Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare din lână groasă

Sunteți interesat de un covor gros din lână și mai ales la un preț accesibil? Atunci aruncați o privire la stocul din depozitul de covoare CarpetDepo. Nu ratați promoțiile noastre la covoare țesute, comandați din magazinul nostru online de covoare cu livrare rapidă și garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor.

Covor gros din lână

Covor gros realizat cu tehnologie de țesut manual și mecanic, culoarea sa solidă îl face ușor de asortat cu orice încăpere. Covorul este fabricat din lână 100% neozeelandeză și nu conține alergeni, ceea ce îl face o alegere ideală pentru locuința dvs., fie ca un covor de sufragerie, bucătărie sau dormitor. Cunoscut și sub numele de covor de cârpe, țesătura acestui covor gros vă permite să folosiți ambele părți ale covorului și conferă casei dvs. un aer rustic. Puteți așeza și alte piese de mobilier pe covorul din lână, dar asigurați-vă că nu este prea greu și că picioarele nu sunt ascuțite, deoarece acestea pot rupe covorul. Datorită moliciunii și grosimii covoarelor groase din lână, acestea sunt adesea folosite în camerele copiilor. Datorită prețului său scăzut, poate fi cumpărat chiar și pentru casele de vacanță. În ciuda proprietăților sale izolatoare și a grosimii, covorul din lână țesută este, de asemenea, potrivit pentru camerele cu încălzire prin pardoseală. După ce covorul este încălzit prin el, el eliberează cea mai mare parte a căldurii din podea în cameră. În încăperile fără încălzire prin pardoseală, podeaua rece este încălzită în mod plăcut. Un covor gros poate fi întotdeauna o alegere excelentă atunci când căutați un covor care să ofere confort și stil locuinței dumneavoastră. Covorul din lână de culoare solidă este realizat dintr-un material de înaltă calitate care își va păstra frumusețea în timp și poate fi o alegere ideală atât pentru casele clasice, cât și pentru cele moderne. Dacă sunteți în căutarea unui covor de culoare solidă elegant și confortabil, covorul gros țesut din lână poate fi o alegere ideală pentru toate nevoile casei dvs.

Curățarea covoarelor din lână

Covoarele din lână pot prezenta inițial o oarecare pufozitate, dar acest lucru nu este un defect. Aceasta va dispărea odată cu utilizarea, mai ales dacă la început se aspiră mai des. Merită să mutați covorul din când în când pentru a împiedica moliile să se înmulțească sub covor. Aspirarea ar trebui să se facă numai fără perie și la cea mai joasă treaptă a aspiratorului. Pentru murdărie, puteți folosi o cârpă umedă sau o spumă de curățat covoare care poate fi aplicată pe lână. Pentru murdărie mai puternică, cel mai bine este să lăsați acest lucru pe seama firmelor de curățare a covoarelor. Mobila grea nu trebuie așezată pe covor, deoarece îl poate deteriora.

 

Covor groasă din lână pentru un sentiment rustic

Un covor gros în casa dvs. nu numai că vă face să vă simțiți cald și confortabil sub picioare, dar contribuie și la ambianța camerei. Un covor din material de lână este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți pune în casă, deoarece nu conține substanțe alergene. Acest covor gros de culoare solidă este una dintre cele mai rustice piese pe care le puteți așeza în livingul sau în dormitor. Materialul său de culoare solidă conferă încăperii un aer clasic și rustic, ceea ce îl face o alegere ideală pentru o casă apropiată de natură sau cu un design rustic. De asemenea, materialul mai gros asigură o căldură excelentă a podelei, ceea ce o face deosebit de plăcută pentru copii în timpul iernii. Un covor gros din lână poate ajuta, de asemenea, la reglarea temperaturii din cameră. Puteți obține, de asemenea, un covor traverse de dimensiunea unui coridor sau un covor mare pentru o living mai mare. Fabricat din lână 100% neozeelandeză, un covor gros nu este doar durabil, ci și ecologic. O parte din procesul de fabricare a covoarelor din lână se face la mașină, dar restul se face tot manual. Lucrul special al covoarelor groase este că sunt accesibile pentru toată lumea. Acest tip de covor nu este doar practic, ci și plăcut din punct de vedere estetic pentru casă.

Avantajele covorului țesute

Există multe avantaje în a cumpăra un covor țesut. În primul rând, covorul țesut reține mai bine căldura, ajutând la menținerea temperaturii camerei și la reducerea costurilor cu energia. Lâna islandeză folosită la fabricarea covoarelor țesute oferă o izolație termică excelentă, ceea ce este ideal pentru cei care doresc să își reducă facturile la încălzire. În al doilea rând, covoarele din lână țesută sunt mai moi și mai confortabile pentru picioare, oferind o senzație mai plăcută atunci când mergeți sau stați în picioare. În al treilea rând, covorul țesut este durabil și de lungă durată pentru valoarea sa de preț, deci merită prețul. Covoarele țesute sunt fabricate din lână naturală, care nu conține substanțe nocive, ceea ce le face ideale pentru persoanele care suferă de alergii și astm. În plus, covoarele țesute sunt, de asemenea, ușor de curățat și întreținut, iar majoritatea petelor pot fi îndepărtate cu ușurință de pe covor. Un covor simplu în camera de zi sau în dormitor poate fi ușor combinat cu alte culori și modele, astfel încât și alte elemente decorative pot domina alături de covorul țesut. De exemplu, este un accent excelent pentru mobilierul așezat deasupra lui. Covorul uni este simplu și atemporal, ceea ce îl face ușor de asortat la stilul oricărei camere de zi.

 

Covor din cârpe confort și stil

Covorul din cârpe este una dintre cele mai bune alegeri dacă vă doriți o acoperire confortabilă și elegantă în locuința dumneavoastră. Un covor de cârpe din lână naturală nu este doar practic, ci poate fi și un plus estetic pentru casa ta. La depozitul de covoare CarpetDepo, oferim o gamă largă de covoare din cârpe din lână naturală și bumbac la prețuri accesibile, astfel încât oricine poate găsi covorul din cârpe ideal pentru el. Frumusețea unui covor de cârpe constă în simplitatea sa. Confecționate din materiale naturale, covoarele din cârpe adaugă un aer rustic și modern unei încăperi. Culorile lor jucăușe le fac ușor de asortat la orice interior, fie el clasic sau modern. Confecționate din lână naturală sau bumbac, covoarele din cârpe nu conțin alergeni, ceea ce le face o alegere ideală pentru casa ta, indiferent dacă le amplasezi în living, dormitor sau bucătărie. Pe lângă faptul că oferă o senzație de căldură sub picioare, covoarele de cârpe au și proprietăți excelente de izolare termică. Acest lucru le face să fie o alegere ideală pentru camerele cu încălzire prin pardoseală, ajutând la menținerea căldurii în încăpere, permițând ca cea mai mare parte a căldurii să iasă în cameră, oferind în același timp o senzație plăcută de moliciune. Confecționate din lână naturală sau bumbac, acestea sunt, de asemenea, rezistente și durabile, astfel încât vă puteți bucura de ani de zile de confort și stil în casa dvs. Covoarele din cârpe sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, fie că sunteți în căutarea unui covor de suprafață mai mic sau a unui covor traversa pentru hol. Covoarele de cârpe sunt doar rareori fabricate în dimensiuni mari. Covoarele din cârpe pot fi, de asemenea, o alegere practică pentru casele de vacanță, menținând podeaua caldă și confortabilă în zilele reci de iarnă. La magazinul online de covoare CarpetDepo, oricine își poate găsi covorul din cârpe ideal la un preț accesibil. Confecționate din lână naturală sau bumbac, covoarele din cârpe sunt unice și suficient de elegante pentru a vă bucura de ele în casa dvs. pentru o perioadă lungă de timp. Nu ratați gama noastră de covoare din cârpe la prețuri accesibile, comandați de pe pagina noastră de magazin de covoare CarpetDepo. Deoarece toate covoarele noastre din cârpe se află în propriul nostru depozit, livrarea rapidă este garantată.

 

Nu ratați gama accesibilă de covoare groase din lână naturală islandeză și covoare din cârpe, comandați de pe pagina noastră de magazin online de covoare CarpetDepo. Deoarece toate covoarele se află în propriul nostru depozit, livrarea rapidă este garantată.


579produse 136
579produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
37 RON - 1 034 RON
Lungime (cm)
60 - 438
Lățime (cm)
54 - 273