Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Pakistaneze

Covor pakistanez lucrat manual în depozitul nostru. Alegeți un covor elegant pentru living sau un covor traverse pentru hol, nu ratați reducerile din magazinul nostru de covoare. Nu ezitați să comandați dacă covorul nu se potrivește cu locuința dumneavoastră, magazinul de covoare CarpetDepo se va ocupa de livrarea de returnare gratuită.

Citiți mai multe despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC aici!

Originea covoarelor pakistaneze

Covorul pakistanez este fabricat în mai multe locuri din provinciile Punjab și Sindh. Modelul și tehnica sa de confecționare sunt de origine turkmenă. La început, a fost comercializat în vechea piață de covoare din orașul Bokhara de pe Drumul Mătăsii. Unul dintre cele mai renumite modele (Bokhara) își ia numele de aici. Covoarele pakistaneze sunt cu noduri fine și sunt confecționate din lână Merino din Noua Zeelandă sau din lână pakistaneză. Astăzi, acest tip de covor oriental este unul dintre cele mai frumoase covoare din Pakistan, care este admirat pentru eleganța sa rafinată. Cel mai popular model al său este modelul Bokhara, cunoscut și sub numele de modelul Mauri. Este posibil să fi văzut un covor roșu geometric frumos în multe filme, acesta este covorul Bokhara pakistanez. Durabilitatea covoarelor pakistaneze înseamnă că acestea pot fi folosite în cele mai aglomerate camere de zi, unde vor rezista testului timpului și traficului mare de oaspeți. Iar moliciunea sa îl face perfect ca covor pentru dormitor, unde atingerea sa moale oferă confort. Covoarele pakistaneze fac parte din categoria covoarelor orientale groase, deoarece fibrele lor sunt tăiate la înălțime, ceea ce le conferă o senzație mai moale și mai densă. Își datorează popularitatea în principal modelului său geometric și culorii monocrome, care conferă un aspect elegant oricărei încăperi. De asemenea, este perfect pentru casele clasice și minimaliste, unde se îmbină armonios cu stilul interiorului. Dacă urmează să fie folosit în camera de zi, este important să vă asigurați că nimeni nu calcă pe covorul pakistanez cu pantofi de stradă, deoarece murdăria din exterior se poate depune cu ușurință pe covor, stricându-i estetica. De asemenea, din cauza căldurii din dormitor, este o idee bună să aspirați de mai multe ori sub covor pentru a împiedica înmulțirea moliilor și pentru a păstra covorul în starea sa inițială.

  • Fabricarea: Lucrat manual
  • Densitatea nodurilor: aprox. 260 000 noduri/m2
  • Modele tipice: Bokhara, Jaldar, Fluture
  • Locul de origine: Pakistan
  • Materialul părții cu noduri: 100 % lână
  • Fire de urzeală: 100% bumbac
  • Grosime: aprox. 8-9 mm
  • Greutate: 2,5 kg/m²

 

Cum este confecționat covorul pakistanez?

Covorul pakistanez din lână, popular în întreaga lume, este lucrat manual din lână de o calitate extrem de bună. Covorul pakistanez este ușor de recunoscut prin culorile și modelele sale distinctive, nu doar pentru ochiul antrenat. Datorită materiei prime de primă clasă, covorul este deosebit de rezistent la uzură, iar proprietățile lânii îl fac ușor de curățat. Covoarele orientale sunt disponibile în mai multe categorii de calitate, în funcție de calitatea lor și de alte caracteristici. Piesele din selecția noastră de produse sunt alegerea perfectă pentru dvs. dacă prețuiți exigența în designul interior. După finisare și tundere, covorul oriental pakistanez este spălat de patru ori și, în final, uscat la soare. Acesta este motivul pentru care covorul este atât de rezistent la culoare. Ele conferă rafinament și o atmosferă elegantă ca și covor de living. Creează o atmosferă caldă și intimă cu frumusețea și moliciunea sa ca un covor de dormitor. Pentru holuri sau ca o completare a covoarelor mari, covoarele traverse sunt o alegere perfectă, care pot avea până la 2-3 metri lungime.

Covoare Pakistan

Curățarea covorului pakistanez

Curățarea covorului pakistanez este ușoară și nu necesită multă expertiză. Trebuie să aspirați în funcție de direcția fibrelor. Acest lucru este valabil pentru toate covoarele orientale lucrate manual. Pentru murdărie mai mare, vă recomandăm serviciile unor companii profesionale de curățare a covoarelor. Puteți îndepărta singuri murdăria minoră de pe covor cu o cârpă ușor umedă. Puteți folosi o spumă de curățare a covoarelor care este potrivită pentru curățarea covoarelor din lână. Este important să nu așezați pe covor mobilier greu și cu picioare subțiri sau ascuțite, deoarece acesta poate rupe covorul în timp. Fiind vorba de un covor din lână, este posibil să doriți, de asemenea, să curățați din când în când sub covor pentru a împiedica moliile să se înmulțească dedesubt. Nu conține substanțe alergenice, așa că vă puteți bucura de confortul și frumusețea unui covor pakistanez în condiții de siguranță și liniște.

 

Covorul de lux care poate fi cel mai frumos decor din sufrageria dvs.

Covorul pakistanez este în mod tradițional lucrat manual, ceea ce este atât de magic încât poate fi cea mai frumoasă decorațiune a livingului sau a dormitorului dumneavoastră. Covorul pakistanez este renumit pentru culorile sale vibrante, modelele geometrice și moliciunea sa. Covoarele pakistaneze din lână sunt realizate din materiale naturale care sunt de înaltă calitate, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care sunt atât de populare. Producătorii de covoare lucrează cu multă îndemânare și precizie pentru a se asigura că fiecare parte a covorului oriental este perfectă. Fiecare proces de realizare a covorului pakistanez lucrat manual este realizat de un profesionist. Colecționarii sunt încă dispuși să cheltuiască mulți bani pentru a cumpăra un covor lucrat manual, deoarece aceste covoare sunt ca o operă de artă a cărei valoare nu face decât să crească cu timpul. Bineînțeles, acest lucru depinde și de o îngrijire adecvată! Covoarele pakistaneze din lână folosesc adesea culori profunde, cum ar fi burgundia, roșu, bej și maro. Modelele covorului sunt de obicei geometrice și există o singură culoare principală. Exemple de astfel de modele sunt Bokhara sau Jaldar, care pot fi printre cele mai frumoase și atemporale decorațiuni din living sau dormitor. Covoarele pakistaneze sunt extrem de moi, așa că sunt excelente pentru a vă menține picioarele confortabile și camerele calde. Senzația de moliciune pe care o poate oferi un covor din lână este unul dintre motivele importante pentru care cumpărătorii îl aleg pentru dormitorul lor. Moliciunea și eleganța pe care le posedă îl fac ideal pentru a accentua interioarele. Covorul pakistanez din lână este un adevărat ornament de lux pentru living sau dormitor.

Covor pakistanez pentru living

Răsfoiți selecția noastră de covoare pakistaneze din lână și plasați-vă comanda pe pagina magazinului de covoare CarpetDepo! În cazul în care covorul nu se potrivește cu camera dorită, aveți 30 de zile pentru a-l returna!

296produse 136
296produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
533 RON - 10 060 RON
Lungime (cm)
86 - 647
Lățime (cm)
60 - 280