Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare exclusive

Alegeți din categoriile noastre exclusive de covoare orientale lucrat manual!

↓↓↓

Covoare orientale exclusiviste lucrat manual, covoare persane. Uită-te în magazinul nostru de covoare, și alege un frumos covor dormitor, covor living. Covoare Exclusive sunt de calitate superioară din toate punctele de vedere. Fie că este vorba despre culoare, model sau manoperă, categoria covoare exclusive nu cunoaște compromisuri, iar cele mai înalte standarde sunt stabilite atât în ceea ce privește utilizarea materialelor, cât și în ceea ce privește manopera. Covoare iraniene, covoare Ziegler, covoare Beljik și covoare din mătase, care ocupă, de asemenea, un loc de frunte printre covoare persane, vor face ca orice casă să arate sofisticat. Cu culorile și modelele lor variate, acestea adaugă o notă specială casei dumneavoastră ca și covoare living, covoare alergare, covoare dormitor, covoare traverse. Pe lângă utilizarea în locuințe, primim adesea comenzi de la cabinete medicale private, cluburi VIP, firme de avocatură și directori de top. Covoare persane exclusiviste înnodate manual sunt adesea considerate un simbol al statutului datorită calității, rafinamentului și valorii lor.

Ce face covoarele persane exclusiviste mai scumpe?

Calitatea se datorează în principal lânii. Cu cât lâna este mai fină, cu atât covorul este mai dens înnodat. Densitatea nodurilor depinde de numărul de noduri pe metru pătrat. Un covor oriental mediu are între 100.000 și 300.000 de noduri pe metru pătrat. Covoarele exclusiviste pornesc de la 400.000 de noduri pe metru pătrat. În cazul covoarelor din mătase, se pornește de la 1 milion de noduri/nm. Desenele covoarelor cu noduri fine sunt mai elaborate. Fiecare desen pare mai detaliat. Senzația la atingere este, de asemenea, diferită. Detaliile sunt vizibile pe partea din spate a covorului. Cu cât nodul este mai mic, cu atât covorul este mai elaborat și mai exclusivist. Desigur, acest lucru este valabil doar pentru covoarele lucrate manual.

Ce face ca un covor din lână să fie mai dens?

Delicatețea lânii este evidentă în tunderea oilor... Partea din lâna oii care a fost în contact cu lumea exterioară este lâna netedă. Partea inferioară care nu a intrat în contact cu lumea exterioară este lâna fină din care se confecționează covoare exclusiviste. Aceste lână este mult mai scumpă. Cea mai bună lână este lâna belgiană Merinus.

Aruncați o privire la covoarele noastre exclusiviste și plasați comanda din confortul casei dvs. în magazinul nostru de covoare! Dacă nu se potrivește cu camera dvs., CarpetDepo va aranja livrarea de returnare gratuită.