Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare țesute din cârpe

Dacă sunteți în căutare de covoare țesute groase la un preț accesibil, verificați depozitul nostru de covoare. Nu ratați promoțiile noastre la covoare țesute, comandați din magazinul nostru online.

Covoare țesute din cârpe groase

Covoare țesute manual groase cu vopsire obținută din materiale naturale. Datorită țesăturii, ambele părți pot fi folosite. Fabricat 100% din lână, acest covor țesut este fără alergeni. Oferă o atmosferă rustică locuinței dvs. fie ca un covor de living, fie ca un covor de bucătărie. În plus față de o măsuță de cafea, puteți așeza și alte piese de mobilier pe el. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu o faceți prea grea și să nu aibă picioare ascuțite, deoarece acestea pot rupe covorul. Datorită grosimii și moliciunii sale, este adesea folosit în camerele copiilor. Datorită prețului lor scăzut, sunt recomandate și pentru casele de vacanță. Sunt potrivite atât pentru casele clasice, cât și pentru cele moderne. Covoarele din lână țesute manual nu sunt neapărat potrivite pentru încăperile cu încălzire prin pardoseală, din cauza proprietăților bune de izolare și a grosimii lor. Dacă se intenționează să fie folosite acolo, este mai bine să nu acopere întreaga podea.

Curățarea covoarelor din cârpe

Inițial, pe covor pot apărea pufuleți, dar acest lucru nu este un defect. Va dispărea odată cu utilizarea, mai ales dacă la început aspirați mai des. Este o idee bună să mutați covorul din când în când pentru a împiedica moliile să se înmulțească dedesubt. Aspirarea ar trebui să se facă numai fără perie și la cea mai joasă treaptă a aspiratorului. Pentru murdărie, puteți folosi o cârpă umedă sau spumă de curățat covoare. Pentru murdărie mai puternică, cel mai bine este să lăsați acest lucru pe seama firmelor de curățare a covoarelor.

Nu ratați covoarele de cârpe la prețuri accesibile, comandați din magazinul nostru online de covoare cu livrare rapidă.


116produse136
116produse136
Filtrare
Preț
 (RON)
63 RON - 1 017 RON
Lungime (cm)
100 - 500
Lățime (cm)
60 - 300
Material
Fabricație