Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare orientale Shawal

Descoperiți covoarele orientale elegante Shawal, lucrate manual. Decorați-vă livingul cu selecția noastră largă de covoare orientale pe care o avem în depozit. Dacă nu se potrivește cu camera dvs., CarpetDepo Carpet Shop se va ocupa de livrarea de returnare.

Pentru mai multe informații despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC, faceți clic aici!

Ce ar trebui să știți despre covorul Shawal Oriental?

Covorul Shawal Oriental reprezintă o combinație de motive moderne și clasice, realizate de afganii care locuiesc în zonele urbane, dar modul de realizare este același cu cel al covorului nomadic. Confecționarea sa necesită o cantitate uriașă de muncă și răbdare, deoarece culorile sunt extrase din plante care se găsesc în natură și sunt folosite pentru a vopsi firele de lână. Acesta nu conține substanțe alergene. Tehnica de realizare a covorului oriental Shawal se numește Gheordes nodare, care înseamnă nodare dublă. Covoarele din lână finisate sunt spălate de patru ori și lăsate să se usuce la soare pentru a-și păstra culorile vibrante și durabile. Un covor persan lucrat în acest mod, 100% manual, va adăuga o eleganță unică livingului dumneavoastră. Finalizarea unui covor oriental Shawal de 200x300 de metri poate dura de la minimum 6 luni până la maximum 1 an. Mulți oameni cred în mod eronat că, cu cât covorul persan este mai gros și mai dens, cu atât este mai bun și mai durabil, dar aceasta este de fapt o concepție greșită. Grosimea depinde doar de tunderea, în timp ce durabilitatea depinde de densitatea înnodării și de calitatea lânii. Acest covor afgan oferă un aspect unic și o senzație de casă, ca un covor pentru living sau chiar pentru holuri ca un covor traverse. Caracteristica specială a covorului persan Shawal este că captivează privirea cu motivele sale variate și culorile sale uimitoare. Durabilitatea covorului persan Shawal îl face să fie o alegere excelentă chiar și pentru cele mai aglomerate livinguri. Partenerii noștri de design interior îl recomandă clienților lor atât pentru interioarele moderne, cât și pentru cele clasice. Covorul din lână Shawal este cunoscut și sub numele de covor Khorjin pe piața covoarelor. Dacă sunteți în căutarea unui covor de calitate și elegant, care să aducă stil și unicitate în livingul dumneavoastră, covorul afgan Shawal ar putea fi alegerea perfectă. Acesta va oferi o experiență de neuitat și va adăuga valoare oricărei încăperi.

 

Covoare orientale Shawal

 • Fabricare: lucrat manual
 • Densitatea nodurilor: aprox. 250 000 noduri/m²
 • Loc de origine: Afganistan
 • Materialul piesei înnodate: 100% lână
 • Materialul firelor de urzeală: 100% bumbac
 • Grosime: aprox. 8-10 mm
 • Greutate: 3 kg/m²

 

Ce ar trebui să știți despre covorul afgan Aikat?

Covorul afgan Aikat este o creație uimitoare, care oferă o îmbinare minunată între stilul minimalist modern de astăzi și motivele orientale tradiționale. Acest covor oriental unic este alegerea perfectă pentru un design interior modern sau clasic. Motivele covorului ies în evidență prin modelele geometrice preponderent moderne, conferind camerei dvs. de zi un aspect vesel și tineresc. Covorul oriental Aikat este un covor relativ tânăr în rândul covoarelor afgane, însă a cucerit piața covoarelor într-o perioadă scurtă de timp. Acest lucru se datorează în parte culorilor sale luminoase și atractive, care captivează oamenii. Unicitatea covorului modern Aikat constă în faptul că este realizat în întregime manual, folosind tehnica tradițională Gheordes. Pentru extragerea culorilor se folosesc plante naturale, astfel încât covoarele Aikat nu conțin alergeni, ceea ce este deosebit de important în casele sănătoase și ecologice. Covorul afgan Aikat nu are doar valoare estetică, ci este și superior din punct de vedere funcțional. Se potrivește perfect cu livingul modern, unde creează o atmosferă veselă și prietenoasă. De asemenea, este extrem de rezistent și de lungă durată, deoarece este fabricat din lână afgană, ceea ce asigură o calitate și o durabilitate ridicate. Deoarece covorul Aikat nu are un model central, poate fi pus chiar și sub masa de luat masa. De asemenea, este disponibil în diferite lungimi ca un covor traverse de alergare, perfect pentru holuri sau ca o completare a unui covor de living. Dacă vă plac interioarele moderne și covoarele orientale elegante, covorul oriental Aikat este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acesta aduce confort și caracter în casa ta.

 

Aikat covor modern din lână

 • Fabricare: lucrat manual
 • Densitatea nodurilor: aprox. 200.000 de noduri/m²
 • Loc de origine: Afganistan
 • Materialul piesei înnodate: 100% lână
 • Materialul firelor de urzeală: 100% bumbac
 • Grosime: aprox. 7-9 mm
 • Greutate: 2,5 kg/m²

 

Cum se fabrică covoarele Shawal și Aikat?

În prezent, covoarele Shawal sunt fabricate în partea de nord a Afganistanului sau în zonele populate de afgani din Pakistan, iar fiecare etapă a procesului necesită o muncă meticuloasă. Procesul de fabricare începe cu îngrijirea oilor, unde este extrem de important să se asigure pășuni de calitate, deoarece calitatea lânii de oaie afectează în mod direct finețea și durabilitatea covorului Shawal finit. După tundere, lâna de oaie este sortată cu grijă pentru a separa lâna care va fi materia primă pentru covoarele Shawal de uz zilnic. După ce lâna a fost pregătită, filatorii o transformă în fire, un proces care, la rândul său, necesită mai multe zile de muncă. Urmează apoi procesul de vopsire, în timpul căruia se folosesc numai coloranți naturali pentru a conferi covoarelor Shawal culorile sale unice. Firele vopsite sunt uscate prin metode tradiționale, folosind puterea soarelui în timpul verii și metode artificiale de uscare în timpul iernii. Odată ce firele sunt gata, următoarea etapă a fabricării covoarelor este înnodarea, care se face în principal în atelierele din Pakistan sau în casele înnodoitorilor din Afganistan. Baza fabricării covoarelor o constituie firele de urzeală, la care se aplică tehnica de înnodare Gheordes. Etapele ulterioare înnodării - tunderea și spălarea temeinică a covorului - sporesc și mai mult calitatea covorului Shawal. Covoarele Shawal sunt tratate cu mai multe spălări pentru a preveni sângerarea culorilor. La finalul procesului, covoarele Shawal finite sunt colectate și expediate în cantități mari la depozitul nostru de covoare din Budapesta, unde le vindem partenerilor noștri comercianți, revânzătorilor și clienților online încă din 1993. Fiecare covor Shawal este însoțit de o garanție, asigurând satisfacția clienților și calitatea de lungă durată a produsului.

 

 

"Pentru CarpetDepo, protecția demnității și a drepturilor omului este o prioritate absolută. În conformitate cu aceste principii, ne distanțăm ferm de orice activitate care favorizează angajarea copiilor mai presus de creșterea și educarea lor, fie că este vorba de Afganistan sau Pakistan. Misiunea noastră este de a contribui la crearea unui mediu în care copiii se pot concentra în primul rând pe învățare, departe de orice fel de exploatare. Această busolă etică este extrem de importantă pentru noi și ne străduim să ne asigurăm că procesele noastre de producție sunt concepute cu gândul la sustenabilitate și la operațiuni etice. Credem că fiecare copil are dreptul la educație și la dezvoltare într-un mediu sănătos și respingem cu fermitate obiceiurile și practicile care încurajează munca forțată a copiilor."

 

Cum să vă curățați covorul oriental?

Curățarea și îngrijirea covorului oriental nu necesită multă expertiză pentru petele mai ușoare. Toate covoarele din lână trebuie curățate cu aspiratorul numai în direcția fibrelor. Puteți îndepărta singur majoritatea murdăriei de pe covor cu o cârpă umedă. Cu toate acestea, lăsați curățarea majoră în seama companiilor de curățare a covoarelor specializate în curățarea covoarelor făcute manual.Este o mare și veche concepție greșită că îți agăți covorul și începi să ștergi praful cu un băț. Această tehnică de curățare este dăunătoare pentru toate covoarele. Ea slăbește nodurile, ceea ce va strica mai repede covorul din lână. Vara, ar trebui să mutați sau să aspirați mai des covorul de lână pentru a împiedica moliile să se înmulțească dedesubt. Nu este nicio problemă dacă puneți o măsuță de cafea pe covor. Cu toate acestea, nu ar trebui să puneți mobilă grea pe covorul de lână, deoarece dacă are picioare ascuțite, aceasta poate rupe covorul în timp.

Video despre curățarea unui covor oriental

 

Combinație de covor oriental modern și clasic

Covorul oriental Shawal și covorul oriental modern Aikat pot fi plasate aproape oriunde în casă. Covorul Shawal, care este decorat cu motive orientale, are o suprafață colorată care îi conferă un aspect modern și tradițional. Covorul persan Shawal este ideal pentru case sau birouri de lux. Covorul oriental modern Aikat este atât elegant, cât și contemporan. Decorat cu motive colorate, se potrivește atât cu livingul, cât și cu dormitorul. Ambele covoare orientale sunt realizate din materiale de înaltă calitate. O alegere excelentă pentru cei care doresc să încorporeze un aspect exotic în casa lor. Covorul afgan Shawal și covorul Aikat sunt completări excelente pentru un stil modern, minimalist, dar se vor potrivi la fel de bine și într-o casă în stil clasic. Mai mult, ambele covoare sunt realizate din materiale de înaltă calitate și durabile, ceea ce le va păstra un aspect frumos pentru o perioadă lungă de timp și le va face ușor de curățat. Puteți fi siguri de un aspect cu totul unic în orice cameră.

 

Sperăm că veți fi mulțumit de covorul elegant din lână lucrat manual pe care îl cumpărați de la noi și că vă va face plăcere să-l folosiți! Nu vă faceți griji dacă nu se potrivește cu camera dvs., magazinul de covoare CarpetDepo va aranja un transport de returnare, care este gratuit.


91produse 136
91produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
2 077 RON - 10 760 RON
Lungime (cm)
174 - 337
Lățime (cm)
80 - 265