Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare lână Afgan

Alegeți din categoriile de covoare Afgane lucrate manual

↓↓↓

Covoare afgane din lână lucrate manual în depozit, astfel încât livrarea rapidă este garantată. Comandați din magazinul nostru de covoare și creați o atmosferă unică în casa dvs., dacă nu se potrivește cu camera dvs. CarpetDepo se va ocupa de returnarea gratuită.

Originea covoarelor afgane!

Cu o istorie de mii de ani de fabricare a covoarelor, este una dintre principalele comori ale țării. Lâna sa rafinată este colorată cu coloranți naturali. Covorul afgan lucrat manual se caracterizează prin atemporalitatea și rezistența culorilor. Culorile covoarelor afgane sunt realizate conform unor rețete secrete de familie. Covoarele afgane adaugă căldură și confort în casa dvs. ca un covor de living, covor traverse de alergare, covor de dormitor sau covor de hol. În categoria noastră de covoare afgane din lână, veți găsi covoare din lână Kargai/Khalmohamedi și covoare din lână Aqcha în gama noastră extrem de largă de sute de articole. Toate covoarele noastre afgane sunt fabricate din lână de înaltă calitate, vopsirea lor este durabilă și ecologică. Tradiția fabricării covoarelor în Afganistan datează de secole. La început, covoarele erau confecționate de triburile nomade. Acestea au fost folosite mai întâi pentru a-și încălzi corturile, iar mai târziu în scopuri comerciale. Săpăturile arheologice au dovedit că unele modele pot avea o vechime de 1000 de ani, cum ar fi modelul " Elephant Foot".

Cum se fabrică covoarele afgane din lână?

Astăzi, covoarele orientale sunt fabricate în principal în nordul Afganistanului. Nu sunt realizate în fabrici mari, ca în Iran. Este înnodat în ateliere mici (Karkhana) sau de către săteni în propriile case. Este foarte multă muncă în realizarea unui covor de lână. Înnodarea extrem de plictisitoare este urmată de tundere. După ce este tuns la dimensiunea potrivită, urmează spălarea. Prin spălare, dorim să evităm sângerarea culorilor. Prin sângerare a culorilor înțelegem: atunci când apa ajunge pe covorul oriental, diferitele culori fuzionează între ele. După ce a fost spălat de patru ori, covorul este uscat la soare. Apoi, covorul este gata să fie livrat la depozitul nostru și vândut partenerilor noștri, revânzătorilor și, bineînțeles, clienților noștri online. Toate covoarele sunt garantate. 

Alegeți dintre covoarele noastre afgane lucrate manual și adăugați o atmosferă specială în casa dumneavoastră!