Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covor Mecanice

Căutați un covor ieftin? Covoare mecanice în modele moderne și clasice, Consultați catalogul nostru de covoare și comandați online de la depozitul nostru de covoare.

Covoare mecanice

Chiar dacă majoritatea oamenilor asociază covoarele orientale cu persane covoarele lucrat manual de o frumusețe unică, cu o istorie lungă și cu tradiții adânc înrădăcinate – printre care și covoarele kilim magice - persane covoarele mecanice sunt și ele tot atât de frumoase și de înaltă calitate, și, totodată, foarte populare. Magazinul covorule online vă oferă o selecție foarte largă din acest tip de covor ieftine. Disponibil în mai multe dimensiuni: covor dormitor, covor living, covor sufragerie. Avantajul covor persane realizate la mașină este că sunt mult mai ieftine decât cele covoare înnodate manual, dar durabilitatea lor este ușor mai mică, deși această diferență nu este semnificativă, deoarece calitatea covor persane realizate la mașină este remarcabilă. Acestea pot fi curățate cu ușurință cu un aspirator pentru praf și alte particule de murdărie, iar pentru pete se recomandă un serviciu de curățare a covoarele. Covor persane mecanice nu sunt prea sensibile la curățarea chimică și nu își pierd culoarea.

Un covor mecanic poate fi, de asemenea, o alegere ideală.


Producția în masă a covoarelor persane a declanșat în mod inevitabil procesul de producție industrială. În loc de înnodarea manuală laborioasă, mașinile potrivesc fibrele la locul lor cu o precizie perfectă. Deși nu putem asocia o valoare artizanală cu covoare mecanice, în unele cazuri acestea reprezintă o alegere mai accesibilă decât covoarele tradiționale. Pe măsură ce cultura noastră a devenit din ce în ce mai puțin legată de faptul că o casă rămâne în aceeași familie timp de mai multe generații, planificarea pe termen lung a trecut și ea în plan secund. Schimbarea constantă a proprietăților înseamnă că suntem înconjurați de covoare noi de fiecare dată când ne mutăm. Prin urmare, s-ar putea să nu considerăm întotdeauna că merită să cumpărăm un covor înnodat manual scump și valoros. Așadar, principalul argument în favoarea covoarelor mecanice este rentabilitatea, fără a face compromisuri prea mari în ceea ce privește calitatea. În zilele noastre, covoarele industriale nu mai arată ca niște imitații: sunt extrem de durabile, atemporale și păstrează culorile și modelele orientale. Ochiul profanilor nici măcar nu recunoaște diferențele subtile dintre cele două tipuri de covoare: liniile covoarelor mecanice nu au ne uniformitatea mâinii umane.

Aruncați o privire la covoarele mecanice și comandați din depozitul nostru de covoare!

Dacă sunteți în căutarea valorilor atemporale și a tradiției, aruncați o privire la gama noastră de covoare orientale colorate.