Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare Traverse

Dacă sunteți în căutarea unui covor traversa pentru living sau coridor, aruncați o privire la gama noastră de covoare de magazin. O colecție largă de covoare traverse, din depozit, cu livrare rapidă. Nu vă faceți griji dacă nu vă place covorul pe care l-ați comandat, CarpetDepo va aranja livrarea gratuită de returnare. 

Citiți mai multe despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC aici!

Ce este un covor traversa?

În multe case de familie, și chiar și în apartamente, spațiile lungi și înguste sunt comune; holuri, coridoare, bucătării. Covoarele covor traverse sunt folosite pentru decorarea estetică a acestor încăperi. Forma lor este de obicei alungită, iar lățimea lor este relativ îngustă, ceea ce le face ușor de așezat în spații înguste. Covoarele traverse orientale sau covoarele Kilim traversa înnodate manual sunt disponibile în toate culorile și modelele pe site-ul magazinului de covoare CarpetDepo, astfel încât puteți alege din sute de covoare traverse, cu un termen de livrare de câteva zile. Dincolo de a face ca spațiul tău să arate frumos și deosebit, atunci când mergi desculț sau în șosete te va ajuta să menții senzația de căldură potrivită și va preveni răceala copiilor tăi. Designul și materialul covoarelor traverse le fac extrem de plăcute la atingere și rezistente. Nu numai că puteți așeza covorul traverse pe un coridor, dar îl puteți amplasa și ca un covor suplimentar lângă covorul mare central din living. Cu cât un covor traversa este mai lung, cu atât este mai lat. Acest lucru este valabil mai degrabă pentru covorul oriental. Indiferent de lungimea covorului traversa pe care îl căutați, îl puteți găsi în depozitul magazinului de covoare CarpetDepo, cu o lungime de până la 10 m. Cu o varietate de culori și modele. Puteți găsi covorul oriental potrivit pentru orice stil de cameră, fie că este clasic sau modern.

covor traversa

Îngrijirea unui covor traversa

Curățarea unui covor traversa este ușoară și nu necesită abilități speciale. O cârpă ușor umedă va îndepărta cea mai mare parte a murdăriei. Este ușor de aspirat covoarele traverse din lână. Cu toate acestea, folosiți întotdeauna cea mai joasă setare a aspiratorului. Pentru curățarea petelor mai grele sau pentru o curățare mare și unică, vă recomandăm să contactați o companie de curățare a covoarelor. Nu o recomandăm pentru încăperile în care este expusă adesea la umiditate, care o poate face să se onduleze. Îl recomandăm, de asemenea, pentru încălzirea prin pardoseală, dar în astfel de cazuri este o idee bună să mutați covorul ocazional sau să aspirați sub covor la fiecare câteva săptămâni pentru a preveni înmulțirea moliilor sub covorul traverse. Lungimea și lățimea lor variază foarte mult, astfel încât puteți găsi dimensiunea potrivită pentru casa dvs. Comandați covorul traverse pe care îl doriți, iar dacă nu se potrivește cu camera dvs., magazinul nostru de covoare se va ocupa de returnarea acestuia.

Covor traversa pentru decorarea holurilor

Un covor traversa este un accesoriu elegant și stilat pe care îl puteți folosi în holul dvs. sau chiar în living, ca o completare la covorul dvs. central. Covoarele traverse sunt toate înnodate sau țesute manual. Acestea sunt realizate folosind lână de calitate care garantează o durată de viață lungă și un aspect estetic. Atunci când alegeți un covor traversa, este important să luați în considerare stilul și schema de culori a încăperii, deoarece acest lucru va determina ce tip de covor traversa se va potrivi cel mai bine cu holul sau livingul dumneavoastră. Gama largă de lungimi disponibile înseamnă că oricine poate găsi dimensiunea potrivită pentru holul său. Datorită înnodării manuale, calitatea covorului traversa este remarcabilă, iar atenția meticuloasă acordată detaliilor asigură durabilitatea și longevitatea acestuia. Iar calitatea materialelor asigură faptul că covorul este ușor de curățat și întreținut. Un covor traversa poate fi o completare a unui hol sau a unei camere de zi nu doar pentru că este elegant, ci și pentru că este util. Acesta oferă o senzație plăcută pentru picioare. Majoritatea covoarelor sunt fabricate din lână 100%. Covoarele traverse pot fi folosite chiar și ca o completare a covorului din living. Alegerea culorilor și modelelor poate fi adaptată la interior, astfel încât covorul traversa să se armonizeze și mai mult cu mediul înconjurător. Covoarele înnodate manual sunt versatile și practice și nu sunt perfecte doar pentru coridor, ci și pentru living. După alegerea dimensiunii și stilului potrivit, un covor traversa bine ales poate contribui la transformarea coridorului dvs. într-unul mai confortabil și mai frumos.

covoare traverse

Țara de origine a covoarelor traverse

Covorul traversa din Pakistan este renumit pentru calitatea sa înaltă și modelele frumoase. Covoarele traverse pakistaneze sunt toate covoare înnodate manual, iar procesul de fabricație pune un mare accent pe calitatea lânii și pe modelele meticulos realizate. Cele mai comune culori ale covoarelor traverse pakistaneze sunt burgundia, roșul și bejul. Covoarele afgane RUNNER sunt, de obicei, de dimensiuni mari și folosesc culori foarte puternice. Covoarele traverse afgane sunt adesea decorate cu modele geometrice sau florale și sunt, de asemenea, covoare înnodate manual. Covoarele afgane vor rezista timp de multe decenii dacă sunt îngrijite corespunzător. Covorul traversa fabricat în Iran - covor persan - este unul dintre cele mai cunoscute covoare de calitate. Covoarele traverse iraniene au modele și nuanțe deosebit de frumoase, care sunt, de asemenea, înnodate manual. Covoarele traverse iraniene sunt de obicei confecționate din materiale din lână sau bumbac.

Alege cel mai potrivit covor traversa cu condiții de livrare rapidă din magazinul nostru de covoare!

324produse 136
324produse 136
Filtrare
Preț
 (RON)
101 RON - 34 259 RON
Lungime (cm)
94 - 977
Lățime (cm)
47 - 203