Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Blog

Alegeți covorul de hol potrivit

Alegeți covorul de hol potrivit

Covor de hol

Prima încăpere pe care o vezi când intri într-un apartament sau într-o casă este holul, așa că nu este o coincidență faptul că mocheta pe care o pui aici joacă un rol important. Atunci când alegeți un covor culoar, principalul considerent este dimensiunea și forma spațiului disponibil.

De exemplu, pentru un coridor lung și îngust dintr-un birou, un covor traverse este probabil alegerea ideală. De-a lungul drumului, covorul va ridica o mare parte din murdăria de pe stradă adusă de pantofii oaspeților.

Un covor mai mic se va potrivi cu un spațiu mai mic. Din fericire, există mai multe alternative la covorul de culoar.

Covor țesut pentru hol

O alegere bună poate fi un covor țesut, care este acum disponibil în culori și dimensiuni aproape nelimitate, din care oamenii pot alege. Poate fi modern, cu culori vii, sau rustic, cu culori pastelate. Puteți alege între covoare kilim realizate manual în stil oriental sau varietăți moderne fabricate la mașină. Aceste covoare țesute au devenit clasice prin versatilitatea și caracterul lor practic, deoarece ambele fețe pot fi folosite în mod egal. De asemenea, sunt foarte ușor de curățat, deoarece sunt ușor de mutat, puteți folosi un aspirator pentru curățarea zilnică, iar petele grele pot fi îndepărtate cu ușurință cu spumă pentru curățarea covoarelor.

Diferite de un covor clasic

După cele clasice, o alegere ceva mai îndrăzneață ar putea fi un covor rotund pentru culoar. O soluție neconvențională care îți va face instantaneu casa mai interesantă și mai unică. Acesta poate fi înnodat la mașină sau manual și este de obicei confecționat din lână sau bumbac. În conformitate cu stilul covoarelor persane, predomină adesea culorile burgundy și maro, dar se pot găsi și culori mai specifice.

Alegerea unui covor pentru hol

Dacă sunteți un fan al unui mijloc fericit, cea mai bună alegere pentru un covor de culoar este, probabil, un covor oriental pătrat tradițional de dimensiuni mai mici, de formă pătrată, în 80x120, care este deopotrivă elegant și sofisticat, fără a fi prea intruziv.

Din cauza utilizării sale frecvente, merită să luați în considerare ce nuanță de covor cumpărați, deoarece se poate murdări cu ușurință atunci când intrați de pe stradă. Dacă încăperea este luminoasă, nu ezitați să alegeți culori mai închise, lumina care intră nu va face decât să pună în valoare frumusețea covorului de pe hol. În zonele mai puțin însorite, bejul sau griul sunt mai ideale. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că covoarele de culoare deschisă se pot murdări rapid. Datorită calității materialelor și a producției, curățarea frecventă nu va fi o problemă, iar covoarele noastre sunt durabile și vă vor decora casa pentru o perioadă lungă de timp datorită calității lor ridicate. Cu aspirarea zilnică și o curățare umedă delicată, acestea își vor păstra cu ușurință starea inițială.

Alegeți din gama noastră de covoare care să se potrivească gustului și bugetului dumneavoastră, indiferent de piesa pe care o alegeți pentru covorul de hol, efectul dorit este garantat.