Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Blog

Catalog de covoare

Catalog de covoare

Când am alcătuit catalogul de covoare CarpetDepo, am încercat să ne asigurăm că fiecare va găsi covorul care se potrivește cel mai bine nevoilor sale. Produsele noastre sunt catalogate în covoare magazinul online în funcție de tipul de fabricație/tip, deoarece am considerat că acesta este cel mai bun mod de a face viața mai ușoară pentru vizitatorii noștri.
În alcătuirea catalogului online de covoare, am încercat, de asemenea, să menținem o gamă foarte largă de produse, astfel încât să putem selecta covoare într-o varietate de forme, culori și stiluri.

Despre prețuri

Catalogul de covoare a fost conceput ținând cont de clasificarea prețurilor, astfel încât toată lumea să poată găsi în magazinul nostru web covorul care se potrivește cel mai bine bugetului său.

Oferim covoare mecanice clasice și moderne la prețuri mai mici, iar în categoria premium veți găsi covoare lucrate și țesute manual, realizate folosind o varietate de procese.

Dacă sunteți în căutarea unui covor între aceste două intervale de preț, ați putea dori să verificați categoriile de covoare la reducere și lichidarea stocului de covoare.

Modificări viitoare ale catalogului nostru de covoare

Lucrăm în mod constant pentru a face catalogul nostru de covoare cât mai ușor de utilizat și mai bine organizat posibil.
În plus, este o prioritate pentru noi să oferim clienților noștri o gamă largă de opțiuni, menținând în același timp o calitate ridicată. Stocurile noastre de covoare sunt constante, așa că adăugăm în mod regulat noi piese minunate în magazinul nostru online de covoare.

Pe lângă covoarele clasice, lucrăm, de asemenea, la furnizarea unei cantități mari de covoare moderne pentru a satisface nevoile clienților noștri, astfel încât, în viitorul apropiat, vom fi capabili să oferim o creștere uriașă a gamei noastre de covoare tinerești și de design.

CarpetDepo este un magazin de covoare online specializat în covoare orientale. Covorul persan este un termen destul de larg care cuprinde caracteristicile diferitelor tehnici de fabricare a covoarelor, geografii și tradiții. Dacă sunteți curioși să aflați care sunt cele mai exclusiviste și populare tipuri de covoare, alăturați-vă nouă într-o nouă călătorie fabuloasă în Orient!

Covorul Beljik - rezistență suplimentară a culorilor în lână de înaltă calitate din Afganistan

Unul dintre covoarele afgane de cea mai bună calitate, folosind lână importată din Belgia. Are o țesătură densă și compactă, cu o varietate de modele geometrice și florale și un efect de culoare strălucitor, similar cu cel al covoarelor din mătase.


Covoare direct din Iran - modele și culori unice

Celebre pentru unicitatea lor, covoarele persane sunt inspirate de mediul natural în care sunt realizate. Țesătura densă și păstrarea excepțional de frumoasă a modelelor și culorilor fac ca aceste covoare să fie unice. Covoarele sunt realizate din lână de calitate 100%, ceea ce garantează o durată de viață lungă. Magazinul online de covoare CarpetDepo vă oferă o selecție de piese frumoase la un raport calitate-preț foarte bun.

Covoare de lux din mătase

Dacă sunteți în căutarea unui covor de mătase persană autentic, de o calitate impecabilă, nu trebuie să faceți compromisuri cu covoarele din mătase persană făcute manual: pe lângă faptul că sunt extrem de moi, sunt extrem de rezistente, durabile, iar modelele lor meticulos lucrate vă vor uimi în fiecare zi în casa dumneavoastră. Acest tip de covor este foarte versatil, fiind o alternativă excelentă atât pentru covoarele din sufragerie, cât și pentru cele din dormitor, dar este popular și ca covor de perete.

Covoare Ziegler - modele premium la prețuri accesibile

Lâna durabilă și rezistentă și un proces robust de înnodare manuală sunt tipice pentru toate covoarele noastre exclusive, dar Ziegler se distinge de restul gamei noastre prin model și culoare: motivele antice și o paletă de culori care variază de la bej deschis la burgundia intensă alcătuiesc o selecție foarte bogată. Dacă sunteți în căutarea unui covor persan de alergare la prețuri accesibile, ar trebui să verificați și covoarele Ziegler: o gamă largă de aspecte și dimensiuni pentru a se potrivi gustului dumneavoastră.

Dacă doriți să cumpărați covoare, răsfoiți gama noastră și faceți o alegere. Dacă nu sunteți sigur, personalul nostru vă va răspunde la toate întrebările, sau dacă ați ales un covor, dar vă faceți griji că nu se va potrivi în camera dvs., nu ezitați să îl comandați și, dacă nu este alegerea potrivită, vi-l vom trimite înapoi în termen de 30 de zile, gratuit și fără riscuri.