Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Cum pot cumpăra la preț net?

De ce este bine să aveți un număr de identificare fiscală UE?

Dacă o societate are un număr de identificare fiscală UE, poate cumpăra produse din alte țări ale UE la un preț net (-27% TVA maghiară). Faptul de a avea un număr de identificare fiscală UE oferă multiple beneficii pentru persoanele fizice și întreprinderile care se angajează să desfășoare activități în statele membre ale Uniunii Europene. Înlesnește comerțul în cadrul UE. Faptul de a avea un număr de identificare fiscală UE simplifică procesul de comercializare a bunurilor și serviciilor în cadrul Uniunii Europene. Faptul de a avea un număr fiscal UE poate spori credibilitatea unei întreprinderi.

număr de identificare fiscală UE

Cum pot obține un număr de identificare fiscală UE?

Doriți să obțineți un număr de TVA în statul membru al UE? Efectuați tranzacții care sunt impozitate în străinătate? Dacă da, trebuie să obțineți un număr de TVA străin în țara în care se efectuează tranzacțiile impozabile. Pentru a depune o cerere de înregistrare și pentru a obține un număr de TVA, puteți accesa direct site-ul oficial al autorității administrative din țara respectivă sau puteți solicita un reprezentant fiscal sau un avocat.

Cine ar trebui să solicite un număr de impozit comunitar?

În cazul în care persoana impozabilă dorește să stabilească o relație comercială, trebuie să solicite un număr de impozit comunitar. Orice întreprindere care este implicată în comercializarea de bunuri sau servicii între statele membre ale UE ar trebui să solicite un număr de impozit comunitar. Acest lucru este esențial pentru a face achiziții sau livrări intracomunitare și pentru a simplifica procesul de recuperare a TVA. Întreprinderile care vând bunuri online către clienți din diferite state membre ale UE trebuie, de asemenea, să aibă un număr de TVA. Acest lucru se aplică indiferent dacă vindeți prin intermediul propriului site web sau prin intermediul unei platforme de comerț electronic. Chiar dacă sunteți un întreprinzător individual sau un liber profesionist care oferă servicii dincolo de frontierele UE, veți avea nevoie de un număr de identificare fiscală comunitar pentru facturare și pentru respectarea obligațiilor fiscale.