Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare din lână Ziegler

Covorul din lână Ziegler, un brand de pe piața covoarelor orientale. Comandați covoare lucrate manual la prețuri reduse de la magazinul de covoare, toate covoarele orientale în depozit. Nu vă faceți griji, dacă covorul nu se potrivește cu camera dumneavoastră, Carpetdepo se ocupă de returnare.

Informații despre covor oriental Ziegler

Covorul Ziegler este foarte popular, culorile lor sunt făcute din copaci diferiți. Covorul oriental Ziegler este spălat de patru ori după ce este făcut, apoi uscat la soare. Desenele lor se bazează pe modele de covoare antice și sunt adesea de culoare deschisă. Emană o adevărată eleganță. Sunt covoare orientale foarte căutate, mai ales pentru că se potrivesc excelent cu majoritatea încăperilor, fie că au un decor modern sau clasic. De asemenea, sunt disponibile și în dimensiuni de covoare traverse pentru holuri. Partea cu noduri a covorului este 100% lână Ghazni. Orașul Ghazni, Afganistan, are pășuni întinse, astfel încât oile crescute aici au o lână excelentă. Covorul Ziegler este ușor de manevrat și poate fi curățat imediat cu aspiratorul. La fel ca în cazul tuturor covoarelor orientale, trebuie aspirat doar într-o singură direcție, în direcția de așezare a fibrelor. De asemenea, poate fi așezat în camere cu încălzire prin pardoseală. Grosimea covorului este o chestiune de forfecare, acest lucru nu afectează calitatea. Durabilitatea este rezultatul densității nodurilor și al calității lânii. Covorul Ziegler are capacitatea de a adăuga o atmosferă unică în locuința dvs. ca un covor de living, covor de dormitor sau chiar ca un covor de hol. 

  • Fabricație: covor lucrat mâna
  • Nr. noduri: ~ 180 000 - 240 000 noduri / m2
  • Origine: Afganistan
  • Pluș: 100 % lână
  • Urzeala: 100 % bumbac
  • Grosime: cca. 7 mm

Ce face ca un covor oriental Ziegler să fie durabil?

Este realizat cu o tehnică de înnodare Gheordes extrem de rezistentă, ceea ce înseamnă că este dublu înnodat. Culorile sale speciale sunt derivate din copaci.  Diferiți copaci sunt tăiați în bucăți mici și apoi măcinați, dezghețați și în final filtrați. Lâna de Ghazni este pusă în acest lucru. Lâna și vopseaua sunt apoi fierte timp de câteva ore. Deoarece lemnul este un material cu țepi, în colorant rămân o mulțime de țepi chiar și după filtrare. Acesta este motivul pentru care procesul de fabricare a covorului din lână Ziegler este atât de dificil și lent, dar este ceea ce face ca un covor oriental să fie atât de durabil și de lungă durată.

Unde pot să îmi pun covorul Ziegler?

Dacă ar trebui să dau un răspuns scurt, aș spune că în orice cameră. Poate fi așezat în cele mai aglomerate camere de zi, dar oferă o atmosferă caldă și în dormitor. Este un covor foarte elegant. Bineînțeles, ca toate covoarele orientale, covorul Ziegler trebuie îngrijit. De exemplu, nu-l călcați pe el cu pantofi noroioși sau uzi. Mai ales vara, merită să îl mutați uneori, pentru ca moliile să nu se simtă confortabil sub covor. Sau puneți lavanda sub covor.

Sperăm că veți fi mulțumiți de covorul oriental cu lucrat manual pe care îl cumpărați de la noi și că vă va face plăcere să-l folosiți.

Aruncați o privire la gama noastră și comandați online în magazin de covoare!

↓↓↓


144produse 136
144produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
614 RON - 14 326 RON
Lungime (cm)
80 - 969
Lățime (cm)
56 - 290
Material
Fabricație