Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Despre noi

De la începutul anilor 1990, Bakhtar Ltd. Comercializează în Ungaria covoare cu noduri și covoare țesute manual, cunoscute și sub numele de kilims sau covoare de cârpe, produse în Orient. Suntem reprezentați în principalele țări producătoare de covoare, precum Afganistan (Aqcha, Mazar-e Shariff), Pakistan (Lahore, Peshawar), Iran (Tehran, Mashad) și India (Delhi). 

Controlăm fiecare aspect al procesului de fabricare a covoarelor pentru a asigura cea mai înaltă calitate. Autenticitatea este importantă în comerț. Compania și sediul nostru au rămas neschimbate din 1993, astfel încât putem oferi o garanție pentru covoarele noastre.  

Covoarele au culori stabile, sunt spălate și uscate la soare. Controlul calității se face atunci când un covor ales la întâmplare este așezat în piața publică și lăsat să fie călcat toată ziua. În cazul în care covorul a rezistat până la sfârșitul zilei fără deteriorări sau cu deteriorări ușoare, atunci calitatea este bună. Acest proces se face o dată la șase luni.

Credința populară este că, dacă un covor oriental este gros, înseamnă că este de o calitate mai bună. Acest lucru este, desigur, greșit, deoarece grosimea covorului este doar o chestiune de forfecare. De fapt, cu cât fibra este mai lungă, cu atât mai ușor este pentru aspirator să o aspire și să deterioreze covorul.

Calitatea covorului și densitatea nodurilor sunt întotdeauna determinate de partea din spate a covorului. Cu cât nodul este mai mic și mai dens, cu atât covorul oriental este mai valoros. Bineînțeles, contează și calitatea materialului din care sunt făcute nodurile, atât pentru covoarele din lână, cât și pentru cele din mătase. Calitatea lânii începe cu pășunea potrivită unde pasc oile.  Lâna de miel poate fi împărțită în două părți, prima, cea care este în contact cu lumea exterioară, este cea din care sunt făcute majoritatea covoarelor orientale. Cealaltă, care nu intră în contact cu lumea exterioară, este folosită pentru a realiza covoarele orientale premium cu noduri dense.

Avem un stoc permanenta de covoare în depozitul nostru pentru a asigura o aprovizionare constantă pentru clienții și distribuitorii noștri. Acest lucru ne permite să livrăm rapid covoarele la client. Ne refacem stocul de mai multe ori pe an. Acest lucru este importantă din punct de vedere al comerțului cu ridicata, astfel încât nevânzătorii noștri să poată vinde fără întreruperi.  

Oferim mii de bucăți din stocul nostru clienților noștri dragi pe 2.000nm. Covoarele noastre au dimensiuni de la 0,5 mp până la 30 mp. Acceptăm și comenzi pentru dimensiuni mai mari de 30 mp, dar va trebui să așteptați. Toate covoarele vin cu instrucțiuni detaliate de utilizare și îngrijire. Scrisoarea noastră de garanție, împreună cu certificatul de origine, garantează o calitate excelentă. Pe lângă toate acestea, oferim și consultanță gratuită. Din 2017, vindem, de asemenea, covoare persane de calitate fabricate la mașină. Aceste covoare confecționate la mașină sunt realizate din fibre acrilice și au avantajul de a avea proprietăți similare cu cele ale covoarelor din lână. Avantajul covoarelor din poliester fabricate la mașină este că sunt covoare ieftine. În timp ce un covor lucrat manual durează o viață întreagă, covoarele din poliester durează doar câțiva ani. Durabilitatea este valabilă și pentru covoarele noastre acrilice fabricate la mașină. Din 2019 am deschis online magazinul de covoare, de unde puteți cumpăra de la noi ca persoană fizică!

 

Compania noastră și proprietarul nostru au primit premii din partea președintelui Republicii Ungare, László Sólyom (2005-2010) și a președintelui Afganistanului, Hamid Karzai (2004-2014), lucru de care suntem foarte mândri.

 

Compania a fost fondată în 1993 de către Dr. Zaman Wahed, care provine dintr-un oraș afgan care produce covoare (Aqcha). El este director executiv și proprietar al companiei.

 

Zaman Fawad Director General Proprietar

 

Ahmad Ziya Rahmani manager de depozit al companiei

                                   

Deáki Márton Secretariat

                                   

Gróbe Dóra Secretariat

Carpetdepo garanția covoarelor de calitate! 

CarpetDepo - magazin de covoare din 1993

Dacă aveți o întrebare cu privire la un produs sau dacă sunteți blocat în timpul comenzii, nu ezitați să ne contactați.

Mobil: +36-30-987-2979

Birou: +36-1-246-55-24

e-mail: info@carpetdepo.com

Dacă vă aflați în vacanță în frumosul nostru oraș Budapesta, nu uitați să ne vizitați.

2/d Daróczi Street

H-1113 Budapest, Hungary