Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne sunați. +36-30/987-2979
Scrieți în limba dumneavoastră. infocarpetdepo.hu

Prin Cameră

Care sunt criteriile de alegere a unui covor pentru o cameră?

Fiecare cameră are o stare de spirit diferită, așa că mocheta trebuie aleasă astfel încât să se potrivească cu culorile predominante și cu fluxul din cameră. Un covor Ziegler poate fi folosit în orice living sau chiar într-o sufragerie, în timp ce un covor de mătase este cel mai bine folosit în dormitor. Toate covoare noastre sunt durabile, rezistente la culoare și pot fi curățate cu aspiratorul. Marele avantaj al covoare orientale înnodate manual față de covoare fabricate la mașină este că acestea pot fi reparate, deoarece sunt făcute de om.

Dacă cumpărați un covor fabricat la mașină din poliester la un preț mic, trebuie să vă așteptați ca în câțiva ani covorul să fie de unică folosință, deoarece conține o cantitate mare de substanțe chimice. Covor din poliester fabricat la mașină este recomandat celor care intenționează să folosească covorul pentru o perioadă scurtă de timp. (Aceasta este părerea noastră sinceră!) Dacă sunteți în căutarea unei categorii de preț și valoare medie, atunci vă recomandăm covoarele persane realizate la mașină din acrilic. Acestea sunt mai scumpe decât un covor obișnuit făcut la mașină, dar mai ieftine decât un covor persan înnodat manual. Acrilicul este un material similar cu lâna, rezistent la căldură. De asemenea, se simte diferit la atingere față de un covor tradițional făcut la mașină. Acesta conține aproape 1 milion de noduri. Covor persan clasic cu modele. Acestea sunt foarte recomandate ca și covoare de living, covoare de dormitor.

Pentru cei care doresc ca covorul lor să dureze o viață întreagă și poate chiar să crească în preț în timp, recomandăm covor oriental cu noduri manuale. Probabil că ați întâlnit un covor oriental care zace prin podul bunicilor dumneavoastră, care poate fi agățat sau vândut după o curățare. Știm că covoarele cu noduri de mână au un preț mai mare, dar au și o valoare mai mare. Nu uitați după ce cumpărați un covor că acesta a fost realizat de profesioniști timp de luni de zile pentru a vă decora casa. De aceea, ar trebui să apreciați covoarele orientale înnodate manual, kilims.