Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare lână Pakistan

Covor oriental Pakistanez lucrat manual în depozit. Alegeți un covor din lână sau un covor traverse pentru living, verificați reducerile din magazinul nostru de covoare. Nu ezitați să comandați dacă covorul nu se potrivește cu locuința dumneavoastră, Carpetdepo se va ocupa de livrarea gratuită de returnare.

Originea covorului din lână Pakistanez

Acest covor din lână este fabricat în provincia Punjab și Sindh, într-o gamă largă de locuri. Designul și tehnica sa de fabricație sunt de origine turkmenă, dar a fost comercializat în vechea piață de mătase din orașul Bokhara, orașul de pe drumul mătăsii, de unde și numele. Covorul este realizat din lână Merino din Noua Zeelandă sau din Pakistan, un covor cu noduri dense. Astăzi, acest tip de covor oriental este unul dintre cele mai frumoase covoare din Pakistan și captivează clienții cu eleganța sa discretă. Cel mai faimos și popular design al său este designul Bokhara, cunoscut și sub numele de design Mauri. În multe filme vedem frumoase covoare roșii geometrice, acesta este covorul Bokhara din Pakistan.

  • Fabricație: Covor lucrat manual
  • Nr. noduri: cca. 250 000 noduri / m2
  • Motive caracteristice: Bokhara, Jaldar, Butterfly
  • Origine: Pakistan
  • Pluș: 100 % lână
  • Urzeala: 100 % bumbac
  • Grosime: cca. 8 mm

Cum se fabrică covorul Pakistanez?

Covoarele Pakistaneze din lână, care sunt populare în întreaga lume, sunt înnodate manual din lână de o calitate extrem de ridicată. Covoarele pakistaneze sunt ușor de recunoscut prin culorile și modelele lor distinctive, nu doar pentru un ochi experimentat. Datorită materiei prime de primă clasă a covorului, acestea sunt deosebit de rezistente la uzură, iar proprietățile lânii le fac ușor de curățat. Calitatea și alte caracteristici ale covoarelor din lână fac ca acestea să fie disponibile în mai multe categorii de calitate. Gama noastră de produse este alegerea perfectă pentru cei care apreciază rafinamentul în designul interior.  Acest tip de covor oriental se spală și se usucă după ce este confecționat și tăiat, de asemenea, este rezistent la culoare. Ele conferă căldură casei dvs. ca covor de living sau covor de dormitor. Pentru coridoare sau ca o completare a covoarelor mari, vă recomandăm covorul traverse, care poate avea o lungime de până la 2-3 metri. Curățarea covorului este ușoară și nu necesită expertiză. Acesta poate fi aspirat în direcția firului, ca toate covoarele orientale. Pentru murdărie mai grea, recomandăm serviciile unor firme profesioniste de curățare a covoarelor.

Răsfoiți covoare din lână Pakistaneze și comandați online în magazinul nostru de covoare!


420produse 136
420produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
349 RON - 12 569 RON
Lungime (cm)
60 - 647
Lățime (cm)
59 - 308
Material
Fabricație