Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare mari

În categoria covoare mari, puteți alege dintr-o varietate de produse din diferite țări producătoare de covoare orientale. Alegeți din stocul nostru pentru livinguri mai mari, holuri, saloane sau birouri!

Selecție covoare mari!

În categoria de covoare mari am selectat diferite stiluri de covoare orientale, cu modele și culori diferite, dar toate covoarele au în comun faptul că sunt de înaltă calitate, extrem de gustoase, rezistente și, cel mai important; înnodate manual cu mare grijă și atenție. Covoare afgane durabile pentru iubitorii de decorațiuni interioare exigente, cum ar fi covorul Ziegler sau covorul Kargai, în dimensiuni mari. Iubitorii de covoare persane frumoase vor avea, de asemenea, ceva de descoperit dacă au nevoie de un covor de mari dimensiuni. Oferim, de asemenea, două categorii de covoare țesute manual, Kilim mare și covorul de cârpe.  Pe lângă covoarele țesute manual, puteți găsi și covoare mecanice mari din poliester, pe care le oferim nu numai pentru locuințe, ci și pentru birouri sau hoteluri.  Covor persan acrilic pentru cei care iubesc calitatea. Au proprietăți similare cu cele ale covoarelor din lână.

 

Înainte de a cumpăra un covor mare de lână!

Deoarece covoarele mari din lână cântăresc foarte mult, minimum 3 kg/metru pătrat, merită să vă gândiți bine la achiziția dumneavoastră. Covoarele mai mici sunt mai ușor de așezat în cameră decât covoarele mari. Este mult mai multă mobilă de mutat, iar greutatea covorului nu este ușoară. Covorul trebuie să se potrivească cu întreaga cameră. Clienții noștri din Ungaria ar trebui să viziteze personal depozitul nostru de covoare cu ridicata din Budapesta pentru a vedea covorul de aproape. Întotdeauna încercăm să facem o fotografie cât mai reală a covorului. Din România, ar trebui să ne cereți mai multe fotografii înainte de a cumpăra pentru a fi siguri de culoarea covorului.

Cum îngrijesc un covor mare?

Covoarele mari vor avea cu siguranță mobilă pe ele. Aveți grijă să nu puneți pe covor mobilă care are tălpi subțiri sau ascuțite, mai ales dacă mobila este grea, pentru că poate perfora covorul. Pentru curățarea covoarelor noastre, vă recomandăm un curățător de covoare profesionist, chiar dacă acestea sunt durabile, nu își pierd culoarea și nu se decolorează. Bineînțeles, nu trebuie să vă trimiteți imediat covoarele la un curățător de covoare, ci doar pentru petele mai mari. Puteți curăța singuri o mulțime de murdărie. Pentru murdăria granulară și praful simplu, aspiratul este soluția perfectă, deci se poate face acasă.

 

Vă place unul dintre covoarele noastre? Plasați comanda și în câteva zile îl puteți avea ca bijuterie a casei dumneavoastră. Livrare rapidă garantată datorită stocului nostru real!


28produse 128
Filtrare
Preț
 (RON)
6 969 RON - 98 281 RON
Lungime (cm)
248 - 553
Lățime (cm)
236 - 424