Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Ziegler

Covorul din lână Ziegler, un brand de pe piața covoarelor orientale. Comandați covoare lucrate manual la prețuri reduse de la magazinul de covoare, toate covoarele orientale în depozit. Nu vă faceți griji, dacă covorul nu se potrivește cu camera dumneavoastră, Carpetdepo se ocupă de returnare.

CUMPĂRĂTURI FĂRĂ RISCURI citiți mai mult!

Informații despre covor oriental Ziegler

Covorul Ziegler este foarte popular, culorile lor sunt făcute din copaci diferiți. Covorul oriental Ziegler este spălat de patru ori după ce este făcut, apoi uscat la soare. Desenele lor se bazează pe modele de covoare antice și sunt adesea de culoare deschisă. Emană o adevărată eleganță. Sunt covoare orientale foarte căutate, mai ales pentru că se potrivesc excelent cu majoritatea încăperilor, fie că au un decor modern sau clasic. De asemenea, sunt disponibile și în dimensiuni de covoare traverse pentru holuri. Partea cu noduri a covorului este 100% lână Ghazni. Orașul Ghazni, Afganistan, are pășuni întinse, astfel încât oile crescute aici au o lână excelentă. Covorul Ziegler este ușor de manevrat și poate fi curățat imediat cu aspiratorul. La fel ca în cazul tuturor covoarelor orientale, trebuie aspirat doar într-o singură direcție, în direcția de așezare a fibrelor. De asemenea, poate fi așezat în camere cu încălzire prin pardoseală. Grosimea covorului este o chestiune de forfecare, acest lucru nu afectează calitatea. Durabilitatea este rezultatul densității nodurilor și al calității lânii. Covorul Ziegler are capacitatea de a adăuga o atmosferă unică în locuința dvs. ca un covor de living, covor de dormitor sau chiar ca un covor de hol. 

  • Fabricarea: lucrat manual
  • Densitatea nodurilor: ~ 180 000 - 240 000 noduri/m2
  • Locul de origine: Locul de origine: Afganistan
  • Materialul părții cu noduri: 100% lână
  • Material fire de urzeală: 100% bumbac
  • Grosime: aprox. 7-9 mm
  • Greutate: 3 kg/m²

Video despre covorul Ziegler

 

Ce face ca un covor oriental Ziegler să fie durabil?

Este realizat cu o tehnică de înnodare Gheordes extrem de rezistentă, ceea ce înseamnă că este dublu înnodat. Culorile sale speciale sunt derivate din copaci.  Diferiți copaci sunt tăiați în bucăți mici și apoi măcinați, dezghețați și în final filtrați. Lâna de Ghazni este pusă în acest lucru. Lâna și vopseaua sunt apoi fierte timp de câteva ore. Deoarece lemnul este un material cu țepi, în colorant rămân o mulțime de țepi chiar și după filtrare. Acesta este motivul pentru care procesul de fabricare a covorului din lână Ziegler este atât de dificil și lent, dar este ceea ce face ca un covor oriental să fie atât de durabil și de lungă durată.

 

Ziegler covor de fabricație

 

Unde pot să îmi pun covorul Ziegler?

Dacă ar trebui să dau un răspuns scurt, aș spune că în orice cameră. Poate fi așezat în cele mai aglomerate camere de zi, dar oferă o atmosferă caldă și în dormitor. Este un covor foarte elegant. Bineînțeles, ca toate covoarele orientale, covorul Ziegler trebuie îngrijit. De exemplu, nu-l călcați pe el cu pantofi noroioși sau uzi. Mai ales vara, merită să îl mutați uneori, pentru ca moliile să nu se simtă confortabil sub covor. Sau puneți lavanda sub covor. Nu puneți mobila prea grea pe covor, mai ales dacă are picioare subțiri sau ascuțite, deoarece acestea pot deteriora covorul oriental pe termen lung.

Ziegler covor

 

Curățarea covorului Ziegler

Covoarele Ziegler trebuie curățate numai cu cea mai joasă setare a aspiratorului. Întotdeauna în direcția fibrelor. Curățați murdăria cu o cârpă ușor umedă înainte de uscare. Dacă murdăria este mai puternică, se poate folosi o spumă de curățare a covoarelor, dar numai una potrivită pentru curățarea covoarelor din lână. Desigur, cel mai simplu este să lăsați curățarea majoră a covoarelor în seama unui profesionist. Astfel, puteți fi siguri că covorul dumneavoastră Ziegler va avea o viață lungă și va rămâne curat. O curățare temeinică va păstra frumusețea și culoarea originală a covorului dvs. oriental și va promova durabilitatea acestuia.

Video despre curățarea covoarelor orientale

 

Covor exclusiv din lână Ziegler pentru o soluție atemporală

Covorul din lână Ziegler este unul dintre cele mai exclusiviste și durabile covoare orientale. Acesta satisface nevoile celor care își doresc soluții de design interior tradiționale și atemporale. Cu toate acestea, covoarele Ziegler nu sunt preferate doar de fanii interioarelor tradiționale, ci și de cei care preferă un stil modern, minimalist. Covorul din lână Ziegler este fabricat din lână afgană 100%, un material natural de înaltă calitate și cu o durată de viață lungă. Acest lucru face ca covorul din lână să fie extrem de durabil și rezistent la uzură. Covoarele din lână Ziegler sunt decorate în cea mai mare parte cu modele orientale tradiționale. Acestea creează o atmosferă cu adevărat elegantă în casă, unde liniștea și armonia vor fi o caracteristică care vă va însoți o viață întreagă.

 

Sperăm că veți fi mulțumit de covorul oriental Ziegler lucrat manual pe care îl cumpărați de la noi și că vă va aduce multă plăcere. Aruncați o privire la selecția noastră și comandați în magazinul nostru online de covoare!

120produse 136
120produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
1 182 RON - 34 268 RON
Lungime (cm)
116 - 969
Lățime (cm)
70 - 366