Blog

Scapă de covorul de lână supărător, covor kelim, covor living

Covoare exclusiviste înnodate manual - priviți mai îndeaproape specialitățile magazinului nostru online!

Aflați secretele de covoare ieftine, cumpara covor online (covor living)

Să aflăm date semnificative pe site-ul de covor kilim, covor modern (magazin de covor online)

Trucuri ale meseriei: Covor persan și magazin de covoare

Pentru trucuri de covor de alergător (covor de living), verificați acestea

Covor persan neegalat (covor de acțiune) - kargai magazin covoare

Covoare de cârpe reimaginate - covoare kilim țesute manual

29.08.2021 15:23

Covor hol - alegerea perfectă pentru orice cameră din casă

Renașterea covoare persane - soluții exclusive și unice la prețuri mici

31.07.2021 21:07

Catalog de covoare Carpetdepo ....

Îngrijirea și curățarea a covoare înnodate manual

Ghid de utilizare a covoarelor înnodate manual

REDUCERI SEZONIERE LA COVOARE
01.06.2021 18:11
REDUCERI SEZONIERE LA COVOARE

Covorul cu discount: valoare eternă la un preț de chilipir


Sunteți un fan al covoarelor persane tradiționale și doriți să adăugați o piesă atemporală în casa dvs. pentru a o face mai confortabilă și mai elegantă?

Valoarea covoarelor persane realizate prin tehnici tradiționale este sporită și de faptul că acestea reprezintă o amprentă vizuală a culturilor din Orientul Mijlociu și Extremul Orient. Un covor înnodat manual poate fi un decor demn de urmat în aproape orice casă. Un covor viu colorat, cu motive orientale, nu numai că poate îmbogăți paleta de stiluri a unui interior, dar poate aduce o atmosferă unică și o moștenire culturală în casă.

Cu toate acestea, cumpărarea unui covor persan original, înnodat sau țesut manual, reprezintă pentru mulți oameni o povară financiară inaccesibilă. Printre alternative se numără covoarele persane fabricate la mașină, care oferă culori și modele similare, dar la un preț mult mai mic.

Pentru iubitorii de valori tradiționale, însă, vă recomandăm să răsfoiți gama noastră de covoare în ofertă specială, unde veți găsi adevărate comori, de la covoare Kilim în toate nuanțele curcubeului, la covoare Ziegler de calitate, la covoare persane variate, la covoare afgane cu tonuri de roșu. Cei care sunt atenți la chilipiruri își pot achiziționa covoarele preferate la prețuri extrem de mici, cu reduceri de până la -20%-30%-40%-50%-60%.

Verifică oferta noastră! Clicc

Confecționarea covoarele înnodate manual în mod tradițional

Fără îndoială, covoarele persane înnodate manual sunt cele mai valoroase covoare la nivel mondial.

16.08.2020 13:40
Covor patchwork

Covorul patchwork: de la tradiție la modernitate

Tradiția confecționării covoarelor este inseparabilă de istoria culturii orientale: rădăcinile sale pot fi identificate în modul de viață nomad. Stilul de viață stabilit european și apariția mobilierului de ședere nu au favorizat dezvoltarea tradiției populare în Europa, întrucât inițial a fost vorba despre crearea condițiilor de viață. Covorul nu era o necesitate, ci mai degrabă o relicvă, un simbol al statutului, care indică rangul social.

 

16.08.2020 13:48
Khalmohammad

Aceste tipuri de covoare sunt fabricate în nordul Afganistanului, într-o zonă locuită de nomazi și săteni. Prin lumea lor diversă de motive și culori, acestea conferă o atmosferă unicat casei noastre. Khal Mohammad este numele unui domn afgan. El a descoperit culoarea tipului de covor Khalmohamed, fapt pentru care aceste covoare le poartă numele. După ce sunt confecționate și tunse, aceste covoare sunt spălate de patru ori și uscate la soare, fiind, de asemenea, rezistente la decolorare.

16.08.2020 14:07
Covoarele beljic

Aceste tipuri de covoare oriental sunt fabricate în partea de nord a Afganistanului, într-o zonă locuită de orășeni și săteni de etnie turkmenă.

Prin ce diferă covoarele noastre acrilice de celelalte covoare mecanice?

Are proprietăți similare cu lâna. Pe de altă parte, molia nu dăunează covorului persan din acril, ceea ce reprezintă și un avantaj din punctul de vedere al utilizării. 

16.08.2020 14:28
Sigur, că e scump!!

Unul dintre clienții noștri dragi a făcut următoarea observație: „Sigur că e scump!”.

Descrierea covoarelor Ziegler

Țara de origine Afganistan. Este un tip de covor oriental relativ tânăr, fabricat din anii '90. În Afganistan, a fost numit chobi din cauza colorației, 

Creare magazin online