Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare din lână groasă

Sunteți interesat de un covor gros din lână și mai ales la un preț accesibil? Atunci aruncați o privire la stocul din depozitul de covoare CarpetDepo. Nu ratați promoțiile noastre la covoare țesute, comandați din magazinul nostru online de covoare cu livrare rapidă și garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor.

Covor gros din lână

Covor gros realizat cu tehnologie de țesut manual și mecanic, culoarea sa solidă îl face ușor de asortat cu orice încăpere. Covorul este fabricat din lână 100% neozeelandeză și nu conține alergeni, ceea ce îl face o alegere ideală pentru locuința dvs., fie ca un covor de sufragerie, bucătărie sau dormitor. Cunoscut și sub numele de covor de cârpe, țesătura acestui covor gros vă permite să folosiți ambele părți ale covorului și conferă casei dvs. un aer rustic. Puteți așeza și alte piese de mobilier pe covorul din lână, dar asigurați-vă că nu este prea greu și că picioarele nu sunt ascuțite, deoarece acestea pot rupe covorul. Datorită moliciunii și grosimii covoarelor groase din lână, acestea sunt adesea folosite în camerele copiilor. Datorită prețului său scăzut, poate fi cumpărat chiar și pentru casele de vacanță. În ciuda proprietăților sale izolatoare și a grosimii, covorul din lână țesută este, de asemenea, potrivit pentru camerele cu încălzire prin pardoseală. După ce covorul este încălzit prin el, el eliberează cea mai mare parte a căldurii din podea în cameră. În încăperile fără încălzire prin pardoseală, podeaua rece este încălzită în mod plăcut. Un covor gros poate fi întotdeauna o alegere excelentă atunci când căutați un covor care să ofere confort și stil locuinței dumneavoastră. Covorul din lână de culoare solidă este realizat dintr-un material de înaltă calitate care își va păstra frumusețea în timp și poate fi o alegere ideală atât pentru casele clasice, cât și pentru cele moderne. Dacă sunteți în căutarea unui covor de culoare solidă elegant și confortabil, covorul gros țesut din lână poate fi o alegere ideală pentru toate nevoile casei dvs.

Curățarea covoarelor din lână

Covoarele din lână pot prezenta inițial o oarecare pufozitate, dar acest lucru nu este un defect. Aceasta va dispărea odată cu utilizarea, mai ales dacă la început se aspiră mai des. Merită să mutați covorul din când în când pentru a împiedica moliile să se înmulțească sub covor. Aspirarea ar trebui să se facă numai fără perie și la cea mai joasă treaptă a aspiratorului. Pentru murdărie, puteți folosi o cârpă umedă sau o spumă de curățat covoare care poate fi aplicată pe lână. Pentru murdărie mai puternică, cel mai bine este să lăsați acest lucru pe seama firmelor de curățare a covoarelor. Mobila grea nu trebuie așezată pe covor, deoarece îl poate deteriora.

 

Covor groasă din lână pentru un sentiment rustic

Un covor gros în casa dvs. nu numai că vă face să vă simțiți cald și confortabil sub picioare, dar contribuie și la ambianța camerei. Un covor din material de lână este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți pune în casă, deoarece nu conține substanțe alergene. Acest covor gros de culoare solidă este una dintre cele mai rustice piese pe care le puteți așeza în livingul sau în dormitor. Materialul său de culoare solidă conferă încăperii un aer clasic și rustic, ceea ce îl face o alegere ideală pentru o casă apropiată de natură sau cu un design rustic. De asemenea, materialul mai gros asigură o căldură excelentă a podelei, ceea ce o face deosebit de plăcută pentru copii în timpul iernii. Un covor gros din lână poate ajuta, de asemenea, la reglarea temperaturii din cameră. Puteți obține, de asemenea, un covor traverse de dimensiunea unui coridor sau un covor mare pentru o living mai mare. Fabricat din lână 100% neozeelandeză, un covor gros nu este doar durabil, ci și ecologic. O parte din procesul de fabricare a covoarelor din lână se face la mașină, dar restul se face tot manual. Lucrul special al covoarelor groase este că sunt accesibile pentru toată lumea. Acest tip de covor nu este doar practic, ci și plăcut din punct de vedere estetic pentru casă.

Avantajul covoarelor groase

Achiziționarea unui covor gros din lână are multe avantaje. În primul rând, covorul gros reține mai bine căldura, ajutând la menținerea temperaturii camerei și la reducerea costurilor cu energia. Lâna neozeelandeză din care este confecționat covorul oferă o izolație excelentă, ceea ce este ideal pentru cei care doresc să își reducă facturile la încălzire. În al doilea rând, covoarele groase din lână sunt mai moi și mai confortabile pentru picioare, oferind o senzație mai plăcută atunci când mergeți sau stați în picioare. În al treilea rând, covorul din lână groasă este durabil și de lungă durată pentru raportul preț/valoare, deci merită prețul. Covoarele din lână sunt realizate din materiale naturale care nu conțin substanțe nocive, astfel încât pot fi ideale pentru persoanele care suferă de alergii și astm. În plus, covorul din lână este ușor de curățat și întreținut, iar majoritatea murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință. Un covor de culoare solidă în living sau în dormitor poate fi ușor combinat cu alte culori și modele, ceea ce îi permite să devină principalul element decorativ al camerei, mai degrabă decât un simplu covor. Covorul solid este simplu și atemporal, ceea ce îl face ușor de asortat la stilul oricărei camere de zi.

 

Nu ratați gama noastră de covoare groase din lână de Noua Zeelandă la prețuri accesibile, comandați de pe pagina noastră de covoare din magazinul online de covoare CarpetDepo. Având toate covoarele în propriul nostru depozit, livrarea rapidă este garantată.

666produse 136
666produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
33 RON - 2 576 RON
Lungime (cm)
51 - 400
Lățime (cm)
53 - 301