Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Outlet covoare

În categoria Outlet de Covor oferim reduceri mari clienților noștri. Puteți găsi covoare la prețuri foarte bune, exact ca la un târg de covoare. Diferența constă în faptul că noi am negociat prețurile pentru dumneavoastră. Bineînțeles, un outlet de covoare nu înseamnă o vânzare finală. Suntem în domeniul covoarelor de 30 de ani, iar afacerea a fost transmisă din generație în generație, de la tată la fiu, sperăm că, cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar mai departe. Dragul nostru client poate sta liniștit, astfel încât, dacă, Doamne ferește, ceva nu merge bine cu covorul, să existe un loc unde să-l trimitem înapoi. Reconfortant pentru noi, că în deceniile noastre de activitate, Nu am avut niciodată o problemă cu niciunul dintre covoarele noastre și nu am avut niciodată un client nemulțumit.

De ce această uriașă reducere la covoare?

Pentru că sunt covoare care nu și-au găsit cumpărător nici după 1-2 ani, așa că vrem să le vindem la un preț mic. Va arăta mai bine în sufrageria ta, ca în depozitul nostru și, nu în ultimul rând, sperăm, că vă putem face fericiți. Există, de asemenea, produse discontinue care nu vor mai fi disponibile în viitor. Există o mulțime de frumoase covoare din lână din care puteți alege. Sunt sigură că veți găsi covorul oriental potrivit pentru dumneavoastră.

Sunt covoare folosite?

Nu vindem covoare folosite în depozitul nostru de covoare outlet. Toate covoarele noastre sunt noi. Doar câteva covoare au defecte de înnodare sau de culoare, am indicat aceste erori în descriere, dar nici acestea nu sunt covoare folosite. Majoritatea produselor sunt în stare perfectă, dar, deoarece se află în depozitul nostru de mai mult de 2 ani, am dori să le vindem la prețul de achiziție sau de producție.

Sunt în căutarea unui covor ieftin!

Sunteți în locul potrivit. Aici veți găsi covoare ieftine. Indiferent dacă sunteți în căutare de covoare persane făcute la mașină sau de covoare lucrate manual, veți găsi de toate felurile în această categorie. Nimeni nu este dușmanul propriului portofel, Sunt sigur că te-ai uitat la o mulțime de magazine de covoare. Sperăm că veți găsi ceea ce căutați la un preț bun.

Vă dorim o navigare plăcută pe pagina noastră de outlet de covoare!


135produse 136
135produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
66 RON - 8 986 RON
Lungime (cm)
63 - 445
Lățime (cm)
51 - 260
Material
Fabricație