Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare moderne

Covoare moderne la prețuri accesibile. Dacă sunteți în căutarea unui covor pentru livingul dvs. la un preț accesibil, verificați colecția magazinului nostru de covoare, toate covoarele sunt în stoc, astfel încât livrarea rapidă este garantată.

Covoare moderne pentru decorarea casei

Covoarele moderne sunt recomandate în primul rând pentru cei cărora le place un design interior de înaltă calitate, estetic, care pune accentul pe simplitate. Recomandăm covoarele moderne, în special pentru iubitorii de stil minimalist. 40% din casele nou construite sunt mobilate cu covoare moderne. Prețul mai mic al acestora le face o alegere mai atractivă pentru toată lumea în comparație cu covoarele înnodate manual. Covoarele noastre moderne sunt realizate din poliester și sunt fabricate în Turcia. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori. În ceea ce privește designul, acestea sunt extrem de variate, cu un design modern, orientat către utilizator, mai degrabă decât covorul tradițional. Covoarele moderne sunt foarte populare în rândul tinerilor.

Curățarea covoarelor moderne

Deoarece depozităm covoarele moderne fabricate la mașină rulate, merită să așteptăm până când ondulațiile au dispărut de pe covor. Acest lucru se poate realiza mai repede în timpul utilizării. Mergeți pe covor. Numai covorul netezit trebuie aspirat, și atunci numai pe cea mai mică setare a aspiratorului. Pentru pete mai extreme, vă recomandăm să folosiți spumă de curățare a covoarelor sau să contactați o companie profesională de curățare a covoarelor. Covoarele cu fibre mai lungi se pot deteriora mai repede, deoarece fibrele pot fi aspirate de aspirator, ceea ce duce la o deteriorare constantă a covorului.

 

Covoare moderne pentru interioarele minimaliste

Covoarele moderne sunt perfecte pentru interioarele minimaliste. Pot avea un aspect mai tineresc decât covoarele tradiționale și vor fi pe placul celor care caută un aspect modern și tineresc în casa lor. Covorul modern este proiectat într-un stil care favorizează minimalismul modern. A fost conceput în conformitate cu tendințele actuale în materie de design interior. Covoarele noastre Modern sunt fabricate în Turcia la cele mai înalte standarde profesionale. În procesul de fabricație se utilizează material din poliester. Covorul Modern are multe avantaje pentru cei care doresc să cumpere un covor nou pentru a defini stilul casei lor. Covorul modern are culori luminoase și un design tineresc. Acestea oferă o experiență care pune în evidență creativitatea și aspectul personalității noastre. Gama de covoare moderne este largă, ceea ce facilitează alegerea dimensiunii, culorii și modelului pe care îl doriți. Covoarele moderne sunt perfecte pentru casele moderne. Covorul Modern oferă un raport calitate-preț excelent, oferindu-vă posibilitatea de a cumpăra covor la un preț accesibil. Covorul Modern este o adevărată operă de design. Dacă doriți să creați un aspect tineresc în casa dumneavoastră, covorul Modern este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Consultați gama noastră de covoare Modern de calitate și înveseliți-vă casa cu un covor Modern tineresc!


56produse 136
56produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
82 RON - 495 RON
Lungime (cm)
90 - 300
Lățime (cm)
60 - 200