Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Kilim Chobi

Kilim afgane țesute manual pentru decorarea livingurilor. Pentru reduceri la kilim din lână, răsfoiți magazinul nostru de covoare și comandați online. Datorită stocului nostru real, livrarea rapidă este garantată și, bineînțeles, dacă nu se potrivește în locul dorit, Carpetdepo se va ocupa de livrarea de returnare, care este gratuită.

Pentru mai multe informații despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC, faceți clic aici!

Originea Afganului Chobi kilim

Covorul Chobi kilim este foarte popular. În principal datorită culorilor sale vesele. În provincia Maymanah din Afganistan, nomazii și sătenii îl țes manual. Acest tip de kilim din lână este mai dens și mai compact decât alte kilim. La țesere se folosește o tehnică specială, astfel că sunt mai subțiri, dar și mai rapid de realizat decât covoarele persane tradiționale înnodate manual. Fabricat din 100% lână. După confecționare, sunt spălate de patru ori și apoi lăsate să se usuce la soare. Designul lor este un model tradițional antic cald, dar adesea mai modern. Sunt foarte populare, în principal pentru că se potrivesc excelent pentru majoritatea locuințelor. Ele adaugă o eleganță deosebită unei încăperi. Ele sunt folosite pentru decorarea casei, agățate pe pereți, ca covoare de perete și ca acoperitoare de podea. Există, de asemenea, covoare traverse pentru coridoare. Acestea adaugă o atmosferă unică în casă ca și covoare pentru living, covoare pentru dormitor. Covorul Chobi Kilim este cu adevărat unic și special. Fabricat din lână de cea mai bună calitate. Astfel de covoare au fost făcute inițial de triburile nomade pentru a-și încălzi corturile. Țesutul covoarelor a devenit parte integrantă a culturilor antice și este practicat și astăzi de către țesătorii care au transmis mai departe cunoștințele și meșteșugul. Confecționarea Chobi Kilim este un proces lung și laborios care necesită multă răbdare și îndemânare. Rezultatul final este un Kilim sofisticat și de bun gust, într-o culoare veselă, care este deosebit de frumos atunci când este expus la lumină naturală și poate pune în evidență tonurile naturale ale lânii.

  • Fabricat: țesut manual
  • Nume: Chobi Kilim
  • Loc de origine: Provincia Maymanah, Afganistan
  • Material: 100% lână
  • Grosime: aproximativ 4-5 mm
  • Greutate: 1,4 kg/m2

 

Popularitatea lui Chobi Kilim

Chobi Kilim a devenit extrem de popular în ultimii ani, iar tot mai mulți oameni iubesc modelele sale încântător de elegante. Chobi Kilim poate fi folosit în aproape orice cameră, fiind alegerea perfectă pentru o living sau un coridor. Dacă doriți să vă faceți casa mai colorată și mai veselă cu un covor Kilim de calitate reală, ar trebui să luați în considerare Chobi Kilim. Aspectul său elegant, culorile strălucitoare și calitatea țesută manual vor satisface cu siguranță nevoile oricărei încăperi. Kilim nu numai că va aduce stil și rafinament în casa dvs., dar va aduce și un omagiu unui meșteșug străvechi și unei munci minuțioase.

 

Curățarea lui Chobi Kilim

Îngrijirea kilimului afgan nu necesită multă expertiză. Puteți curăța singuri petele minore cu o cârpă ușor umedă sau cu o spumă de curățat covoare disponibilă în comerț, care este potrivită pentru curățarea lânii. Cu toate acestea, pentru petele mai grele, vă recomandăm companii profesionale de curățare a covoarelor. Cea mai slabă setare a aspiratorului este suficientă pentru curățare, deoarece nu reține particulele de praf. Există o tradiție veche de desprăfuire prin agățarea kilimului și lovirea acestuia cu un băț de desprăfuire. Aceasta este o concepție greșită!!! Aceasta nu va face decât să vă strice kilimul țesut manual sau orice covor, de altfel.

szőnyeg tisztítása

Chobi Kilim este covorul de perete perfect pentru casa ta

Covorul de perete Chobi Kilim este soluția perfectă dacă doriți să vă faceți casa unică și elegantă. Acest Kilim din lână este de înaltă calitate și durabil, ceea ce garantează că va rămâne frumos pentru mulți ani de acum încolo. Chobi Kilim este un covor țesut care este realizat manual în Afganistan. Tehnica artizanală și utilizarea lânii de înaltă calitate asigură durabilitatea și viața lungă a covorului. Datorită tehnicii de țesut și greutății sale, Chobi Kilim este, de asemenea, perfect potrivit pentru a fi folosit ca un covor de perete. Covorul de perete Chobi Kilim nu numai că adaugă un aspect elegant casei dvs., dar este și o modalitate creativă de a vă arăta stilul individual. Covorul de perete Chobi Kilim este perfect pentru orice stil, fie că este clasic, modern sau chiar boem. Aspectul său unic și utilizarea de materiale de înaltă calitate asigură că acest covor vă va însoți o viață întreagă. Prin utilizarea unui covor de perete, puteți da casei dvs. o notă unică și personală, care îi va fermeca pe toți oaspeții dvs. Chobi Kilim este o soluție cu adevărat elegantă pentru a vă decora interiorul. Dacă sunteți în căutarea unui Kilim unic, de calitate și durabil, covorul Chobi Kilim este alegerea perfectă. Acest covor nu este doar o soluție excelentă pentru decorarea interiorului dvs., ci și o investiție care vă va face plăcere timp de mulți ani. Navigați pe site-ul magazinului de covoare CarpetDepo și descoperiți lumea unică a covoarelor țesute manual din Afganistan!

faliszőnyeg

 

Sperăm că kilim din lână țesute manual pe care le cumpărați de la noi vă vor da satisfacție și vă vor face fericiți să le folosiți!

526produse 136
526produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
147 RON - 2 863 RON
Lungime (cm)
79 - 390
Lățime (cm)
58 - 253
Material
Fabricație
Locul de origine