Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covor kilim Chobi 63x89 kilim din lână țesut manual
Covor kilim Chobi 63x89 kilim din lână țesut manual
RRP 427 RON 
233 RON

Covor kilim Chobi 63x89 kilim din lână țesut manual

Covor kilim Chobi 63x89 kilim din lână țesut manual
Covor kilim Chobi 63x89 kilim din lână țesut manual
Covor kilim Chobi 63x89 kilim din lână țesut manual

Decorarea casei tale este întotdeauna o plăcere, dar alegerea covorului Kilim potrivit poate fi un pic mai complicată decât ai putea crede. La CarpetDepo, avem o selecție largă de covoare Chobi Kilim unice, care pot fi o adevărată bijuterie în casa ta. Covoarele Chobi Kilim țesute manual sunt extrem de frumoase și colorate, astfel încât pot crea un efect uimitor în orice cameră. Culorile și modelele variate ale covorului Afgan Wool Kilim se vor potrivi de minune în livingul, dormitorul sau chiar în bucătărie. Covoarele traverse Kilim sunt disponibile special pentru coridoare și holuri. Covorul Kilim din lână țesută manual este ușor de aspirat și de curățat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îngrijirea acestuia. Covorul Chobi Kilim este fabricat din 100% lână, care este extrem de durabilă și de lungă durată. Este confecționat în provincia Maymanah, Afganistan. În timpul procesului de fabricare, covorul Chobi Kilim este spălat de patru ori pentru a se asigura că culoarea finală este păstrată pentru a fi de lungă durată. Kilim a fost inițial un covor nomadic. A fost folosit de triburile nomade pentru a-și ține corturile calde. Greutatea covorului Chobi Kilim îl face ușor de folosit ca un covor de perete, nu doar pentru a acoperi podeaua, ci și pentru a decora pereții. Calitatea covorului Afghan Wool Kilim este excelentă, așa că puteți fi siguri că vă veți bucura de frumusețea sa pentru o perioadă lungă de timp. Datorită țesutului meticulos realizat manual, covorul Chobi Kilim va fi o piesă unică în casa dvs. și va crea o atmosferă cu adevărat specială. În stocul magazinului de covoare CarpetDepo, veți găsi o gamă largă de Kilim din lână frumoși și de înaltă calitate. În cazul în care covorul Chobi Kilim nu se potrivește cu casa ta, magazinul de covoare CarpetDepo oferă retur gratuit, astfel încât poți comanda covorul Chobi Kilim fără niciun risc.

Aflați mai multe despre CUMPĂRAREA FĂRĂ RISC aici!

  • Fabricație: Tesut manual
  • Denumire: Chobi Kilim
  • Origine: Provincia Maymanah, Afganistan
  • Material: 100 % lână
  • Grosime: cca. 4-5 mm
  • Greutate: 1,4 kg/m2
Lungime (cm)
89
Lățime (cm)
63
Metru patrat (m²)
0,5607
Numarul articolului
94374
Material
Lână
Grosime (mm)
4-5 mm
Fabricație
Țesute manual
Locul de origine
Afghanistan
Timpul de livrare
3 zile lucrătoare
Modalități de plată
Plata la livrare, Barion, Transfer bancar, PayPal
Dreptul de retragere
30 zile
Garanție
1 an
Costul de livrare
Costul de expediere peste 254RON gratuit. (32 RON)
Pe stoc
46
RRP 427 RON 
233 RON
Început: 04.03.2024   Sfârșit: 31.03.2024
Discount: 46
Economisire 194 RON
Timp rămas din promoție:
zi
ora
min
sec
Descriere

Video despre covorul Chobi Kilim

 

Covorul Chobi Kilim este arta afgană

Covoarele Chobi Kilim sunt foarte populare în întreaga lume. În Afganistan, acestea sunt țesute manual de nomazi și săteni. Acest tip de covor Kilim afgan este mai dens și mai compact decât alte covoare Kilim. La țesere se folosește o tehnică specială, care le face mai subțiri și, prin urmare, relativ mai rapid de țesut decât covoarele orientale tradiționale. După confecționare, acestea sunt spălate de patru ori și apoi uscate la soare. Covoarele Kilim afgane au un design tradițional cald și antic, dar sunt adesea disponibile într-o versiune mai modernă. Acestea sunt foarte populare, în principal pentru că se îmbină perfect cu majoritatea culorilor din încăperi și se încadrează în categoria covoarelor cu prețuri rezonabile. Ele pot fi folosite ca element decorativ în casă, ca un covor de perete sau ca o acoperire tradițională pentru podea. Kilim, este covorul perfect pentru living sau chiar pentru holuri sau coridoare ca un covor traversa.

covor Chobi Kilim

Cum se curăță un covor Chobi Kilim?

Îngrijirea unui covor Chobi kilim nu necesită o mare expertiză. Petele mici pot fi îndepărtate cu ușurință cu o cârpă ușor umedă sau cu o spumă de curățat covoare disponibilă în comerț, potrivită pentru curățarea lânii. Cu toate acestea, pentru petele mai grele, vă recomandăm companii profesionale de curățare a covoarelor. Covoarele Chobi kilim pot fi curățate la cea mai joasă setare a aspiratorului, deoarece nu rețin praful. Există o tradiție veche de a agăța kilimul și de a-l bate cu un băț de bătut covoare, dar acest lucru nu este de fapt recomandat, deoarece poate deteriora covorul Chobi kilim țesut manual, la fel ca orice alt covor.

băț de bătut covoare

Sperăm că veți fi mulțumit de covoare kilim țesute manual pe care le cumpărați de la noi și că veți fi fericit să le folosiți.


Info produs
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Numar articol
94374