Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Ziegler (Premium)

Covor Ziegler cu înnodat fin, pentru cei cărora le place exclusivitatea. Vedeți colecția noastră de covoare persane Exclusive și comandați online. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a decide dacă covorul este potrivit pentru dumneavoastră. Transport și retururi gratuite!

Descriere covor Ziegler cu înnodat fin

Un covor oriental Ziegler cu modele frumoase, într-o gamă uimitoare de culori. Covoare impecabile lucrate manual, utilizarea lânii de calitate, durată lungă de viață - acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine covorul din lână Ziegler, care face parte din gama exclusivă de covoare persane. Efectul antic nu face decât să adauge unicitate acestor piese. Fabricat din lână fină Ghazni. Partea din lâna de miel care nu a fost în contact cu lumea exterioară se numește lână fină. Oferă o eleganță reală ca și covor de living. Ca și covor de dormitor, umple camera de emoție.  Ca un covor complementar sau pentru coridoare, puteți găsi și un covor traverse. În Europa, acest tip de covor oriental are un nume complet diferit, se numește Ziegler în germană și a devenit cel mai popular. Din păcate, cei care nu sunt familiarizați cu lumea covoarelor orientale adesea nu le recunosc. Doar pentru că un covor de lână este lucrat în Pakistan nu înseamnă că este așa - gândiți-vă doar la mărcile de îmbrăcăminte sportivă celebră. Aproximativ 50% din covoarele din lână Ziegler sunt lucrate în Pakistan, dar sunt covoare afgane, deoarece sunt înnodate de afgani care trăiesc în Pakistan. Semnificația cuvântului Ziegler sau Chobi în farsi este Chob=wood, adică covor din lemn. Culoarea maro provine din coajă de nucă, culoarea burgundă este obținută din coji de rodie, iar culoarea neagră este obținută din carbon. Originea covorului Ziegler este Afganistanul. Așadar, covorul Ziegler nu este altceva decât în cadrul categoriei covoarelor persane - un tip de covor afgan din lână. 

Descoperiți gama noastră largă de covoare și creați o atmosferă magică în casa dumneavoastră cu covoare persane de calitate superioară


28produse 128
Filtrare
Preț
 (RON)
1 742 RON - 26 816 RON
Lungime (cm)
107 - 397
Lățime (cm)
72 - 291