Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare kilim

Covoare Kilim țesute manual la prețuri reduse direct din depozitul nostru de covoare. Dacă doriți să cumpărați Kilim la un preț accesibil, verificați gama noastră de covoare țesute și comandați online din magazinul nostru de covoare.

Originea și țesutul Kilim

Kilimul țesut manual se găsește în multe culturi și este extrem de popular în întreaga lume. Kilim este un covor subțire care este realizat printr-o tehnică specială de țesut. Kilim, cu desenele și motivele sale atrăgătoare, datează uneori de mii de ani și reprezintă valori precum maternitatea sau norocul. Covoarele Kilim sunt realizate de obicei din lână de oaie, piele de capră sau păr de cămilă, iar pentru vopsire se folosesc materiale vegetale naturale. Poate fi folosit în mai multe încăperi, fie ca un covor de living, covor traverse sau covor de bucătărie. Deoarece cântărește până la 1,4 kg/nm, poate fi atârnat cu ușurință pe pereți ca un covor de perete. Disponibile în culori și modele atrăgătoare, covoarele kilim sunt disponibile într-o varietate de stiluri. Cel mai popular kilim este Afghan Chobi Kilim, urmat de Kilim indian. Popularitatea lor se datorează în principal culorilor vii și vesele. În timp ce Kilim Maymana este mai închis la culoare, dar arată extrem de frumos pe un perete sau pe o podea deschisă. Consultați gama noastră de sute de covoare Kilim, disponibile din depozitul nostru cu livrare extrem de rapidă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Vă dorim o navigare plăcută printre covoarele noastre Kilim. Odată ce ați găsit preferatul, nu ezitați să îl comandați, dacă nu se potrivește cu camera dumneavoastră, CarpetDepo se va ocupa de livrarea înapoi.

Kelim sau Kilim?

Ambele denumiri, Kelim sau Kilim, se referă la același tip de covor țesut. Diferitele denumiri și ortografii pot varia de la o țară la alta și de la o limbă la alta. Acest lucru nu este neobișnuit în cazul covoarelor, deoarece covorul oriental Ziegler a fost inițial cunoscut sub numele de covor Chobi, iar mai târziu a fost redenumit covor Ziegler de către comercianții de covoare din Occident. Așadar, nu este surprinzător faptul că negustorii de covoare din diferite țări scriu diferit numele de covor Kilim sau Kelim. Este important de reținut că nu există nicio diferență între covorul Kilim sau Kelim. Covoarele Kilim sunt produse în principal în Afganistan, Turcia, Iran și Asia Centrală. Aceste covoare sunt realizate cu ajutorul unei tehnici de țesut care produce un covor subțire, ușor și cu două fețe. Covoarele Kelim nu au o suprafață cu noduri. Modelele și combinațiile de culori ale covoarelor Kilim reflectă tradițiile culturale și artistice, surprinzând patrimoniul și tradițiile țărilor în care sunt țesute covoarele. Kilimul este rezistent și ușor de curățat și întreținut. Datorită versatilității și greutății lor ușoare, Kilim sunt perfecte pentru a fi folosite ca covoare de perete, fețe de masă, huse de perne sau chiar ca huse pentru genți. În ultimii ani, covoarele Kilim au devenit extrem de populare în sectorul designului interior. Culorile lor vibrante și modelele îndrăznețe pot adăuga eleganță și căldură locuințelor. Fie că sunt Kilim sau Kelim, aceste covoare țesute sunt prețioase și atemporale.

 

Covoare Kilim afgane din lână

Covoare Kilim țesute manual, întâlnite în multe culturi și populare în întreaga lume. Covorul Kilim afgan este de obicei realizat din lână, iar pentru vopsire se folosesc materiale naturale. Paleta variată de culori a covoarelor Kilim țesute manual este potrivită pentru orice încăpere, fie pe holuri, ca un covor traversa, fie ca un covor de sufragerie sau de bucătărie. De asemenea, vindem mai multe tipuri de Kilim. Unul dintre cele mai cunoscute și mai populare este covorul Chobi Kilim. Datorită culorilor sale luminoase și a modelelor variate, acesta va înveseli atmosfera din camera dumneavoastră. Covorul Kilim Maymanah este mai unic datorită culorilor sale mai închise. De asemenea, este adesea folosit ca un covor de perete. Covorul Kilim indian este plin de veselie și bună dispoziție. Va lumina chiar și cea mai întunecată cameră. Consultați gama noastră de covoare Kilim, din care avem un stoc imens. Vă puteți bucura de covorul ales în câteva zile, datorită livrării noastre fulgerătoare.

 

Kilim din bumbac indian

Covoare Kilim colorate din India. Aceste covoare Kilim viu colorate sunt țesute cu o tehnică specială, astfel încât covoarele Kilim indiene sunt realizate mai repede decât cele tradiționale. Deoarece marile fabrici indiene sunt specializate în producția de masă, covoarele Kilim indiene sunt țesute manual și cu ajutorul mașinii. Modelul Kilim indian este modern și constă în multe culori jucăușe. Ele sunt foarte populare, în principal pentru că se potrivesc perfect în majoritatea locuințelor. Ele sunt folosite ca decorațiuni pentru casă, fie agățate pe perete, fie ca covoare de perete. Sunt disponibile și în dimensiuni pentru coridoare. Culorile sale vesele pot da casei dvs. o atmosferă unică. Covoarele Kilim moderne din India au culori extrem de vii și nu se decolorează atunci când sunt curățate. Ele pot fi folosite și în casele cu încălzire prin pardoseală

 

Instrucțiuni de curățare pentru covoarele Kilim

Curățarea covoarelor Kilim nu necesită o expertiză excesivă. Murdăria minoră poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă ușor umedă sau cu o spumă de curățare a covoarelor cumpărată din magazin, potrivită pentru curățarea covoarelor din lână. Cu toate acestea, în cazul în care există murdărie mai serioasă, se recomandă să consultați un profesionist pentru a o curăța. Covoarele Kilim ar trebui curățate la cea mai joasă setare a aspiratorului, deoarece țesătura nu reține particulele de praf. Mulți oameni au vechiul obicei de a suspenda covorul Kilim și de a-l lovi cu un băț de desprăfuire pentru a scăpa de praf. Dar aceasta este o concepție greșită! Această metodă poate deteriora covorul Kilim țesut manual, de fapt orice covor.

Creați o atmosferă specială în casa dvs. cu covoare Kilim sau Kelim și comandați din magazinul nostru de covoare cu condiții de livrare reduse!