Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Kilim Chobi

Covor kilim afgan țesut manual pentru decorarea camerelor de zi. Pentru reduceri la kilim din lână, răsfoiți magazinul nostru de covoare și comandați online. Datorită stocului nostru real, livrarea rapidă este garantată și, bineînțeles, dacă nu se potrivește cu spațiul dorit, Carpetdepo va aranja livrarea înapoi, gratuit.

Originea kilimului Chobi din Afganistan

Covorul Chobi kilim este foarte popular. În principal datorită culorilor sale vesele. În provincia Maymanah din Afganistan, nomazii și sătenii îl țes manual. Acest tip de kilim din lână este mai dens și mai compact decât alte kilimuri. Ei folosesc o tehnică specială de țesut, astfel încât sunt mai subțiri, dar și produse mai rapid decât covoarele persane tradiționale înnodate manual. Fabricat din 100% lână. După confecționare, sunt spălate de patru ori și apoi lăsate să se usuce la soare. Designul lor este un model tradițional antic cald, dar de multe ori apare și un model modern. Ele sunt foarte populare, în principal pentru că se potrivesc excelent cu majoritatea locuințelor. Ele adaugă o eleganță deosebită unei camere. Ele sunt folosite pentru decorarea casei, agățate pe pereți, ca covoare de perete și ca acoperitoare de podea. De asemenea, pot fi folosite în coridoare ca covor traverse.  Adaugă o atmosferă unică în casă ca și covor de living sau covor de dormitor.

  • Fabricare: covor kilim țesut manual
  • Denumire: covor chobi kilim
  • Locul de origine: Provincia Maymanah, Afganistan
  • Material: 100% lână
  • Grosime: aproximativ 4-5 mm

Curățare kilimului Chobi

Îngrijirea kilimului afgan nu necesită multă expertiză. Puteți curăța singuri petele mai mici cu o cârpă ușor umedă, dar pentru petele mai grele vă recomandăm companii profesionale de curățare a covoarelor. Curățarea pe cea mai joasă setare a aspiratorului este suficientă, deoarece acesta nu reține particulele de praf. Este o tradiție veche să agățați kilimul și să îl loviți pentru a îndepărta praful. Aceasta este o concepție greșită!!! nu va face decât să vă strice kilimul sau orice covor de altfel.

Sperăm că covoarele kilim din lână țesute manual pe care le cumpărați de la noi vă vor da satisfacție și vă vor face fericiți să le folosiți!


475produse136
475produse136
Filtrare
Preț
 (RON)
98 RON - 7 349 RON
Lungime (cm)
62 - 814
Lățime (cm)
55 - 404
Material
Fabricație