Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Fața de pernă Kilim

Fața de pernă Kilim este alegerea ideală pentru decorarea casei tale. Pernele decorative colorate creează o atmosferă plăcută în cameră, oferind în același timp confort și frumusețe. Husele de pernă Kilim sunt țesute manual, ceea ce face ca fiecare piesă să fie unică și de înaltă calitate.

Față de pernă din Kilim țesută manual

Confecționată din covor afgan Kilim, fața de pernă se va asorta armonios cu o varietate de mobilier și stiluri de design interior. Culorile și modelele vibrante creează un efect vizual uimitor și sporesc ambianța camerei. Fața de pernă Kilim este confecționată din material ușor de curățat, ceea ce face ca întreținerea ei să fie simplă și practică. Materialul din lână premium este suficient de durabil pentru a vă asigura că vă puteți bucura de frumusețea pernei decorative Kilim ani de zile. Partea Kilim a feței de pernă afgană este spălată temeinic după ce este țesută, astfel încât culorile și modelele rămân frumoase pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru asigură durata de viață lungă și frumusețea originală a pernei Kilim. Pernele decorative Kilim colorate oferă o gamă largă de posibilități în decorarea casei. Ele arată perfect așezate pe mobilierul din living sau dormitor. Fie că doriți să adăugați o atmosferă unică în camera dvs. sau să vă completați mobilierul existent, o pernă colorată Kilim este alegerea perfectă.

Perne și fețe de pernă Kilim

Perna colorată Kilim: un exemplu frumos de artă afgană

Perna Kilim este mai mult decât un simplu accesoriu decorativ. Este o operă de artă care combină moștenirea, măiestria și culorile frumoase. Husa de pernă Kilim este confecționată din material de lână țesut manual, cu suport de bumbac, care a fost realizat de țesătorii de covoare afgani care trăiesc în Pakistan. Fiecare față de pernă colorată de 40x40 spune o poveste despre tradiție, durabilitate și frumusețea artei afgane. Perna decorativă Kilim este o frumusețe decorativă, prezentând o gamă uimitoare de culori și modele complicate. Tonurile vibrante, de la roșu și albastru bogat la tonuri calde de pământ, au fost selectate cu grijă pentru a reflecta peisajul afgan și temele culturale. Modelele geometrice sau motivele florale înfățișează istoria și aspirațiile poporului afgan, oferind o privire asupra bogatei lor moșteniri.

 

Față de pernă țesută manual

Munca meticuloasă din spatele fețelor de pernă este uimitoare. Experții țesători afgani de covoare folosesc tehnici tradiționale transmise din generație în generație pentru a realiza Kilim din lână țesută manual. Toate firele de lână sunt vopsite cu plante găsite în natură. Aceștia folosesc lână de înaltă calitate pentru a crea un covor durabil, dar flexibil. Folosirea lânii oferă căldură, ceea ce face ca fața de pernă să fie nu doar decorativă, ci și confortabilă. Pentru a prelungi durata de viață a feței de pernă Kilim a fost adăugat un suport din bumbac rezistent. Aceasta asigură stabilitatea structurală. Suportul din bumbac asigură, de asemenea, că husa este ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să vă puteți bucura de frumusețea ei mulți ani de acum încolo.

 

Husă de pernă Afgan Kilim din Pakistan

Datorită emigrării multor familii afgane, în Pakistan trăiesc acum mulți artizani talentați. Acești oameni s-au refugiat în țările vecine, aducând cu ei moștenirea lor culturală și meșteșugurile tradiționale. Confecționând fețe de pernă Kilim, aceștia nu numai că și-au sprijinit familiile, dar și-au păstrat și tradițiile artistice, menținându-și legăturile cu patria lor. Dimensiunea de 40x40 a feței de pernă Kilim o face un accesoriu versatil pentru orice spațiu de locuit. Fie că este așezată pe o canapea, un pat sau un scaun ornamentat, creează o atmosferă plină de viață și completează o gamă largă de stiluri de decor. Frumusețea atemporală a designului Kilim asigură că rămâne o piesă prețioasă care sfidează tendințele învechite și rămâne un clasic al măiestriei afgane. Admirând husele de pernă Kilim unice, respectăm bogata moștenire culturală a poporului afgan, adăugând în același timp o notă de eleganță împrejurimilor noastre.


65produse 136
65produse 136
Filtrare
Status produs
Lungime (cm)
40 - 51
Lățime (cm)
37 - 50
Material
Fabricație
Locul de origine