Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare kilim Indian

Comandați-vă kilimul la un preț redus de la magazinul nostru online de covoare. Toate covoarele se află în depozitul nostru propriu. Dacă vă plac și culorile tinerești și vibrante, aruncați o privire la kilimurile noastre din bumbac.

Despre bumbac Kilim din India

Decorative Kilim din India. Aceste covoare colorate sunt, de asemenea, excelente ca și covoare de perete, deoarece cântăresc maximum 1 kg pe metru pătrat. În timpul procesului de țesere se folosește o tehnică specială de țesut, astfel încât Kilim indian este mai subțire și mai rapid de realizat decât un covor persan tradițional. Deoarece în India fabricile uriașe sunt specializate în producția de masă, kilimurile sunt țesute manual și la mașină. Designul kilimului indian este modern și constă în multe culori jucăușe. Acestea sunt foarte populare, în principal pentru că sunt excelente pentru majoritatea locuințelor și, nu în ultimul rând, se încadrează în categoria - covoarelor ieftine - celor mai prietenoase cu portofelul. Un alt nume pentru covorul kilim este covorul de cârpe. Acesta este folosit pentru decorarea casei, agățat pe pereți, ca un covor de perete și ca o acoperire de podea. De asemenea, este disponibil și în dimensiunea unui covor traverse pentru coridoare. Acestea pot adăuga o atmosferă unică în casa dvs. ca un covor de living, covor de dormitor sau chiar ca un covor de hol. Kilimurile din bumbac indian au culori extrem de vibrante, pe care nu le pierd atunci când sunt curățate. Prețul lor este foarte accesibil, astfel că adaugă o atmosferă plăcută și veselă în multe case. De asemenea, pot fi folosite pentru încălzirea prin pardoseală, deoarece transmit căldură.

  • Fabricarea: kilim țesute manual și la mașină
  • Denumire: covor kelim
  • Locul de origine: India
  • Material: Material: 100% bumbac
  • Fabricat în India, Fabricat din 100 % bumbac
  • Grosime: aprox. 3-4 mm

Îngrijirea kilim din bumbac

Puteți curăța singur majoritatea murdăriei de pe kilim, fie cu un aspirator, fie cu o cârpă umedă. Este kilimul care nu necesită prea multe informații de curățare și acesta este avantajul kilimului din bumbac indian.

Sperăm că covoare kilim indiene pe care le cumpărați de la noi vă vor da satisfacție și vă vor face plăcere să le folosiți!


22produse122
Filtrare
Preț
 (RON)
60 RON - 535 RON
Lungime (cm)
90 - 240
Lățime (cm)
60 - 170
Material
Fabricație