Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare clasice

Sunteți în căutarea unui covor cu model oriental la un preț avantajos? Covor mecanic cu motiv oriental pentru case în stil clasic. Vedeți selecția din depozitul nostru de covoare și comandați din magazinul nostru online de covoare!

Covor mecanic clasic

Dacă sunteți în căutarea unui covor clasic pentru a vă decora casa, dar este importantă și rentabilitatea, vă recomandăm gama noastră de covoare mecanice, care se mândrește cu o selecție bogată de covoare cu model oriental. Covorul potrivit este unul dintre elementele definitorii ale locuinței noastre, contribuind nu doar la estetica, ci și la confortul atmosferei deosebite a spațiului nostru de locuit. Fie că doriți să vă mobilați livingul sau dormitorul, un covor mecanic cu model oriental este modalitatea perfectă de a vă satisface nevoia de decorare de calitate a locuinței. O reinterpretare a modelelor clasice iraniene cunoscute în mod tradițional din covoarele realizate manual, covorul mecanic reprezintă o fuziune între tehnologia modernă și motivele orientale tradiționale. Versiunile mecanice ale covoarelor clasice nu reprezintă doar o alternativă mai ieftină din punct de vedere financiar. Fie că este vorba de un covor persan mecanic realizat din poliester convențional sau de un covor persan mecanic premium realizat din acrilic, acestea vor deveni un adevărat punct de atracție în casa dumneavoastră.

Covor persan mecanic premium din acrilic

Acrilicul este un material sintetic care are multe proprietăți utile: este moale, dar extrem de rezistent, ușor de curățat, iar covorul realizat din el își păstrează forma. Își păstrează culoarea strălucitoare chiar și atunci când este curățat cu substanțe chimice. Reflectarea fidelă a covoarelor persane originale. Oferă un aspect elegant camerei. Puteți simți calitatea prin atingere. Conține 1 milion de noduri de mașină pe metru pătrat. Cu modele bine cunoscute din covoarele iraniene, cum ar fi Tabriz, Bidjar, Isfahan. Covoarele persane au o istorie lungă. Faima covorului persan a început în secolul al XVI-lea, dar covorul lucrat manual este produs prin procese costisitoare și care necesită mult timp. Apariția covoarelor persane mecanice a făcut posibilă producerea de covoare în cantități mai mari și la costuri mai mici. Cu toate acestea, ele nu au pierdut frumusețea și calitatea tradițională a covoarelor persane, realizate manual.

Covor clasic realizat din poliester

Popularitatea covorului mecanic clasic fabricat din poliester se datorează prețului său foarte accesibil. Covoarele turcești au devenit acum un produs de masă, ceea ce le face accesibile și la îndemâna tuturor. În fabrica de covoare turcești pe care o reprezentăm, fiecare etapă a procesului de producție este supusă unui control strict al calității. Se poate spune acum că covoarele turcești încep să atingă un standard de calitate ridicat. Covoarele din poliester sunt o alegere absolut ideală în ceea ce privește raportul calitate-preț. Deoarece păstrăm covorul rulat în depozitul nostru, nu trebuie să vă faceți griji dacă covorul este ondulat după despachetare. Acesta se îndreaptă în timpul utilizării. După aceea, trebuie doar să îl aspirați. Covorul turcesc din poliester ocupă un loc important în gama noastră largă de covoare, iar popularitatea sa se datorează în principal prețului său extrem de avantajos.

Covorul mecanic cu model oriental este un decor de casă

Un covor este o decorațiune de casă care adaugă confort, stil și căldură unei încăperi. Covoarele cu model oriental au rămas mult timp la modă și atemporale. Covoarele mecanice cu motive persane arată foarte bine chiar și în interioarele moderne, deoarece creează o atmosferă elegantă. Covoarele mecanice nu sunt doar practice, ci și prețul este mult mai accesibil. Covorul mecanic persan din acrilic cu motive iraniene, se remarcă prin stil și calitate cu mult peste alte covoare mecanice. Covoarele cu modele persane clasice atrag atenția prin eleganța lor unică. Aceste covoare se potrivesc perfect pentru living și dormitor, pentru că acestea sunt încăperile în care ne place să ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Nivelul ridicat al tehnologiei de țesut la mașină permite crearea unor culori mai nuanțate și a unor modele mai complexe. Durabilitatea și întreținerea ușoară a unui covor persan mecanic îl fac un decor ideal pentru living și dormitoare. Dacă sunteți în căutarea unui covor durabil, ușor de curățat și de o eleganță atemporală, ați putea lua în considerare un covor persan acrilic cu motive iraniene clasice. Dacă sunteți în căutarea unui covor în mod specific mai ieftin și cu un raport calitate-preț avantajos, cumpărați un covor mecanic turcesc din poliester.

Nu vă faceți griji dacă covorul este ondulat după ce a fost așezat. În depozitul nostru, păstrăm covoarele mecanice rulate. După o scurtă utilizare, covorul se va îndrepta.

Aruncați o privire la selecția noastră de covoare mecanice cu model oriental de calitate și înveseliți-vă casa cu un covor persan elegant!

128produse 136
128produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
83 RON - 1 778 RON
Lungime (cm)
80 - 300
Lățime (cm)
50 - 200