Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare țesute din cârpe

Dacă sunteți în căutare de covoare țesute groase la un preț accesibil, verificați depozitul nostru de covoare. Nu ratați promoțiile noastre la covoare țesute, comandați din magazinul nostru online.

Covoare groase țesute din lână

Covoare groase țesute manual și la mașină, cu vopsire obținută din materiale naturale. Datorită țesutului, ambele fețe pot fi folosite. Lucrat din 100% lână din Noua Zeelandă, acest covor nu conține substanțe alergenice. Oferă o atmosferă rustică locuinței dvs. fie ca un covor de living, fie ca un covor de bucătărie. În plus față de o măsuță de cafea, puteți așeza și alte piese de mobilier pe el. Cu toate acestea, trebuie acordată atenție să nu fie prea grea și să nu aibă picioare ascuțite, deoarece acestea pot rupe covorul. Acest tip de covor se mai numește și covor de cârpe. Datorită grosimii și moliciunii sale, este adesea folosit în camerele pentru copii. Sunt potrivite atât pentru casele clasice, cât și pentru cele moderne. Covoarele din lână țesută, în ciuda proprietăților de izolare termică și a grosimii lor, sunt potrivite și pentru camerele cu încălzire prin pardoseală. Chiar dacă este un covor gros, cea mai mare parte a căldurii este transferată din podea în cameră, dar în camerele fără încălzire prin pardoseală, acesta încălzește plăcut podeaua rece.

Curățarea covoarelor de lână

Covoarele din lână pot prezenta inițial o oarecare pufozitate, dar acest lucru nu este un defect. Aceasta va dispărea odată cu utilizarea, mai ales dacă se aspiră mai des la început. Merită să mutați covorul din când în când pentru a împiedica moliile să se înmulțească dedesubt. Aspirarea ar trebui să se facă numai fără perie și la cea mai joasă setare a aspiratorului. Pentru murdărie, puteți folosi o cârpă umedă sau o spumă de curățat covoare care poate fi aplicată pe lână. Pentru murdărie mai puternică, cel mai bine este să lăsați acest lucru pe seama firmelor de curățare a covoarelor.

Nu ratați covoarele groase din lână la prețuri accesibile, comandați din magazinul nostru online de covoare cu livrare rapidă.


77produse 136
77produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
49 RON - 792 RON
Lungime (cm)
90 - 350
Lățime (cm)
60 - 250
Material
Fabricație