Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Nomad Kilim

Descoperiți o selecție bogată de covoare Kilim nomade afgane și alegeți un covor de perete magic, care va da viață spiritului liber al nomazilor și culturii artizanale afgane pe pereții casei dvs. Nu vă faceți griji dacă covorul nu se potrivește cu camera dvs., deoarece magazinul de covoare CarpetDepo vă oferă o garanție de 30 de zile de returnare a banilor și retururi gratuite!

Puteți citi mai multe despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC aici.

Originea covorului afgan nomadic Kilim

Afganistanul găzduiește o gamă impresionantă de covoare nomade realizate manual, dintre care unele ies în evidență printre covoarele afgane unice. Unicitatea covoarelor nomade afgane de perete constă în țesutul manual și în moștenirea culturală. Aceste creații uimitoare sunt realizate în atelierele din orașul Herat și, prin urmare, sunt cunoscute și sub numele de covor Herati Beluch. Covoarele nomade afgane sunt capodopere create de artizani și țesători de covoare locali. Orașul Herat, Afganistan, este renumit pentru producția tradițională de covoare realizate manual și are o istorie lungă și bogată de țesut covoare care datează de secole. În Herat, oamenii încă mai țes covoare în mod tradițional, iar în acest proces se întâlnesc tehnici atemporale și cunoștințe transmise de generații întregi. Calitățile și decorațiunile distinctive ale covoarelor de perete Kilim nomade afgane sunt fascinante. Aceste covoare de perete Kilim nomade sunt, de obicei, realizate în dimensiuni mai mici. Covoarele Kilim Nomadic Kilim prezintă desene geometrice și animale care reflectă designul și măiestria tradițională afgană. Culorile includ adesea maro închis, roșu închis și albastru închis, care contrastează în mod interesant cu albul, fildeșul și alte culori strălucitoare.

covor afgan nomadic Kilim

 

Covorul de perete Nomadic Kilim: moștenirea triburilor nomade

Cu mult timp în urmă, când triburile nomade trăiau pe câmpiile nesfârșite, temperatura din corturile lor era răcită de vânturi înghețate în fiecare iarnă. De-a lungul secolelor, triburile nomade au învățat multe practici pentru a-și face mediul mai locuibil. Erau foarte pricepuți în a crea o atmosferă caldă și confortabilă pentru ei înșiși și foloseau covoare de perete speciale kilim nomade pentru a face acest lucru. Aceste covoare nu numai că acopereau podeaua cortului, dar decorau și pereții ca un covor de perete. În acest fel, aerul rece nu intra în cort, deoarece covorul de perete păstra căldura în casa nomazilor. Covoarele nomazilor afgani erau deosebit de renumite deoarece nomazii erau maeștri în țeserea covoarelor, iar aceste covoare erau de cea mai bună calitate. Odată cu trecerea timpului, modul de viață al nomazilor s-a schimbat și tot mai puține triburi au trăit liber în pustietăți. În epoca modernă, covorul nomad Kilim nomadic este o amintire a trecutului și a devenit un covor de perete frumos pentru decorarea locuințelor. Oamenii au descoperit modelele magice ale covoarelor Kilim, iar covorul nomadic afgan este considerat o adevărată comoară. Covoarele nomade Kilim sunt confecționate din lână de înaltă calitate. Covorul nomadic Kilim nu este doar un simplu element decorativ, ci spune povești despre viața strămoșească, migrațiile nomade și tradiții. Acest covor de perete este o bucată din trecut care este păstrată și prețuită în lumea modernă de astăzi.

Covorul de perete

 

Covoare afgane magice: lucrări de artă nomadă fermecătoare pe perete

Dacă doriți să decorați un perete sau să creați o atmosferă specială în casa dvs., un covor de perete poate fi o alegere excelentă. Printre covoarele nomade, covoarele afgane sunt deosebit de demne de remarcat, deoarece poartă o moștenire culturală fascinantă. Un covor de perete este o modalitate perfectă de a vă exprima personalitatea și stilul prin intermediul pereților casei dumneavoastră. Covorul afgan poartă cu el tradițiile și arta triburilor nomade, iar modelele sale încântătoare fac din pereți o adevărată piesă de rezistență. În plus, covoarele sunt țesute manual, cu detalii meticulos lucrate, care fac ca fiecare piesă să fie unică. Covorul Nomad Kilim are o gamă largă de posibilități de utilizare. Fie că este vorba de modele geometrice tradiționale sau de motive animaliere, fiecare poate găsi o piesă care să se potrivească gustului său. Covoarele nomade sunt realizate de artizani afgani, care au transmis generații întregi de cunoștințe pentru a crea aceste capodopere. Atunci când alegeți un covor nomadic afgan, aduceți o adevărată operă de artă în casa dumneavoastră. Un covor nomadic Kilim de perete nu este doar un obiect decorativ, ci o piesă prețioasă de artizanat care contribuie la ambianța și căldura unei încăperi.

Covor Nomadic Kilim

Sperăm că veți găsi covorul visurilor dvs. în selecția din depozitul nostru de covoare din Budapesta. Covoarele afgane nomade Kilim vor asigura că pereții sau podelele casei dvs. sunt unice și uimitoare.


109produse 136
109produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
591 RON - 1 315 RON
Lungime (cm)
170 - 213
Lățime (cm)
104 - 177