Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne sunați. +36-30/987-2979
Scrieți în limba dumneavoastră. infocarpetdepo.hu

Premium persane covoare acrilice

Covor persan acrilic are proprietăți similare cu cele ale covor din lână înnodat manual. Cu toate acestea, molia nu deteriorează covor persan acrilic, ceea ce reprezintă, de asemenea, un avantaj în ceea ce privește utilizarea. Un covor persan acrilic fabricat la mașină cu un model clasic de covor persan seamănă mai mult cu un covor tradițional fabricat la mașină. Este mai durabil, mai rezistent, mai rezistent la foc. Covor persan acrilic va oferi casei dvs. o senzație de eleganță ca un covor de cameră de zi, covor de dormitor, covor de hol. În catalogul nostru de covoare veți găsi modele cunoscute de covoare persane înnodate manual, cum ar fi Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion sau Bokhara.

Noduri/m2 : 980.000
Fir de înnodare : 100% acrilic
Fir de urzeală: 20% acrilic 80% poliester
Fir de urzeală: Fir de țesut: Juta
Țara de origine: Iran
Înălțimea firului: 8-10 mm

De ce ne plac covoare persane din fibre acrilice?
Pentru că este cât se poate de aproape de un covor din lână la atingere și rezistența sa este foarte mare. Își păstrează foarte bine culoarea chiar și atunci când este curățat umed. De asemenea, colorarea sa este dificil de decolorat în timpul utilizării.

Alegeți dintre covoare noastre persane acrilice premium, disponibile pe stoc și livrate în câteva zile!

Stocul nostru este actualizat și reînnoit în mod constant, așa că este posibil să doriți să reveniți la noi din când în când.


74produse132
74produse132
Filtrare
Preț
 (RON)
157 RON - 1 741 RON
Lungime (cm)
80 - 300
Lățime (cm)
60 - 300
Material
Fabricație