Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare orientale lucrat manual

Răsfoiți covoare orientale și alegeți un covor lucrat manual care se potrivește casei dvs. din selecția noastră. Comandați armonia dintre lux și tradiție.

Profitați de oportunitatea de a face Cumpărături fără riscuri!

Covorul oriental este bijuteria casei tale

Covoare orientale din lână lucrate manual, covoare persane, covoare Kilim, covoare țesute. Vedeți produsele noastre în magazinul nostru de covoare și comandați comod online. Covoarele din culturile din Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat sunt numite covoare orientale. Este un termen generic larg care cuprinde multe tipuri, dar categoriile au câteva caracteristici comune. Fie că sunt covoare orientale cu noduri, covoare Kilim țesute manual sau covoare țesute, culorile și motivele lor reflectă rolul lor important în cultura locală. Covoarele orientale - și, bineînțeles, covoarele de perete - sunt renumite pentru calitatea lor înaltă, astfel încât vor decora casele pentru o perioadă lungă de timp. Cu modelele și culorile lor variate, acestea conferă casei dvs. o atmosferă unică, ca și covoare de living, covoare traverse de alergare, covoare de dormitor sau covoare de hol. În catalogul nostru de covoare veți găsi produse din țări cunoscute producătoare de covoare, în diferite culori, dimensiuni și modele.

 

" Respectarea drepturilor omului este o prioritate pentru CarpetDepo și, din acest punct de vedere, nu vom lucra cu nicio familie sau producător care favorizează munca copiilor în detrimentul educației, fie că este vorba de Afganistan, Pakistan sau Iran. Misiunea noastră este de a promova o lume în care copiii au șansa la educație, departe de exploatare. Acest principiu etic este esențial pentru noi și căutăm în mod constant să folosim practici de producție sau de aprovizionare care sunt în concordanță cu principiile sustenabilității. Credem că toți copiii au dreptul fundamental la educație și la o dezvoltare sănătoasă și ne opunem cu tărie oricăror practici sau tradiții care exploatează copiii prin muncă."

Popularitatea covoarelor lucrate manual

Clasicele covoare orientale lucrate manual își datorează popularitatea manoperei lor fine, coloritului durabil și calității premium. Fiind un simbol al statutului social, acestea sunt populare și în birourile de lux, în hotelurile de cinci stele și în palate, dar mai ales în casele de familie, unde servesc drept piesă centrală extrem de estetică. Pentru curățarea majoră a covoarelor lucrate manual, este întotdeauna recomandabil să se angajeze un profesionist, dar pentru murdăria minoră, aspirarea este o modalitate ușoară de curățare. Covorul persan este cel mai vechi dintre textilele de casă, datând din tradițiile culturilor din Orientul Mijlociu. Admirând un covor persan, cu modelele sale florale sau geometrice colorate, ne putem imagina că ne plimbăm prin înălțimile muntoase ale Asiei Mici, Asiei Centrale sau chiar ale Caucazului. Condițiile naturale și climatul din regiune nu erau propice pentru cultivarea culturilor, astfel încât creșterea animalelor era singura opțiune viabilă. Mișcarea constantă asociată cu pășunatul animalelor a creat cadrul pentru un mod de viață nomad, în care meșteșugul țesutului de covoare a fost integrat în mod organic datorită aprovizionării cu lână. Inițial, covorul oriental avea în primul rând o valoare funcțională: proteja împotriva schimbărilor extreme de vreme, acoperea intrarea în corturi ca un covor de perete, izola și furniza căldură ca o pătură. Treptat, a evoluat de la un obiect utilitar la un material textil cu valoare artistică purtând amprenta culturilor orientale, iar apoi, odată cu răspândirea vieții urbane, a devenit un obiect ireversibil de amenajare a locuinței. Ca simbol al statutului social, al luxului și al prestigiului, a împodobit mai întâi casele celor bogați, dar mai târziu a cucerit întreaga lume. Covoarele orientale din lână dau un aer aparte interiorului, decorând casa cu motive orientale și elemente de stil. Pe lângă covoarele lucrate manual și covoarele Kelim țesute, aruncați un ochi și pe covoarele persane acrilice de calitate superioară, fabricate la mașină, pe care vi le-am adus direct din Iran!

kézi csomózású keleti szőnyeg

Recunoașterea unui covor lucrat manual

Primul pas este să examinați calitatea înnodării covorului. În general, nodurile unui covor lucrat manual sunt neregulate și dezordonate Unicitatea și frumusețea franjurilor de la baza covorului indică, de asemenea, înnodarea manuală. Anumite imperfecțiuni și variații minore ale modelelor sau ale nodurilor sunt tipice covoarelor lucrate manual. Cu cât numărul de noduri pe centimetru pătrat este mai mare, cu atât covorul făcut manual este mai valoros. Covoarele orientale sunt realizate în cea mai mare parte din materiale naturale, cum ar fi lâna, mătasea sau bumbacul. Este important să se examineze fibrele și materialul covorului pentru a determina autenticitatea și calitatea acestuia. Covoarele lucrate manual nu au, de obicei, un model perfect. În cazul covoarelor lucrate manual pot apărea variații ale tonurilor de culoare, deoarece nuanța finală este obținută în timpul procesului de spălare. Valoarea covoarelor lucrate manual crește în timp. Un covor lucrat manual bine întreținut poate fi o investiție valoroasă care poate servi proprietarului său timp de zeci de ani. Gândiți-vă la covoarele antice, care sunt deosebit de valoroase.

Curățarea și aspirarea covoarelor orientale

Curățarea covorului oriental la domiciliu nu este o sarcină mare pentru murdăria minoră. O cârpă ușor umedă va îndepărta cea mai mare parte a murdăriei. Puteți folosi spumă de curățare a covoarelor disponibilă în comerț sau spray-uri special concepute pentru curățarea covoarelor din lână. Cu toate acestea, pentru o curățare mai importantă, lăsați-o pe seama companiilor profesionale de curățare a covoarelor. Covorul oriental poate fi aspirat imediat, nu este nevoie să așteptați săptămâni întregi. Aspirați întotdeauna în direcția fibrelor și pe cea mai joasă setare. Cel mai mare inamic al covoarelor orientale sunt moliile. Mai ales vara, ar trebui să aspirați ocazional sub covor. Evitați să așezați mobila grea pe covorul oriental, mai ales dacă are tălpile subțiri, deoarece aceasta poate rupe covorul.

Urmăriți videoclipul despre cum să vă curățați covorul oriental

Specialitatea covorului oriental

Covoarele orientale nu doar acoperă podeaua, ci schimbă atmosfera întregii încăperi și îi definesc stilul. Unicitatea covoarelor orientale lucrate manual este că sunt piese realizate individual, fiecare dintre ele fiind lucrată manual. Covorul afgan Kilim este, de asemenea, lucrat manual. Iar lâna este cea mai bună materie primă folosită la țeserea tuturor Chobi Kilim. Covorul Kilim din lână țesută manual poate fi așezat în living sau chiar în bucătărie. Covorul pakistanez este foarte elegant, cu desene geometrice și culori strălucitoare. Covorul pakistanez este adesea folosit ca și covor de dormitor datorită moliciunii sale. Iar covorul exotic iranian adaugă viață și un aer oriental locuințelor, având la dispoziție o mare varietate de stiluri și modele. Funcția inițială a covorului afgan este de a oferi protecție împotriva frigului pentru nomazi. Prin urmare, este un covor nomad foarte rezistent și durabil. Covorul din lână groasă este special prin faptul că grosimea și căldura sa îl fac foarte confortabil în case. Covorul din lână groasă de culoare solidă conferă un aer rustic locuințelor. Alegerea între covoarele orientale lucrate manual depinde de gust și de nevoi. Dacă vă doriți o casă cu o senzație cu adevărat specială și unică, ar trebui să alegeți dintre covoarele lucrate manual.

Covoare orientale lucrat manual

Cui îi recomandăm covorul oriental?

Covoarele orientale înnodate manual sunt o adevărată comoară pentru cei care apreciază unicitatea, rafinamentul și calitatea înaltă. Cumpărarea unui covor oriental nu este neapărat un simbol al statutului social, ci mai degrabă un semn de gust și inteligență. Cumpărarea unui covor oriental cu noduri făcute manual necesită o cunoaștere profundă și o sensibilitate față de arte, culturi și tradiții. Achiziționarea acestui tip de covor de lux arată că proprietarul apreciază tradiția meșteșugului și moștenirea istorică care, împreună, alcătuiesc caracterul unic al covoarelor orientale. Prin urmare, achiziționarea unui covor oriental este mai degrabă o expresie a inteligenței individuale și a gustului rafinat decât un simplu simbol al statutului social. Covoarele orientale sunt toate opere de artă unice, realizate cu multă muncă și precizie de către meșteri. Folosirea unor materiale de înaltă calitate, cum ar fi lâna, mătasea sau bumbacul, asigură faptul că aceste covoare își vor păstra frumusețea și valoarea timp de zeci de ani. Covoarele orientale sunt un produs a cărui valoare va crește pe măsură ce trec anii. Covoarele orientale înnodate manual pot rezista pe termen lung la uzura zilnică, ceea ce le face să fie o investiție excelentă pentru cei care doresc să își amenajeze locuințele pe termen lung. Covoarele orientale sunt o moștenire pentru generația următoare.

Detalii de garanție pentru covoare orientale

Compania noastră se mândrește cu faptul că oferă clienților noștri covoare orientale lucrate manual de calitate superioară, motiv pentru care oferim o garanție de 12 luni pentru toate tipurile de covoare orientale lucrate manual. Această garanție include repararea gratuită sau, dacă nu este posibilă repararea, înlocuirea cu un covor oriental de un preț similar, dacă este necesar. Este important de reținut că, în anumite circumstanțe, cum ar fi dezastrele naturale, daunele provocate de animale de companie, utilizarea neglijentă sau dacă covorul oriental a fost restructurat sau reparat și curățat în mod necorespunzător, garanția nu se va aplica. În plus, în cazuri specifice în care, înainte de achiziționarea covorului oriental, comerciantul atrage atenția cumpărătorului asupra unor defecte de calitate sau optice cunoscute anterior și, în cunoștință de cauză, cumpărătorului i se acordă o reducere, garanția nu se va aplica, de asemenea, garanția. În cazul în care se constată că produsul este defect și se consideră că defectul este justificat, societatea noastră se angajează să repare gratuit covorul oriental sau, dacă acest lucru nu este posibil, să îl schimbe cu un covor oriental similar. Clienții trebuie să solicite mai întâi repararea; dacă repararea nu este posibilă, abia atunci produsul va fi schimbat cu unul similar. Pentru detalii complete și o descriere completă a procedurilor, vă rugăm să vizitați pagina noastră de blog, unde puteți citi mai multe despre garanția covoarelor orientale și despre procedurile de garanție. Faceți CLIC AICI pentru informații detaliate și pentru a afla mai multe despre modul în care asigurăm un nivel ridicat de satisfacție și siguranță la fiecare achiziție de covor oriental. Pe baza experienței de zeci de ani a companiei noastre, suntem mândri să spunem că nu am avut niciodată un covor oriental defect printre produsele pe care le oferim clienților noștri. Acest nivel ridicat de fiabilitate se datorează faptului că fiecare dintre covoarele noastre orientale este supus unui proces de control al calității minuțios și multiplu înainte de a ajunge la clienții noștri. Aceste proceduri sunt concepute pentru a ne asigura că putem oferi doar produse de înaltă calitate, în stare impecabilă, demne de a ne menține reputația și de a satisface la maximum așteptările clienților noștri.

Descoperiți lumea uimitoare a covoarelor orientale pentru a îmbogăți prestigiul casei dumneavoastră! Reputația covoarelor lucrate manual a fost construită pe fascinația și precizia artistică aproape unice pentru aceste opere de artă. Eliberăm certificate de origine pentru toate covoarele orientale lucrate manual din gama magazinului de covoare CarpetDepo. Încercați covorul oriental lucrat manual pe care l-ați ales în propria locuință, dacă nu se potrivește, magazinul de covoare CarpetDepo va aranja o expediere gratuită de returnare.