Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Blog

Renașterea covoare persane - soluții exclusive și unice la prețuri mici

Renașterea covoare persane - soluții exclusive și unice la prețuri mici

Deși mulți oameni încă asociază covoare din lână cu burghezia, o piesă bine aleasă poate transforma o casă modernă într-o casă confortabilă într-o clipită.

Dacă doriți să adăugați o notă de Orient fabulos în sufrageria dvs., aruncați o privire la gama clasică alături de covoare moderne.

Lux la îndemână - care este secretul din spatele popularității covoare persane?

Confecționate în mod tradițional manual, covoare exotice erau odinioară privilegiul celor bogați și au fost considerate mari comori ale patrimoniului familial pentru generații întregi. Din fericire, covoare persane sunt acum disponibile la costuri reduse: tehnica tradițională de fabricare a covoare a fost înlocuită de un proces de fabricare mecanică, ceea ce face ca procesul de producție să fie mai ușor și mai rentabil. Datorită acestui fapt, în zilele noastre, oricine poate alege dintr-o gamă tot mai largă de cataloage de covoare.

Caracteristici ale covoare persane clasice lucrate manual:

- Lână durabilă și rezistentă la uzură;
- păstrare și recuperare excelentă a formei;
- rezistență ridicată la murdărie și pete;
- întreținere ușoară;

Pentru cei care caută un covor și mai ieftin pentru a-și înveseli sufrageria sau dormitorul, un covor persan înnodat la mașină poate fi o alegere perfectă: aceste modele sunt, de asemenea, de o calitate excelentă și sunt la fel de decorative ca piesele realizate manual, dar sunt fabricate folosind poliester și acrilic în loc de lână, astfel încât producția lor costă semnificativ mai puțin.

Casă modernă, covoare modern?

Nu neapărat - contrastul poate crea armonie și chiar mai mult! În plus față de culorile și liniile curate, culorile vibrante și modelele exotice pot fi foarte interesante.

Sfat: Dacă nu sunteți sigur în legătură cu covoare mari, luați un covor rotund mai mic, dar la fel de atrăgător pentru ochi și vedeți cât de confortabil va fi efectul general.

Un raport calitate-preț excelent este regula de bază în magazinul nostru online, dar ar trebui, de asemenea, să fiți atenți la promoțiile noastre pentru covoare, unde puteți obține piesele dvs. preferate chiar mai ieftin. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați!