Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Reduceri covoare -20% -30%

Reducere de covoare la Carpetdepo, așteptăm clienții noștri dragi cu până la 20% -30% reducere în magazinul nostru de covoare. Aruncați o privire la covoarele noastre la reducere și comandați din magazinul nostru online de covoare. În cazul în care covorul nu se potrivește cu camera dvs., Carpetdepo va aranja livrarea gratuită de returnare.

 

 

 

Covor oriental lucrat manual cu reducere!

 

 

 

Prețul covoarelor persane poate părea ridicat în multe cazuri, dar dacă luați în considerare unicitatea, înnodarea manuală, utilizarea materialelor de calitate, cunoștințele vechi de secole și durata de viață extrem de lungă, veți gândi altfel - gândiți-vă doar la covoarele orientale exclusive! În ciuda acestui fapt, magazinul nostru online de covoare este fericit să ofere o varietate de promoții pentru fanii covoarelor orientale. Puteți obține covorul de lână preferat la prețuri extrem de accesibile, cu reduceri de până la -20% - 30%.

 

 

 

Promoții Kilim la Carpetdepo!

 

 

 

Covoarele Kilim țesute manual sunt accesoriul perfect pentru un stil clasic al locuințelor. Kilim adaugă un sentiment de confort oricărei case cu eleganța sa discretă. Reprezintă o valoare reală la prețuri accesibile. Covorul nomadic nu cunoaște reguli, chiar și ca un covor de perete, acestea ne creează o casă elegantă. Vă întâmpinăm cu promoțiile noastre continue de kilim la Carpetdepo.

 

 

 

Reducere de covoare mecanice!

 

 

 

Pentru covoarele mecanice distingem între modele moderne și clasice. Dacă sunteți în căutarea unor covoare ieftine pentru camera de zi, ar trebui să căutați covoarele mecanice. Dacă sunteți în căutarea unor covoare persane la un preț accesibil, dar de înaltă calitate, atunci răsfoiți covoarele persane acrilice. Covoarele moderne sunt perfecte pentru casele în stil minimalist. Aruncați o privire la gama noastră și profitați de prețul redus, astfel încât să puteți obține covoare de înaltă calitate la un preț cu adevărat redus!

 

 

 

Dacă aveți întrebări, contactați-ne prin e-mail sau telefonic pentru sfaturi de specialitate!
Puteți găsi datele noastre de contact în partea de jos a acestei pagini.

 

 

Aruncați o privire la oferte covoare ieftine noastre cu reduceri și alegeți-l pe cel care corespunde așteptărilor dvs.!


1365produse 136
1365produse 136
Filtrare
Status produs
Preț
 (RON)
38 RON - 26 465 RON
Lungime (cm)
60 - 969
Lățime (cm)
45 - 424
Material
Fabricație