Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Mecanice

Sunteți în căutarea unui covor țesut mecanic la un preț accesibil? Covoare mecanice cu design modern și clasic, Vedeți colecția de covoare țesute mecanic în magazinul nostru de covoare și comandați online din depozitul nostru

Covoarele mecanice sunt o combinație de tradiție și modernitate

Deși menționarea covoarelor persane aduce în mintea celor mai mulți oameni frumoasele covoare înnodate manual cu o tradiție îndelungată și rădăcini adânci - inclusiv minunatul covor afgan sau iranian - covorul persan mecanic la fel de frumos și de înaltă calitate este, de asemenea, foarte popular și este reprezentat în magazinul nostru online de covoare cu o selecție mare. Disponibil în mai multe dimensiuni și culori, fie că doriți un covor pentru livingul sau dormitorul dumneavoastră. Avantajul covorului mecanic este că prețul este semnificativ mai ieftin în comparație cu covorul cu noduri de mână, în schimb durabilitatea este ușor mai mică, deși această diferență nu este semnificativă, deoarece calitatea covoarelor persane mecanice iraniene din acrilic este remarcabilă. Ușor de curățat cu un aspirator pentru a îndepărta praful și alte murdării minore, dar pentru pete mai grele se recomandă un serviciu de curățare a covoarelor. Covoarele mecanice nu sunt prea sensibile la curățarea chimică și nu își pierd culoarea.

Covor mecanic pentru living

Covoarele mecanice pot fi, de asemenea, o alegere ideală

Producția în masă a covoarelor persane a declanșat în mod inevitabil procesul de fabricație industrială. În loc de înnodarea manuală laborioasă, mașinile potrivesc fibrele la locul lor cu o precizie precisă. Deși nu putem asocia o valoare artizanală covoarelor mecanice, în unele cazuri acestea reprezintă o alegere mai accesibilă decât covoarele tradiționale. Pe măsură ce cultura noastră a devenit din ce în ce mai puțin legată de faptul că o familie rămâne în aceeași casă timp de generații, planificarea pe termen lung a trecut și ea în plan secund. Rotația constantă a proprietăților înseamnă că suntem înconjurați de covoare noi de fiecare dată când ne mutăm de casă. Prin urmare, s-ar putea să nu considerăm întotdeauna că merită să cumpărăm un covor înnodat manual scump și valoros. Așadar, principalul argument în favoarea covoarelor mecanice este rentabilitatea, fără a face prea multe compromisuri în ceea ce privește calitatea. În prezent, covoarele mecanice nu mai arată ca niște imitații: sunt extrem de durabile, atemporale și păstrează culorile și modelele orientale tradiționale. Ochiul profanilor nici măcar nu recunoaște diferențele subtile dintre cele două tipuri de covoare: liniile covorului mecanic nu au neuniformitatea mâinii umane.

Covoarele mecanice

Curățarea covorului mecanic

Curățarea covorului mecanic funcționează în același mod ca orice alt covor, dar există caracteristici specifice de care trebuie să se țină seama pentru longevitate. Diferența cu covoarele mecanice este că trebuie să așteptați 1-2 săptămâni înainte de a aspira. Folosiți aspiratorul pe cea mai mică setare. Covoarele mecanice sunt depozitate rulate în depozitul nostru de covoare, așa că pot fi ondulate la prima utilizare. Deși acest lucru poate afecta doar aspectul estetic pentru o perioadă scurtă de timp. Valurile covorului vor dispărea odată cu utilizarea, iar apoi aveți voie să îl aspirați. Dacă doriți ca valurile să dispară mai repede, înfășurați-l pe partea opusă. Dacă murdăria ajunge pe covorul mecanic, nu așteptați să se usuce, o puteți îndepărta de pe covorul mecanic cu o cârpă ușor umedă. Dacă doriți o curățare majoră, ar trebui să o lăsați pe seama firmelor de curățare a covoarelor. Materialul covorului mecanic înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la molii. Covorul țesut la mașină se va deteriora dacă puneți mobilă prea grea pe el, dar acest lucru este valabil pentru toate covoarele.

Covoarele mecanice sunt depozitate rulate în depozitul nostru de covoare, așa că este posibil ca acestea să fie valuri atunci când sunt despachetate. Cu toate acestea, acest lucru poate afecta aspectul estetic doar pentru o perioadă scurtă de timp. Valurile din covor vor dispărea odată cu utilizarea și puteți aspira covorul după aceea. Dacă doriți ca valurile să dispară mai repede, rulați covorul pe partea opusă.

depozit de covoare mecanice

Covor mecanic pentru living sau dormitor

Livingul sau dormitorul joacă un rol foarte important în viața ta de zi cu zi. Cei mai mulți oameni petrec mult timp în living, așa că este firesc să îți dorești un mediu confortabil și un mobilier elegant. Un covor mecanic este unul dintre elementele de mobilier care poate fi folosit pentru a oferi confortul potrivit și a contribui la stilul livingului sau al dormitorului. În ultimii ani, utilizarea covoarelor mecanice a devenit din ce în ce mai populară. Covoarele mecanice sunt mult mai rapid și mai ieftin de produs decât covoarele înnodate manual. Avantajul covorului mecanic este, de asemenea, prețul său scăzut, ceea ce îl face mai atractiv pentru mulți oameni să îl cumpere. Covoarele mecanice sunt disponibile într-o varietate de materiale. Covorul mecanic standard este fabricat din poliester, în timp ce covorul mecanic premium este fabricat din acrilic. În ceea ce privește prețul, aveți mai multe opțiuni pentru a alege un covor pentru living sau dormitor. Covorul modern se caracterizează prin modele geometrice și un design minimalist, ceea ce îl face alegerea ideală pentru stilul arhitectural modern. Covoarele moderne au o gamă largă de utilizări, fie că este vorba de living sau de dormitor, dar sunt, de asemenea, un accesoriu excelent pentru un birou. Covorul clasic este o imitație a covorului persan original. Aceste covoare au motive tradiționale și adesea completează stilurile arhitecturale clasice. Pentru casele cu un stil clasic, covoarele persane clasice mecanice sunt o potrivire perfectă.

Descoperiți amestecul perfect de tradiție și modernitate în colecția noastră de covoare mecanice! Găsiți covoare pentru sufragerie sau dormitor în mai multe dimensiuni și culori. Comandați din stocul din depozitul internațional al magazinului de covoare CarpetDepo, livrare garantată în 2-3 zile lucrătoare.