Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare moderne

Covoare moderne la prețuri accesibile. Dacă sunteți în căutarea de covoare de living la un preț ieftin, verificați gama noastră de magazin de covoare, toate covoarele sunt în stoc, astfel încât livrarea rapidă este garantată.

Covoare moderne pentru decorarea casei

Covoarele moderne se adresează în primul rând celor cărora le place o formă de design interior de calitate, estetică, care pune accentul pe simplitate. Recomandăm covoarele moderne în special iubitorilor de stil minimalist. 60% din locuințele nou construite sunt decorate cu mobilier modern. Prețul lor mai mic le face o alegere mai atractivă pentru toată lumea în comparație cu covoarele lucrate manual sau țesute. Covoarele noastre moderne sunt din poliester, fabricate în Turcia. Acestea acoperă o gamă largă de culori. În ceea ce privește modelele, acestea sunt extrem de variate, cu modele care sunt determinate de nevoile utilizatorilor moderni, mai degrabă decât de covorul persan clasic. Covoarele moderne sunt foarte populare în rândul tinerilor.

Curățarea covoarelor moderne

Deoarece depozităm covoarele macanice rulate, cel mai bine este să așteptăm până când valurile au ieșit din covor. Acest lucru, în timpul utilizării, se poate realiza mai repede. Deci să ne plimbăm pe covor. Numai covorul netezit trebuie aspirat și numai pe cea mai mică setare a aspiratorului. Pentru o murdărie mai extremă, vă recomandăm spumă de curățare a covoarelor sau companii de curățare a covoarelor. Cu cât fibrele din covor sunt mai lungi, cu atât mai repede se deteriorează, deoarece fibrele pot fi sfâșiate de aspirator.

Aruncați o privire la gama noastră de covoare mecanice și înveseliți-vă casa cu un covor modern și elegant!


30produse 130
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
41 RON - 456 RON
Lungime (cm)
90 - 300
Lățime (cm)
60 - 200
Material
Fabricație