Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covor Ziegler lâna 366x532 covor oriental lucrat manual
Covor Ziegler bej 366x532 covor persan lucrat manual pentru living
RRP 39 355 RON 
29 152 RON

Covor Ziegler bej 366x532 covor persan lucrat manual pentru living

Covor Ziegler lâna 366x532 covor oriental lucrat manual
Covor Ziegler lâna 366x532 covor oriental lucrat manual
Covor Ziegler lâna 366x532 covor oriental lucrat manual

Dacă sunteți un fan al covoarelor orientale lucrate manual, probabil că ați auzit de covorul Ziegler. Covoarele Ziegler reprezintă vârful de gamă al covoarelor nomade afgane lucrate manual, captivând clienții cu eleganța lor. Un brand bine cunoscut pe piața covoarelor persane, covorul Ziegler este unul dintre cele mai populare produse din depozitul nostru de covoare, oricare dintre ele putând fi alegerea perfectă pentru decorarea casei tale. Popularitatea covorului Ziegler lucrat manual se datorează varietății de culori strălucitoare care sunt derivate din anumiți copaci. Covoarele persane Ziegler sunt un simbol al eleganței și durabilității. Covoarele Ziegler sunt unul dintre cele mai potrivite covoare lucrate manual pentru zonele de locuit aglomerate. Aceste covoare sunt extrem de rezistente și de lungă durată, așa că puteți fi siguri că vă vor decora casa pentru mulți ani de acum încolo. Covorul oriental Ziegler este special prin faptul că are modele și culori unice și frumoase, care vor atrage privirile tuturor. După ce covorul este confecționat, acesta este spălat de patru ori și apoi uscat la soare. Modelul său este inspirat de modelele de covoare antice, adesea în nuanțe deschise. Covoarele Ziegler sunt foarte căutate, deoarece sunt perfecte pentru orice interior, fie el modern sau clasic. Covorul traversa Ziegler va lumina chiar și cele mai întunecate holuri. Secțiunea cu noduri a covorului este realizată din lână Ghazni 100%. Orașul Ghazni din Afganistan are pășuni mari, astfel că oile crescute aici au lână de înaltă calitate. Covorul Ziegler lucrat manual este ușor de curățat și poate fi aspirat imediat. Covorul poate fi instalat și în încăperi cu încălzire prin pardoseală. Covorul Ziegler poate adăuga o notă de eleganță în casa dumneavoastră, fie că este vorba de camera de zi, dormitor sau chiar hol. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că dimensiunea covorului se potrivește cu cea a camerei. Modelul și culoarea covorului pot fi văzute doar pe viu, pentru a vedea dacă se potrivește cu încăperea dorită. Dacă nu sunteți mulțumit de alegerea făcută, nu vă faceți griji, oferim retururi gratuite.

Comandați online de la depozitul nostru de covoare. Dacă nu vă place covorul, CarpetDepo se va ocupa de returnare.

Citiți mai multe despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC aici!

  • Fabricarea: lucrat manual
  • Densitatea nodurilor: aprox. 180.000 noduri/m²
  • Locul de proveniență: Afganistan
  • Material cu noduri: 100% lână
  • Materialul firelor de urzeală: 100% bumbac
  • Grosime: aprox. 8-9 mm
  • Greutate: 3 kg/m²
Lungime (cm)
532
Lățime (cm)
366
Metru patrat (m²)
19,4712
Numarul articolului
87110
Material
Lână
Grosime (mm)
8-9 mm
Fabricație
Lucrat manual
Locul de origine
Afghanistan
Timpul de livrare
3 zile lucrătoare
Modalități de plată
Plata la livrare, Barion, Transfer bancar, PayPal
Dreptul de retragere
30 zile
Garanție
1 an
Costul de livrare
Costul de expediere peste 254RON gratuit. (32 RON)
Pe stoc
26
RRP 39 355 RON 
29 152 RON
Început: 30.06.2024   În limita stocului!
Discount: 26
Economisire 10 203 RON
Descriere

Video de pe covorul Ziegler

Despre covorul Ziegler

Covorul Ziegler este foarte popular, culorile sale fiind realizate din diverși arbori. După ce covorul Ziegler este terminat, este spălat de patru ori și uscat la soare. Desenele lor se bazează pe covoare antice și sunt adesea de culoare deschisă. Sunt un covor persan foarte căutat, în principal pentru că sunt excelente pentru majoritatea locuințelor, fie că au un decor minimalist sau clasic. Partea cu noduri a covorului Ziegler este 100% lână Ghazni. Sunt ușor de manevrat și nu scamează. Mulți oameni cred că, cu cât covorul persan este mai gros, cu atât este mai bun și mai durabil. Durabilitatea depinde de tehnica de înnodare și de calitatea materialului folosit. De cele mai multe ori, covorul cu fibre lungi este mai puțin durabil, deoarece aspiratorul aspiră cu ușurință fibrele de nod. Conferă eleganță fie ca un covor de living, fie ca un covor de dormitor. Ca un covor durabil, poate fi așezat și sub o masă de luat masa. De asemenea, avem în stoc mai multe lungimi de covoare traverse Ziegler.

Fabricarea covoarelor Ziegler

Curățarea covorului Ziegler

Covorul Ziegler este o alegere excelentă pentru orice casă. În plus față de proprietățile sale rezistente, conferă camerei dvs. un aspect elegant. Cu toate acestea, există câteva reguli de bază care trebuie urmate pentru a asigura o viață lungă. În primul rând, evitați mobilierul greu și cu picioare subțiri pe covor, deoarece acestea îl pot rupe cu ușurință.

Îngrijirea covoarelor Ziegler

În al doilea rând, mutați covorul din când în când, mai ales în lunile mai calde, pentru a evita înmulțirea moliilor sub covor. Când curățați covorul, folosiți întotdeauna cea mai mică setare a aspiratorului și deplasați-vă întotdeauna în direcția fibrelor. Dacă murdăria ajunge pe covor, încercați să o îndepărtați cu o cârpă ușor umedă înainte de uscare. Pentru murdărie mai puternică, vă recomandăm să folosiți o spumă de curățat covoare, dar numai una care este special concepută pentru curățarea covoarelor din lână. Desigur, cel mai bine este să lăsați curățarea mai serioasă în seama unui profesionist.

Video despre curățarea covoarelor orientale

Ce ar trebui să fac dacă covorul nu se potrivește cu camera mea?

Cu toții am comandat un produs online, iar când acesta ajunge la destinație, constatăm că nu se potrivește cu camera. Nu vă faceți griji, Carpetdepo va aranja imediat o expediere gratuită de returnare. Înainte de a cumpăra un covor, vă recomandăm să măsurați dimensiunea camerei și să vă asigurați că dimensiunea covorului va fi potrivită. modelul și culoarea covorului pot fi văzute cu adevărat doar pe viu și doar atunci puteți fi siguri că se va potrivi cu camera. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de alegerea făcută, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece la CarpetDepo aveți opțiunea de returnare gratuită.

Covor Ziegler pentru living

 

Sperăm că veți fi mulțumiți de covor Ziegler lucrate manual pe care îl cumpărați de la noi și că vă va face plăcere să-l folosiți.

Info produs
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Numar articol
87110