Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Blog

Covoarele traverse sunt alegerea ideală pentru holuri

Covoarele traverse sunt alegerea ideală pentru holuri

Pentru spații mai înguste, popularele covoare traverse sunt alegerea perfectă. Covoarele traverse pot alerga literalmente la - sau mai degrabă sub - picioarele dumneavoastră dacă alegeți să le puneți pe hol. Disponibil într-o gamă de nuanțe de culori, designul modern este foarte estetic. Acest lucru nu trebuie neglijat, mai ales dacă sunteți în căutarea armoniei într-un mediu simplu. Cu toate acestea, este important să subliniem și latura practică. Fără îndoială, este o alternativă ideală pentru hol, sau pentru încăperi mai mici, poate pentru a menține căldura în zona de locuit de dincolo de intrare. Oferim mai multe dimensiuni, fie că sunteți în căutarea unei versiuni mai înguste sau mai late.

În ce cameră este cel mai bine să plasați covoare traverse?

Este de la sine înțeles că o casă izolată sau un apartament mic are parametri fizici complet diferiți. În unele locuri, un design cu o lățime de cincizeci de centimetri va fi mai mult decât suficient, în timp ce în altele va fi potrivită o opțiune de un metru lățime. Considerațiile individuale vor decide și este important să cunoașteți dimensiunile. Cu o gamă imensă de produse din care puteți alege, veți găsi cu siguranță covorul traversa care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră și atmosferei din casa dumneavoastră, precum și restului de textile. Este greu de imaginat o casă confortabilă și primitoare fără un covor. Covoarele traverse din bucătărie vă asigură că picioarele nu vă răcesc în timp ce gătiți. Designul îngust este cel mai popular în casele cu gresie și faianță, deoarece oferă atenție plăcilor frumoase, precum și covorului traversa. Cu toate acestea, covoarele traverse nu numai că protejează podeaua și vă țin picioarele calde, dar adaugă și un strop de culoare. Pot fi colorate sau simple, cu modele clasice sau moderne, alegerea este foarte largă, astfel încât fiecare este sigur că va găsi cel care se potrivește cel mai bine casei sale. Puteți acoperi podeaua dormitorului dumneavoastră cu mai multe covoare traverse cu modele similare, astfel încât să vă înconjurați patul. Covoarele traverse sunt alegerea ideală pentru orice încăpere din casa ta. Mulți oameni cred că covoarele unice și frumoase sunt apanajul camerelor spațioase, dar covoarele traverse cu model oriental arată foarte bine în camere mai mici sau pe holuri. Magazinul nostru online vă va ajuta să găsiți covorul traversa care se potrivește cel mai bine casei și nevoilor dvs.

covor traversa

Covoare traverse personalizate pentru dormitor - spațiile mici nu sunt o barieră

Covoarele traverse Kilim pot fi completarea perfectă pentru dormitoarele mai mici: nu ocupă mult spațiu, se potrivesc perfect într-un spațiu mic și creează o atmosferă confortabilă pentru relaxare. Pentru covoarele traverse, lățimea trebuie aleasă astfel încât să lase 10-20 cm față de perete (sau dulap). Acest lucru este în principal din motive estetice. Covoarele traverse Chobi Kilim inimitabile, unice și de înaltă calitate țesute manual Chobi Kilim sunt unul dintre cele mai populare produse orientale clasice alături de covoarele cu noduri, și pe bună dreptate: pe lângă decorațiunile speciale și culorile strălucitoare, principala atracție este țesătura solidă și lucrul manual greu. Acest lucru îl face să fie de lungă durată. Covoarele traverse Kilim nu numai că pot arăta elegant pe podea, dar pot fi folosite și ca tapiserie, creând o atmosferă orientală magică. Puteți alege dintr-o gamă largă de covoare traverse Kilim, unele cu reduceri speciale. Merită să rețineți că, în cele mai multe cazuri, covoarele traverse sunt un accesoriu esențial pentru holuri sau coridoare, deoarece pot fi folosite pentru a mobila orice încăpere mică. În cazul livingurilor, le recomandăm în special pentru camerele mici, unde pot extinde vizual spațiul disponibil, de exemplu prin achiziționarea de covoare traverse cu modele clasice, care reprezintă un raport calitate-preț excelent. Dar, în multe cazuri, covoarele traverse sunt folosite și ca o completare a unui covor central din camera de zi. Anumite tipuri de culori și modele pot fi asociate cu anumite sentimente și impresii care pot influența starea de spirit a unei încăperi. Un material textil într-o nuanță mai închisă, plasat în dormitor lângă pat, creează o atmosferă confortabilă și intimă, ajutând la promovarea relaxării.

Covoarele reduc praful, sunt ușor de curățat

Fie că locuiți într-un apartament plin de viață din centrul orașului sau într-o casă la țară, praful este o problemă peste tot. Covoarele reduc praful din aer, ajutându-vă să vă mențineți sănătoși. Curățarea este ușoară. Datorită designului ușor de mutat, puteți scăpa de murdărie în mod eficient, fie prin aspirare, fie punând-o afară. Curățarea poate fi efectuată acasă, cu apă călduță și fără substanțe chimice pentru pete minore, sau la un curățător de tapițerie profesionist pentru pete mai grave, datorită dimensiunii covorului de alergare. Indiferent de partea casei pe care o alegeți, este cu siguranță mai confortabil să pășiți pe un covor persan decât pe o grămadă dură și rece. Indiferent dacă preferați un covor mecanic sau un covor lucrat manual, puteți fi sigur că acesta nu numai că va îmbunătăți estetica casei dumneavoastră, dar va fi apreciat de toți membrii familiei. Covoarele amplasate în locuință vor oferi o mai mare siguranță, cu un risc mai mic de alunecare. Un copil care învață să meargă, un adult care alunecă în grabă sau un membru în vârstă al familiei care este mai nesigur pe picioare... toată lumea va avea de câștigat.

Sperăm că am reușit să vă oferim câteva idei creative atunci când alegeți un covor traversa. Dacă aveți timp, acordați-vă câteva minute pentru a parcurge selecția noastră de neegalat de covoare traverse, unde veți găsi atât piese clasice, cât și stiluri moderne