Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Premium covoare persane acrilice

Covoarele persane din acrilic sunt mai accesibile decât covoarele lucrate manual, dar de o calitate mult mai bună decât covoarele mecanice standard. Răsfoiți colecția noastră dacă sunteți în căutarea unui covor pentru living sau dormitor. Comandați-vă covorul preferat și dacă nu se potrivește cu camera dumneavoastră, magazinul de covoare CarpetDepo se va ocupa de returnarea acestuia, care este gratuită!

Pentru a afla mai multe despre cumpărările fără riscuri, faceți clic aici!

Ce merită să știți despre covoarele persane acrilice?

Covorul persan acrilic are proprietăți similare cu cele ale covorului din lână lucrat manual. Cu toate acestea, molia nu va deteriora covorul acrilic, ceea ce reprezintă, de asemenea, un avantaj în ceea ce privește utilizarea. Covoarele mecanice cu model iranian sunt de o calitate mult mai bună decât covoarele standard fabricate la mașină. Este mai durabil, mai rezistent, mai rezistent la foc. Covorul persan acrilic oferă casei dvs. o senzație de eleganță. Acrilicul este non-alergenic și nepoluant, deci nu trebuie să vă faceți griji că copiii dvs. sau dvs. veți inhala substanța nocivă. În catalogul nostru de covoare veți găsi modele de covoare iraniene bine cunoscute, cum ar fi Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion sau Bokhara.

  • Fabricare: fabricat la mașină
  • Noduri/m2 : 980.000
  • Fir de înnodare : 100% acrilic
  • Fir de urzeală: 20% acrilic 80% poliester
  • Fir de urzeală: Fir de țesut: Juta
  • Țara de origine: Iran
  • Înălțimea firului: 10-12 mm

Video despre covorul persan acrilic

 

De ce ne plac covoarele persane acrilice?

Pentru că sunt cât se poate de apropiate de covoarele din lână la atingere, iar rezistența lor este foarte mare. De asemenea, își păstrează foarte bine culoarea atunci când sunt curățate în stare umedă. Culoarea sa nu se estompează nici în cazul celei mai intense utilizări. Acrilicul are avantajul de a nu se topi atunci când este expus la căldură. Dacă un covor standard fabricat la mașină din 100% poliester este lăsat la soare pentru o perioadă lungă de timp, materialul se va topi, iar covorul va fi ondulat, deoarece nu poate tolera lumina puternică a soarelui.

covor persan mecanic

 

De ce sunt covoarele persane acrilice mai scumpe decât covoarele mecanice standard?

CarpetDepo este un magazin de covoare în care puteți alege din mai multe tipuri de covoare. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui covor de calitate și durabil la un preț accesibil, ar trebui să alegeți covorul persan acrilic. Un covor persan acrilic de calitate superioară este un decor uimitor și elegant care va îmbunătăți aspectul casei dvs. Acest frumos covor persan este realizat la mașină și este fabricat din material acrilic de calitate superioară, care este durabil și ușor de curățat. Există 1 milion de noduri de mașină în 1 metru pătrat de covor, astfel că acesta cântărește 3 kg/m2. Covorul persan mecanic acrilic este de o calitate mult mai bună decât un covor persan standard fabricat la mașină. Trebuie doar să îl atingeți sau să mergeți desculț pe el și veți simți imediat diferența. Covorul persan acrilic atrage toate privirile. Modelul său este foarte asemănător cu covorul persan iranian original. Aceste covoare elegante reprezintă alegerea perfectă pentru camera de zi sau chiar pentru dormitor. Materialul acrilic este rezistent la foc, astfel încât vă puteți păstra casa în siguranță. Covorul va menține camera caldă, fiind alegerea perfectă pentru cei cărora le place o senzație de confort sub picioare. Modelul variat și bogat al covoarelor persane acrilice premium amintește de covoarele iraniene originale. Nuanțele de culoare sunt ideale și în armonie cu stilurile clasice de design interior și cu mobilierul. Covoarele persane Premium sunt ușor de curățat și de întreținut pentru utilizarea zilnică, datorită materialului său acrilic. Dacă vă doriți un covor elegant, care nu doar să vă decoreze casa, ci și să vă reflecte personalitatea, covorul persan Premium Acrilic va fi alegerea ideală. Priviți mai îndeaproape calitatea, culoarea și modelul covorului persan acrilic din casa dvs. Comandați online la magazinul de covoare CarpetDepo cu o garanție de 30 de zile de returnare a banilor. Covoarele persane acrilice nu sunt doar de înaltă calitate, ci și ecologice. CarpetDepo se angajează să fie sustenabil și oferă o gamă de tipuri de covoare care sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Covoarele persane acrilice folosesc mai puțină energie pentru a fi produse decât alte covoare. În plus, materialul acrilic este ușor de reciclat. Aceste covoare elegante sunt durabile și au modele iraniene detaliate, astfel încât vor rămâne frumoase timp de mulți ani. Acest covor este întruchiparea culturii persane tradiționale, având multe motive frumoase și bogate. Poate fi un decor indispensabil pentru camera de zi, dormitor sau orice alt loc unde este nevoie de un covor elegant și stilat.

covor persan acrilic pentru living

Alegeți un covor persan elegant din gama de covoare din magazinul de covoare CarpetDepo, pe care îl vom livra din depozit, deci livrarea rapidă este garantată!


84produse 136
84produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
187 RON - 2 461 RON
Lungime (cm)
80 - 300
Lățime (cm)
60 - 200