Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare din lână Shawal

Comandă covoare din lână Shawal lucrate manual, covoare orientale Khorjin din magazinul nostru de covoare. Decorează-ți camera de zi cu covoare orientale, toate covoarele în stoc.

Ce merită să știi despre covor oriental Shawal?

Covorul din lână Shawal este o combinație de design modern și clasic. Este realizat într-o zonă rezidențială urbană. Covorul afgan oferă o senzație confortabilă și familiară ca un covor de cameră de zi sau ca un covor traverse în holuri. Motivele și culorile sale variate sunt atrăgătoare pentru ochi. Este nevoie de multă muncă și răbdare pentru a realiza un covor oriental Shawal. Culorile sunt extrase din plante și folosite pentru a colora firele de lână. Este un covor lucrat 100% manual. După ce covorul din lână este terminat, acesta este spălat de patru ori și uscat la soare pentru a-și păstra culoarea. Mulți oameni cred că, cu cât covorul persan este mai dens și mai gros, cu atât este mai bun și mai durabil, dar aceasta este o concepție greșită. Grosimea este o chestiune de forfecare, iar durabilitatea este un rezultat al densității nodurilor și al calității materialului. Covoarele Shawal sunt perfecte pentru orice stil de cameră. Un alt nume pentru acest covor din lână este covorul Khorjin.

  • Fabricație: lucrat manual
  • Nr. noduri: ~ 180 000 - 250 000 noduri / m2
  • Origine: Afganistan
  • Pluș: 100 % lână
  • Urzeala: 100 % bumbac
  • Grosime: cca. 8 mm

Cum ar trebui să folosesc un covor oriental?

Curățarea și îngrijirea covoarelor orientale pentru pete mai ușoare nu necesită multă expertiză. Toate covoarele din lână trebuie aspirate doar în direcția firului. Este o concepție greșită veche să atârni covorul și să începi să îl ștergi de praf. Această tehnică este dăunătoare pentru toate covoarele. Ea slăbește nodurile, ceea ce va face ca covorul din lână să se deterioreze mai repede. Poate fi folosit și în încăperile cu încălzire prin pardoseală. Deși este adevărat, va trebui să mutați sau să aspirați mai des pentru a împiedica moliile să se cuibărească sub covor. Nicio problemă dacă se așează mobilă pe el. Bineînțeles, nu este o idee bună să așezați pe covor mobilier care cântărește câteva sute de kilograme, deoarece, dacă mobila grea are picioare ascuțite, ar putea rupe covorul.

Sperăm că veți fi mulțumiți de covorul din lână lucrat manual pe care îl cumpărați de la noi și că vă va face plăcere să-l folosiți! Nu vă faceți griji dacă nu se potrivește cu camera dvs., Carpetdepo se va ocupa de livrarea înapoi, care este gratuită.


80produse 136
80produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
1 710 RON - 14 128 RON
Lungime (cm)
149 - 337
Lățime (cm)
79 - 265
Material
Fabricație