Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Premium covoare persane acrilice

Covor persan la un preț bun din depozitul nostru, covor clasic din fibre acrilice premium. Răsfoiți magazinul nostru de covoare dacă sunteți în căutarea unui covor de living sau a unui covor de dormitor. Comandă-ți covorul preferat și dacă nu se potrivește în camera ta, CarpetDepo se va ocupa de transportul de returnare, care este gratuit!

Ce merită să știți despre covorul persan acrilic?

Covorul persan acrilic are proprietăți similare cu covorul din lână lucrat manual. Cu toate acestea, molia nu va deteriora covorul acrilic, ceea ce reprezintă, de asemenea, un avantaj în ceea ce privește utilizarea. Este mai durabil, mai rezistent și mai ignifugat. Covorul persan acrilic conferă casei dvs. o atmosferă elegantă. Acrilicul este non-alergeni și nu este pufos, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că copiii dvs. sau dvs. veți inhala substanța nocivă. În catalogul nostru de covoare, veți găsi celebrele modele de covoare orientale lucrate manual, cum ar fi Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion sau Bokhara.

  • Fabricare: covor persan fabricat la mașină
  • Noduri/m2 : 980.000
  • Fir de înnodare : 100% acrilic
  • Fir de urzeală: 20% acrilic 80% poliester
  • Fir de urzeală: Fir de țesut: Juta
  • Țara de origine: Iran
  • Înălțimea firului: 10-12 mm

De ce ne plac covoarele persane acrilice?

Pentru că atingerea lor este foarte asemănătoare cu cea a covoarelor din lână, iar rezistența lor este foarte mare. De asemenea, își păstrează bine culoarea și la curățarea în stare umedă. Culoarea nu se estompează în timpul utilizării. Avantajul acrilicului este că nu se topește atunci când este expus la căldură. Dacă un covor mecanic tradițional (100% poliester) este lăsat la soare pentru o perioadă lungă de timp, materialul se va topi, iar covorul va fi ondulat, deoarece nu poate tolera lumina puternică a soarelui.

De ce este covorul persan acrilic mai scump decât covorul mecanic tradițional?

Covorul persan acrilic este mult mai durabil și mai sofisticat decât alte covoare mecanice. Deoarece are 1 milion de noduri mecanice pe metru pătrat, are un design mult mai elaborat. Trebuie doar să îl atingeți sau să mergeți desculț pe el și veți simți diferența. Ca să nu mai vorbim de modelele iraniene populare pe care le cunoaștem bine din covoarele persane lucrate manual.

Alegeți dintre covoarele noastre persane acrilice premium, livrate din depozit! 
Stocul nostru este actualizat și reînnoit în mod constant, așa că merită să reveniți la noi din când în când.


61produse136
61produse136
Filtrare
Preț
 (RON)
141 RON - 3 127 RON
Lungime (cm)
90 - 400
Lățime (cm)
60 - 300
Material
Fabricație