Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare kilim Indian

Covor indian Kilim colorat la prețuri accesibile din magazinul nostru online de covoare. Toate covoarele Kilim moderne se află în depozitul nostru propriu. Dacă vă plac culorile tinerești și vibrante, aruncați o privire la selecția noastră de covoare indiene Kilim din bumbac.

Descriere covor Kilim din India

Acest tip de covor modern Kilim este din India. Covoarele Kilim colorate sunt excelente și ca covoare de perete, deoarece cântăresc maxim 1 kg pe metru pătrat. În procesul de țesere se folosește o tehnică specială, astfel încât Kilim indian sunt mai subțiri și mai rapid de realizat decât un covor Kilim tradițional. Deoarece fabricile uriașe din India sunt specializate în producția de masă, covoarele Kilim sunt țesute manual și la mașină. Designul covorului Kilim indian este modern și constă în multe culori jucăușe. Acestea sunt foarte populare, în principal pentru că se potrivesc excelent cu majoritatea locuințelor și, nu întâmplător, se încadrează în categoria celor care se potrivesc cu portofelul - covoare ieftine -. Covorul Kilim modern îl puteți folosi pentru a vă decora casa, fie prin agățarea pe pereți ca un covor de perete, fie chiar întins pe podea. Este disponibil și ca un covor traversa pentru coridoare. Adaugă o atmosferă unică în casa dvs. ca un covor pentru camera de zi sau chiar ca un covor pentru hol. Kilims din bumbac indian au o culoare extrem de vibrantă, pe care nu o pierd în timpul curățării. Prețul lor este foarte accesibil, astfel încât adaugă o atmosferă plăcută și veselă în multe case. De asemenea, pot fi folosite pentru încălzirea prin pardoseală, deoarece transmit căldura.

  • Fabricare: țesute manual și la mașină
  • Denumire: Covor Kilim
  • Locul de origine: India
  • Material: 100% bumbac
  • Grosime: aprox. 3-4 mm
  • Greutate: 1 kg/m²

covor Kilim din India

Curățarea bumbacului indian Kilim

Covoarele indiene Kilim sunt piese cu adevărat speciale și frumoase, care trebuie curățate cu atenție și în mod corespunzător. Dacă covorul dvs. Kilim are doar murdărie ușoară pe el, îl puteți curăța cu ușurință acasă, fără a fi nevoie să consultați un profesionist. Primul pas este să vă aspirați bine covorul. Aspirarea poate îndepărta praful minor de pe covorul dumneavoastră Kilim. Dacă observați murdărie suplimentară pe covorul indian Kilim, puteți șterge suprafața covorului cu o cârpă umedă. Curățarea cu o cârpă umedă poate fi eficientă în îndepărtarea murdăriei mai ușoare. Petele de mâncare trebuie îndepărtate imediat de pe covorul Kilim, nu trebuie să așteptați ca pata să se usuce. Este important de reținut că trebuie să aveți grijă să nu așezați mobilier greu pe covorul Kilim. Obiectele grele pot lăsa urme pe covor în timp și chiar îl pot deforma. Așadar, merită să țineți cont de aceste sfaturi despre cum să vă îngrijiți covorul Kilim pentru a vă asigura că covorul indian Kilim își păstrează starea și frumusețea inițială pentru mai mult timp. Puteți curăța covorul indian kilim în mașina de spălat. Atunci când folosiți mașina de spălat, este important să folosiți un program delicat în apă rece. Înainte de a-l pune în mașina de spălat, curățați bine covorul, astfel încât niciun reziduu de mâncare sau altă murdărie să nu ajungă în mașina de spălat împreună cu kilimul. Folosiți un detergent adecvat, care nu dăunează culorilor, și numai o cantitate mică. Puneți și alte textile în mașina de spălat împreună cu kilimul dumneavoastră. Este important să nu folosiți uscătorul de rufe, ci să îl uscați în aer liber. Dacă este posibil, spălați kilimul în mașina de spălat în rare ocazii.

indian Kelim

Kilim din bumbac indian ca un covor de perete

Covoarele Kilim din bumbac indian sunt alegerea perfectă dacă sunteți în căutarea a ceva special pentru a vă decora casa. Kilim-urile indiene sunt subțiri și ușoare, ceea ce le permite să fie atârnate pe aproape orice perete. Odată cu avansarea tehnologiei moderne și cererea accelerată de Kilim, Kilim indian este realizat manual și mecanic. Ele sunt folosite ca covoare de perete în multe case. Tehnica de țesere a bumbacului Indian Kilim este unică, ceea ce permite combinații de modele și culori. Covorul Kilim modern din bumbac arată bine în apartamentele de tip loft sau în interioarele în stil minimalist. Covorul Kilim din bumbac indian este de înaltă calitate, durabil, iar printre avantajele sale se numără faptul că este ușor de curățat. Culorile covorului sunt vesele și nu își pierd intensitatea de-a lungul anilor. Covorul Kilim colorat va aduce veselie și căldură în casa dumneavoastră. Dacă doriți să adăugați un strop de culoare în casa dumneavoastră, atunci covorul Kilim din bumbac indian este alegerea perfectă. Alege un covor Kilim din bumbac indian de calitate și fă-ți casa mai primitoare și mai confortabilă. Kilim indian impresionează de ani de zile cu modelele lor moderne și pline de culoare. La magazinul de covoare CarpetDepo, suntem mândri să oferim clienților noștri o gamă largă de Kilim din bumbac indian care poate funcționa ca un covor de perete în orice cameră. Kilim din bumbac indian poate da un aspect unic oricărei încăperi, mai ales dacă aceasta este decorată cu ornamente colorate. Iar folosirea lor ca și covor de perete poate fi o soluție foarte practică pentru o cameră de zi în care doriți să puneți niște decorațiuni interesante pe perete.

Kilim covor de perete

Sperăm că covoarele Kilim indiene pe care le cumpărați de la magazinul de covoare CarpetDepo vă vor da satisfacție și vă vor face plăcere să le folosiți!


9produse 19
Filtrare
Preț
 (RON)
99 RON - 492 RON
Lungime (cm)
90 - 240
Lățime (cm)
60 - 170