Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Multicolore

Vedeți covoarele multicolore noastre orientale și comandați online din magazinul nostru de covoare. Nu vă faceți griji, dacă covorul nu se potrivește cu camera dvs., Carpetdepo se va ocupa de returul covorului, care este, desigur, gratuit.

Covor oriental multicolor Shawal

Printre cele mai bine vândute categorii de covoare din acest an se numără covorul Kazak și covorul Shawal. Covorul Shawal îmbină vremurile moderne cu motive clasice vechi. De asemenea, arată foarte bine în casele moderne, unde stilul minimalist este combinat cu eleganța. Dar pentru cei care preferă un covor modern într-un covor lucrat manual și preferă calitatea și prestigiul, recomandăm covorul Shawal. Acest covor multicolor este mai mult decât un covor tradițional modern făcut la mașină. Ele au fost înnodate neobosit de oameni pe o perioadă lungă de timp. Covorul oriental Shawal umple camera de căldură, dar nu creează neapărat o atmosferă clasică de living.

Covor oriental multicolor Kazak

Covorul Kazak este deosebit de popular pentru culorile sale jucăușe. Acesta va înveseli orice cameră cu culorile sale. Este disponibil în multe culori pentru a se potrivi cu orice mobilier sau perdele. Este confecționat cu tehnica Gheordes, ceea ce înseamnă înnodare dublă. La fel ca toate covoarele orientale, acestea pot fi aspirate imediat în direcția fibrelor, pe cea mai joasă setare a aspiratorului. Culorile covorului Kazak pot fi folosite atât în camere minimaliste, cât și în livinguri clasice. Aceste covoare multicolore sunt simboluri de statut.

Cunoașterea covoarelor orientale

Nu toată lumea poate aprecia o pictură sau o sculptură frumoasă. Este nevoie de inteligență și de vârstă. Covoarele orientale sunt tot atâtea opere de artă cu propriile povești. Covorul pe care îl alegeți are, de asemenea, o poveste. Crearea unui covor înnodat manual este o artă. Trece prin multe procese până când este terminat. Proiectarea modelului pe hârtie grafică, vopsirea firelor de lână cu coloranți luați din natură. Confecționarea războiului de țesut la dimensiunea potrivită, începerea înnodării, care este un proces foarte lung și anevoios în funcție de dimensiune. După ce covorul este gata, scoaterea lui de pe război de țesut și tăierea lui la grosimea potrivită cu foarfeca. Apoi, se spală de patru ori pentru a împiedica sângerarea culorii. După spălare, se lasă să se usuce la soarele fierbinte afgan. În cele din urmă, care este treaba comerciantului, să vândă covorul unui cumpărător care va aprecia toate acestea. Un cumpărător care va fi mândru să le povestească prietenilor săi despre ceea ce este scris aici și să arate cu degetul covorul de lână așezat în camera sa. Sunt sigur că veți găsi covorul oriental care să se potrivească gustului dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Aflați totul despre covor, pentru că acesta vă va însoți o viață întreagă. Sper că nu v-am plictisit, dar nouă, comercianților de covoare, ne face întotdeauna plăcere să vorbim despre covoare.

Stimate client, vă dorim o navigare plăcută printre covoarele orientale multicolore!


84produse 136
84produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
872 RON - 20 946 RON
Lungime (cm)
121 - 553
Lățime (cm)
78 - 424
Material
Fabricație