Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare după Cameră

Care sunt criteriile de alegere a unui covor pentru camera ta?

Fiecare cameră are o atmosferă diferită, așa că mocheta trebuie aleasă astfel încât să se potrivească cu culorile predominante și cu mișcarea din cameră. Un covor Ziegler poate fi folosit în orice cameră de zi sau chiar într-o sufragerie, în timp ce un covor de mătase este mai potrivit pentru dormitor. Toate covoarele noastre sunt durabile, nu își pierd culoarea și pot fi curățate cu aspiratorul. Marele avantaj al covoarelor orientale lucrate manual față de covoarele mecanice este că acestea pot fi reparate, deoarece sunt făcute de om.

Covor mecanic

Covoarele mecanice din poliester sunt populare în principal datorită prețului său scăzut. Covorul modern conferă un aspect tineresc locuinței. Se potrivește perfect cu majoritatea locuințelor minimaliste. Covoarele clasice cu modele orientale se potrivesc cu interioarele tradiționale elegante. Covoarele turcești sunt din ce în ce mai populare în zilele noastre, deoarece sunt accesibile pentru majoritatea bugetelor. Fabrica de covoare turcești pe care o reprezentăm, stă cu ochii pe calitate. Dacă sunteți în căutarea unor covoare persane la prețuri accesibile, atunci vă recomandăm covoarele mecanice persane din acrilic. Acestea sunt mai scumpe decât un covor mecanic obișnuit, dar mai ieftine decât covoarele persane lucrate manual. Acrilicul este un material similar cu lâna, rezistent la căldură. De asemenea, este diferit la atingere față de un covor mecanic tradițional. Conține aproape 1 milion de noduri mecanice. Cu modele de covoare clasice iraniene. Le recomandăm ca și covoare pentru living, covoare pentru dormitor. Sunt, de asemenea, de o calitate superioară altor covoare mecanice.

Covoare lucrate manual

Dacă doriți ca covorul dvs. să dureze o viață întreagă și poate chiar să crească prețul în timp, vă recomandăm covoarele orientale lucrate manual. Probabil că ați întâlnit un covor persan care zace prin podul bunicilor dvs. și care poate fi așezat sau vândut după o curățare. Știm că covoarele lucrate manual au un preț mai mare, dar și o valoare mai mare. Nu uitați, atunci când cumpărați un covor lucrat manual, că și covorul dvs. a fost realizat timp de luni de zile de către experți țesători de covoare pentru a vă decora casa. Acesta este motivul pentru care ar trebui să apreciați covoarele orientale lucrate manual și kilim țesute manual.