Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Colorate

Vedeți covoarele colorate și comandați online din magazinul nostru de covoare. Nu vă faceți griji, dacă covorul nu se potrivește camerei dumneavoastră, Carpetdepo se va ocupa de expedierea de returnare, care este, desigur, gratuită.

Citiți mai multe despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC aici!

Covoare colorate Shawal

Una dintre cele mai căutate categorii de covoare persane este covorul Shawal multicolor. Covorul colorat Shawal amestecă epoca modernă cu motive clasice vechi. De asemenea, arată foarte bine în casele moderne, unde stilul minimalist se îmbină cu eleganța. Dacă sunteți în căutarea unui covor colorat, înnodat manual, pentru sufrageria dvs. și preferați calitatea și prestigiul, vă recomandăm covorul oriental multicolor Shawal. Fiecare etapă a procesului de realizare a covorului este realizată manual, astfel că este 100% înnodat manual. Covoarele colorate Shawal sunt înnodate neobosit de către profesioniști pe o perioadă lungă de timp. Un covor multicolor Shawal îți umple camera de căldură și culoare, dar nu creează neapărat o atmosferă în stil clasic. Covorul colorat Shawal ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs. dacă doriți să modernizați și să înveseliți atmosfera din camera dvs. de zi. Acest covor colorat nu numai că adaugă căldură și culoare în camera dvs., dar vă permite să păstrați o atmosferă modernă. Cu o îngrijire adecvată, covorul multicolor Shawal vă poate însoți toată viața. Dacă vă doriți un covor multicolor unic, înnodat manual, care să vă umple camera de zi de eleganță și lux, covorul colorat Shawal este alegerea perfectă.

Covoare colorate pentru living

Covoare colorate Kazak

Covorul colorat Kazak este deosebit de popular pentru culorile sale jucăușe. Acesta va înveseli orice cameră cu culorile sale. Un covor multicolor care se va asorta cu orice mobilier sau perdele. Confecționat cu tehnica Gheordes, ceea ce înseamnă înnodare dublă, tuns subțire și 100% înnodat manual, acest covor colorat se potrivește perfect cu orice interior. Coloritul său este realizat din plante găsite în natură. La fel ca toate covoarele persane, acestea pot fi aspirate imediat, dar numai în direcția fibrelor și pe cea mai joasă setare a aspiratorului. Culorile covorului Kazak îl fac o alegere ideală pentru camerele minimaliste sau pentru livingurile clasice. Aceste covoare colorate sunt simboluri de statut. Fiind un covor de lux, covorul Kazak multicolor este o modalitate de a vă exprima stilul individual și eleganța, creând în același timp o atmosferă specială în casa dvs.

covoare colorate

Covoare colorate Aikat cu model modern

Covorul colorat Aikat este un element proeminent al designului interior modern, cu un aspect incitant și atrăgător, care se completează perfect cu stilul minimalist modern. Pe lângă faptul că este un covor colorat modern, Aikat poate adăuga și o notă de clasă în camera dvs. de zi. Unul dintre cele mai remarcabile covoare multicolore înnodate manual de pe piață. Acest tip de covor colorat este realizat de artizani afgani în partea de nord a Afganistanului sau în zonele locuite de afgani din Pakistan. Covorul colorat Aikat are un model geometric care completează estetica minimalistă a designului. Vopsirea se face din materiale recoltate din natură. Este confecționat din lână afgană de înaltă calitate și din tehnica de înnodare dublă (Gheordes), ceea ce duce la un covor cu adevărat durabil. Rezultatul este o gamă încântătoare și veselă de culori, care cu siguranță va cuceri inimile clienților dornici de o experiență vizuală. Covoarele colorate Aikat au multe utilizări în designul interior modern. Covoarele multicolore arată foarte bine în casele minimaliste. Este foarte frecventă utilizarea covorului ca punct focal în camera de zi, înfrumusețând și însuflețind încăperea. Cu toate acestea, arată foarte bine și în dormitor, oferind un decor uimitor de frumos și un aer modern.

covoare multicolore

Cunoașterea covoarelor multicolore orientale

Nu toată lumea poate aprecia o pictură sau o sculptură frumoasă. Este nevoie de inteligență și de vârstă. Covoarele persane sunt toate opere de artă cu o istorie. Covorul colorat pe care îl alegeți are, de asemenea, o poveste. Crearea unui covor multicolor înnodat manual este o artă. Trece prin multe procese până când este terminat. Conceperea modelului pe hârtie milimetrică, vopsirea firelor de lână cu coloranți luați din natură. Confecționarea războiului de țesut la dimensiunea potrivită, începerea înnodării, care este un proces lung și anevoios în funcție de dimensiune. Când covorul este gata, scoateți-l de pe război de țesut și tăiați-l la grosimea potrivită cu o foarfecă. Apoi se spală de patru ori pe piatră pentru a preveni sângerarea culorii. După spălare, se lasă să se usuce la soarele fierbinte afgan. În cele din urmă, care este treaba comerciantului, să vândă frumosul covor colorat unui cumpărător care apreciază toate aceste lucruri. Un cumpărător care va fi mândru să le povestească prietenilor săi despre ceea ce este descris aici și să arate cu degetul covorul din lână multicolor din camera sa. Sunt sigur că veți găsi covorul colorat care se potrivește gustului dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Aflați totul despre covorul dumneavoastră, pentru că nu îl cumpărați doar pentru câțiva ani. Sper că nu v-am plictisit cu rândurile mele, dar nouă, comercianților de covoare, ne face întotdeauna plăcere să vorbim despre covoare.

Stimate client, vă dorim o navigare plăcută printre covoarele colorate!

108produse 136
108produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
895 RON - 22 215 RON
Lungime (cm)
174 - 553
Lățime (cm)
80 - 424