Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covor Kilim Chobi 80x108
Covor Kilim Chobi 80x108
249 RON

Covor Kilim Chobi 80x108

Covor Kilim Chobi 80x108
Covor Kilim Chobi 80x108
Covor Kilim Chobi 80x108

Covor kilim colorat realizat din 100% lână. Covorul kilim țesut manual va adăuga o atmosferă unică în casa dvs. Culorile sale variate se vor potrivi cu orice mobilier. Ușor de aspirat și de curățat. După finisare, se spală de patru ori pentru a-și păstra culoarea finală. Nu ezitați să comandați covorul kilim pe care îl doriți, iar dacă nu se potrivește camerei dumneavoastră, vom aranja returnarea acestuia.

Fabricație: Covor kilim țesut manual
Denumire: Chobi Kilim, kilim din lana
Origine: Afganistan
Material: 100 % lână
Grosime: cca. 4-5 mm

Lungime (cm)
88
Lățime (cm)
60
Metru patrat (m)
0,53
Numarul articolului
94599
Timpul de livrare
6 zile
EAN Number
5999115920073
Material
Lână
Grosime (mm)
4-5 mm
Locul de origine
Afghanistan
Fabricație
Țesute manual
Îngrijirea și curățarea covoarelor
-
Plata prin
Plata la livrare, Barion, Transfer bancar, PayPal
Pe stoc
249 RON
Descriere

Chobi kilim covoare sunt foarte populare. În Afganistan, acestea sunt țesute manual de nomazi și săteni. Acest tip de covor kilim este mai dens și mai compact decât alte tipuri de covoare kilim. Acestea sunt țesute folosind o tehnică specială, astfel încât sunt mai subțiri, dar și relativ mai rapid de realizat decât covoare orientale tradiționale. După preparare, se spală de patru ori și se usucă la soare. Designul lor este un model antic tradițional și cald, dar poate fi adesea mai modern. Covoare Kilim pot fi numite și covoare de cârpe. Acestea sunt foarte populare, în principal pentru că se potrivesc perfect în majoritatea locuințelor și se încadrează în categoria covoare ieftine. Ele sunt folosite pentru a decora casa, atât pentru a fi atârnate pe pereți, cât și pentru podele. Ele pot fi folosite ca și covoare de living, covoare traverse, covoare de bucătărie.

Sperăm că veți fi mulțumit de covoare kilim țesute manual pe care le cumpărați de la noi și că veți fi fericit să le folosiți.


Info produs
Brand name
Carpetdepo
Manufacturer
Bakhtar Kft.
Numar articol
94599
Produse similare