Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare exclusive

Alegeți din categoriile noastre exclusive covoare orientale lucrate manual!

↓↓↓

Covoare orientale exclusiviste lucrate manual, covoare persane de lux. Răsfoiți magazinul nostru de covoare și alegeți un covor frumos pentru dormitor sau living.

Covor Exclusiv, adică covor cu noduri fine

Covoarele exclusive reprezintă calitatea premium în fiecare aspect. Unii oameni cumpără covoare orientale de lux doar ca pe o investiție bună. Pentru că prețul crește odată cu vârsta. Fie că este vorba de culoare, de model sau de elaborare, covoarele exclusive nu cunosc conceptul de compromis. Atât în ceea ce privește utilizarea materialelor, cât și în execuția lor, acestea sunt de cea mai înaltă clasă. Covoarele iraniene, covoarele Ziegler, covoarele belgiene afgane și covoarele mătase, care ocupă și ele un loc de frunte în rândul covoarelor orientale, vor adăuga o eleganță luxoasă oricărei locuințe prin noblețea, culorile și modelele lor variate. Datorită înnodării lor fine, acestea sunt recomandate de preferință pentru livinguri sau dormitoare, deoarece în aceste încăperi nu sunt expuse unui trafic ridicat. Mai ales în cazul covoarelor mătase. Pe lângă utilizarea în locuințe, primim adesea comenzi de la cabinete medicale private, cluburi VIP, birouri de avocatură și manageri de top.  Covoarele orientale exclusiviste lucrate manual sunt adesea considerate un simbol al statutului datorită calității, rafinamentului și valorii lor.

Ce face ca covoarele cu noduri fine să fie mai scumpe?

Calitatea se datorează în principal lânii. Cu cât lâna este mai fină, cu atât covorul este mai dens înnodat. Densitatea nodurilor depinde de numărul de noduri pe metru pătrat. Un covor oriental mediu are între 100.000 și 300.000 de noduri pe metru pătrat. Covoarele exclusiviste pornesc de la 400.000 de noduri pe metru pătrat. În cazul covoarelor mătase, se pornește de la 1 milion de noduri/metru pătrat. Covoarele cu noduri fine au modele mai elaborate. Fiecare model este mai detaliat. De asemenea, atingerea este diferită. Elaborarea se vede pe partea din spate a covorului. Cu cât nodul este mai mic, cu atât covorul este mai elaborat și mai exclusivist. Desigur, acest lucru este valabil doar pentru covoarele lucrate manual.

Ce face covoarele din lână exclusive?

Delicatețea lânii începe odată cu tunderea oilor. Partea din lâna oii care a fost în contact cu lumea exterioară este lâna normală. Aceasta este folosită pentru a confecționa majoritatea covoarelor orientale. Partea inferioară care nu a intrat în contact cu lumea exterioară este lâna fină, folosită la realizarea covoarelor exclusive. Aceste lână este mult mai scumpă. Cea mai bună lână este lâna Merinos belgian.

Aruncați o privire la covoarele exclusive și plasați-vă comanda în confortul magazinului nostru de covoare! În cazul în care covorul nu se potrivește cu camera dvs., CarpetDepo se va ocupa de returnarea acestuia gratuit.