Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne sunați. +36-30/987-2979
Scrieți în limba dumneavoastră. infocarpetdepo.hu

Covoare Traverse

Covoare traverse persan înnodat manual sau covoare traverse Kilim în toate culorile și modelele. În multe case de familie și chiar și în apartamente, este obișnuit să existe spații lungi și înguste: coridoare, holuri, bucătării. Covoare sunt folosite pentru a decora aceste spații din punct de vedere estetic. 

Covoare pentru coridorul fiecărui apartament. Covoare persane sau covoare Kilim, realizate manual, sunt disponibile în toate culorile și modelele din gama noastră, permițându-vă să alegeți din sute de covoare, cu termene de livrare de doar câteva zile.

Pe lângă faptul că fac ca spațiul dvs. să arate frumos și special, acestea ajută la menținerea temperaturii potrivite în timpul deplasărilor cu picioarele goale sau cu șosete și ajută la prevenirea răcelii copiilor dvs.

Designul și materialul din care sunt confecționate fac ca aceste de covoare kilim traverse să fie extrem de plăcute la atingere și durabile. Sunt ușor de păstrat curate, dar nu sunt recomandate pentru încăperile în care sunt adesea expuse la umiditate, care le poate păta. Vă recomandăm să contactați un curățitor de covoare pentru a curăța petele.

Acestea variază foarte mult în lungime și lățime, astfel încât puteți găsi dimensiunea potrivită pentru casa dvs.

Alegeți cel mai potrivit covor cu condiții de livrare avantajoase din magazin de covoare!


405produse132
405produse132
Filtrare
Preț
 (RON)
86 RON - 23 253 RON
Lungime (cm)
96 - 997
Lățime (cm)
47 - 184
Material
Fabricație