Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Blog

Covor hol

29.08.2021 15:23

Covor hol - alegerea perfectă pentru orice cameră din casă

Mulți oameni cred că covoare speciale, care atrag atenția, sunt apanajul camerelor spațioase, dar covoare hol frumos lucrate, cu motive orientale, sunt, de asemenea, minunate pentru camere mai mici și holuri. Alăturați-vă nouă pentru a găsi piesele care se potrivesc cel mai bine casei și stilului dumneavoastră.

Covoare exotice pentru dormitor - în funcție de spațiu

Covoare Kelim pot fi o completare ideală pentru dormitoarele mai mici: nu ocupă mult spațiu într-un spațiu deja înghesuit, dar totuși se impun bine și creează o atmosferă intimă pentru o relaxare armonioasă.
Calitatea unică a covoare Chobi Kelim, covoare de alergare țesute manual, este una dintre cele mai cunoscute covoare orientale clasice, alături de covoarele cu noduri persane, și pe bună dreptate: pe lângă modelele lor variate și culorile vibrante, atracția lor principală constă în designul lor dens țesut, robust, care garantează și durabilitatea.

Sfat: nu numai că covoare hol arată bine pe podea, dar sunt și practice ca tapiserii și emană o atmosferă orientală fabuloasă. Alegeți din selecția noastră bogată de reduceri sezoniere atractive!

Covoare hol tradiționale țesute manual sunt, de asemenea, populare ca și covoare pentru holuri și covoare pentru sufragerie, spațiile înguste din majoritatea culoarelor făcându-le singura alternativă. Pentru camerele de zi, le recomandăm în special pe cele mai mici, unde poate fi util să "întinzi" vizual puțin spațiul disponibil, de exemplu cu acest covor de alergare din lână cu model clasic, care reprezintă un raport calitate-preț excelent, ceea ce îl face un accesoriu demn și unic pentru casa dvs. pentru mult timp de acum încolo.

Sperăm că v-am oferit câteva idei utile pentru alegerea covorului dumneavoastră. Aruncați o privire la colecția noastră completă de covoare hol cu șenile, care include modele tradiționale Kelim și persane, precum și stiluri moderne. Dacă doriți mai multe informații despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați la oricare dintre datele noastre de contact!