Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare din lână Kazak

Covoare orientale Kazak din depozit, cu livrare rapidă. Vedeți colecția noastră din magazinul de covoare. Carpetdepo asigură livrare și retur gratuit.

Efectuarea covorului din lână Kazak

Covor Kazak lucrat manual, realizat cu coloranți vegetali naturali. Acest covor din lână din regiunea Caucazului este foarte popular. Nu este o coincidență, deoarece culorile sale frumoase sunt perfecte pentru majoritatea locuințelor. Tehnica de înnodare este Gheordes, ceea ce înseamnă înnodare dublă. Datorită acestei tehnici, covorul este realizat mai lent, dar va fi mult mai durabil. Pentru că fiecare nod este legat de două ori. După ce este realizat, covorul kazak este spălat de patru ori pe piatră, la fel ca și alte covoare orientale. Spălarea covorului pe pietre conferă culorii un aspect strălucitor. Spălarea este urmată de uscare, care, de asemenea, nu implică utilizarea de mașini, ci este pur și simplu întinsă la soare și lăsată să se usuce. Astfel, covorul din lână Kazak devine un covor 100% lucrat manual. De asemenea, este recomandat pentru locuințele cu încălzire prin pardoseală. Nu conține substanțe alergene.

  • Fabricare: covor lucrat manual
  • Noduri: aprox.160 000 noduri / m2
  • Locul de origine: Afganistan
  • Materialul din partea cu noduri: 100 % lână
  • Materialul firelor de urzeală: 100 % bumbac
  • Grosime: aproximativ 7 mm

Originea covorului Kazak

Deoarece Afganistanul are legături strânse cu anumite țări din fosta Uniune Sovietică, în special din regiunea Caucazului (Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan), desenele sunt inspirate din modelele geometrice rusești. Lâna și vopselele folosite provin din Afganistan. Covorul din lână Kazak este fabricat în Afganistan sau în zonele locuite de afgani din Pakistan. Prin varietatea lor, acestea dau o atmosferă unică casei dvs. ca un covor de living, covor traverse, covor de dormitor.

Curățare Kazak covor oriental

Ca toate covoarele orientale lucrate manual, și acesta trebuie aspirat în direcția firului. Puteți curăța singuri petele mici cu o cârpă ușor umedă. Pentru zonele foarte murdare, vă recomandăm o firmă profesionistă de curățare a covoarelor. Ca și covor din lână, cel mai mare dușman al său este molia. Așa că merită să mutați covorul din când în când, mai ales vara. Sau să presărați ocazional levănțică sub covor. Bineînțeles că există și produse anti-mătase disponibile în magazine. Le puteți folosi pulverizând toate zonele din casă și ținând ușa și fereastra închise toată ziua. La sfârșitul zilei, apartamentul ar trebui să fie bine aerisit. Este important să nu stați în casă, deoarece ucigașii de molii pot fi dăunători pentru oameni. Astfel, casa dumneavoastră va fi lipsită de molii pentru o perioadă lungă de timp și nu numai covorul, ci și alte materiale textile vor fi ferite de molii.

Sperăm că veţi fi satisfăcuți de covorul persan înnodat manual achiziționat de la noi şi îl veţi folosi cu drag!


9produse 19
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
876 RON - 22 082 RON
Lungime (cm)
121 - 553
Lățime (cm)
78 - 424
Material
Fabricație