Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Blog

Importanța covoarelor și tendințele pentru 2022

03.03.2022 13:24

Importanța covoarelor și tendințele pentru 2022

Importanța covoarelor și tendințele pentru 2022

 Covorul este o modalitate fantastică de a aduce culoare sau modele unice în casa ta. De la amestecuri luminoase și îndrăznețe de culori contrastante până la tonuri de roșu aprins, geometrii și modele complicate, tendința pentru 2022 consideră că exprimarea de sine este esențială. La celălalt capăt al scalei, tendința naturală organică este predominantă, aducând un sentiment de calm în interioarele monotone.

 Cum să alegeți un covor?

 Atunci când alegeți un covor, este esențial să puneți pe primul loc utilizarea preconizată a camerei. Ce senzație doriți să creați? Cum va fi folosită camera? Este spațiul o zonă de recepție? Sau o cameră care va crea un sentiment de calm și relaxare? Punându-vă aceste întrebări atunci când alegeți un covor vă va aduce mai aproape de o decizie.

 Starea de spirit a camerei este o alegere importantă și foarte personală. Unii oameni vor să se retragă într-un dormitor liniștitor și relaxant, în timp ce alții preferă o atmosferă de budoar. Pentru o cameră relaxantă, luați în considerare covoarele neutre.

 Revenirea covoarelor cu model

 Până de curând, covoarele erau simple și neutre și erau destinate doar dormitorului, dar acum piesele cu model au revenit în centrul atenției și se "mută" atât în camera de zi, cât și în sufragerie. În mâinile potrivite, modelele cu motive pot aduce aproape o operă de artă într-o cameră și pot adăuga un ton puternic de design. "Gândiți-vă la podea ca la pânza principală a camerei", spune Lorna Haigh de la Alternative Flooring.

 Așadar, tapițeria face o revenire binevenită în 2022. Indiferent de zona pe care o decorați, merită să vă concentrați asupra podelei. În camera de zi, aceasta nu numai că va acoperi podeaua, dar poate fi folosită și ca punct de plecare pentru construirea unui plan de decorare. Merită investiția, iar picioarele noastre vă vor mulțumi pentru asta în timpul lunilor reci de iarnă.

 Un covoraș poate crea o senzație de lux; un model mic care se repetă poate stabili starea de spirit a unei încăperi și poate adăuga interes fără să preia controlul, în timp ce cele mai îndrăznețe adaugă dimensiune și accent.

 Pentru tapițerie, efectul 3D este ajutat de diferitele lungimi ale firelor care pot apărea în diferite culori și țesături de pe covor. Pe lângă faptul că arată bine, este și practic. În cele mai multe cazuri, franjurile pot decora aceste accesorii de mobilier.

 În concluzie, dacă doriți să vă înveseliți casa sau un anumit interior, cumpărați un covor care vă place, astfel încât să puteți adăuga o notă specială casei dumneavoastră, precum și un aspect unic.

Aruncați o privire la gama de covoare din magazinul de covoare!