Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare clasice

Căutați un covor clasic la un preț ieftin? Aruncați o privire la gama noastră de magazin de covoare. Covoare mecanice cu model oriental. Covoare persane acrilice cu modele iraniene populare. Vedeți depozitul nostru de covoare outlet și comandați din magazinul nostru online!

Covor clasic

Versiuni realizate la mașină ale covoarelor orientale clasice într-o gamă largă. Dacă sunteți în căutarea unui covor persan pentru livingul sau dormitorul dumneavoastră, dar la un preț scăzut, ar trebui să răsfoiți această categorie. Covoarele noastre cu modele clasice sunt recomandate în principal celor cărora le plac produsele de calitate și estetice pentru amenajarea locuinței, dar prețul lor mai accesibil le face o alegere mai atractivă decât covoarele lucrate manual sau kilim țesute manual. Aceste covoare mecanice pot fi împărțite în două grupe. Covoarele mecanice tradiționale din poliester sau, în categoria premium, covoarele persane realizate din acrilic. 

Covor persan din acrilic

Acrilicul, un material sintetic, are mai multe proprietăți utile: este moale, dar extrem de durabil. Este ușor de curățat și uscat, nu se pufnește și își păstrează forma. Își păstrează perfect culoarea strălucitoare chiar și atunci când este curățat cu substanțe chimice. Reflectarea fidelă a covoarelor persane lucrate manual. Oferă un aspect elegant camerei. Puteți simți calitatea prin atingere. Există 1 milion de noduri mecanice pe metru pătrat. Cu modele bine cunoscute de covoare iraniene, cum ar fi Tabriz, Bidjar, Isfahan.

Covor clasic din poliester

Covoarele noastre clasice din poliester sunt populare pentru că sunt extrem de accesibile. Covoarele turcești au devenit acum un produs de masă, ceea ce le face accesibile tuturor. Fabrica de covoare turcești pe care o reprezentăm controlează fiecare etapă a procesului de producție. Se poate spune acum că și covoarele turcești încep să atingă standarde înalte. În ceea ce privește raportul calitate-preț, covoarele mecanice din poliester sunt absolut adecvate. Deoarece păstrăm covoarele rulate în depozitul nostru de covoare, nu trebuie să vă speriați dacă acestea sunt ondulate la început. Se îndreaptă în timpul utilizării. După aceea, este liber să fie aspirat. Nu ar trebui să fie expus la lumina fierbinte a soarelui, deoarece poliesterul este un produs din plastic, deci nu va rezista la căldură.

Aruncați o privire la selecția noastră de covoare mecanice de calitate și înveseliți-vă casa cu un covor clasic elegant!


131produse 136
131produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
54 RON - 1 845 RON
Lungime (cm)
80 - 300
Lățime (cm)
60 - 200
Material
Fabricație
Locul de origine