Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual
Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual
RRP 57 883 RON 
26 165 RON

Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual

Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual
Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual
Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual
Covor mari Kazak 553x416 covor oriental lucrat manual

Sunteți în căutarea unui covor oriental colorat? Atunci aruncați o privire la acest covor Kazak, care vă va captiva cu frumoasele sale culori jucăușe. Acest covor Kazak este durabil, ușor de curățat și de aspirat. Se potrivește cel mai bine camerelor cu interioare clasice. Deoarece este un covor oriental multicolor, este ușor de asortat cu culorile mobilierului sau ale altor textile. Acest covor Kazak este spălat de patru ori și uscat la soare. Nu conține substanțe alergenice. Poate fi folosit și în încăperi cu încălzire prin pardoseală, dar în acest caz este indicat să aspirați sub covor, pentru a evita moliile. Culorile covorului Kazak sunt derivate din plante care se găsesc în natură. Covorul Kazak este fabricat în principal în Afganistan sau în părțile populate de afgani din Pakistan. Fiind un covor durabil, poate fi folosit chiar și în cele mai aglomerate camere de zi. Acesta adaugă eleganță și prestigiu sufrageriei dumneavoastră. Covorul Kazak este lucrat din lână afgană 100%. Este caracterizat în principal de modele geometrice. Acesta este un covor lucrat manual de o calitate cu adevărat înaltă.

Comandați-vă covorul Kazak preferat din magazinul online de covoare și, dacă nu se potrivește cu camera dumneavoastră, CarpetDepo se va ocupa de livrarea înapoi.

Citiți mai multe despre Cumpărături Fără Riscuri aici!

 

  • Fabricat: lucrat manual
  • Densitatea nodurilor: aprox. 180 000 noduri/m2
  • Locul de origine: Afganistan
  • Material cu noduri: 100 % lână
  • Material de urzeală: 100 % lână
  • Grosime: aproximativ 6-8 mm
  • Greutate: aprox. 2,5 kg/m²
Lungime (cm)
553
Lățime (cm)
416
Metru patrat (m²)
23,0048
Numarul articolului
9269
Material
Lână
Grosime (mm)
7-8 mm
Fabricație
Lucrat manual
Locul de origine
Afghanistan
Timpul de livrare
3 zile lucrătoare
Modalități de plată
Plata la livrare, Barion, Transfer bancar, PayPal
Dreptul de retragere
30 zile
Garanție
1 an
Costul de livrare
Costul de expediere peste 254RON gratuit. (32 RON)
Pe stoc
55
RRP 57 883 RON 
26 165 RON
Început: 03.03.2024   În limita stocului!
Discount: 55
Economisire 31 717 RON
Descriere

Descrierea covorului Kazak

Covorul Kazak a devenit popular în principal datorită culorilor sale calde, dar deschise. Este cel mai adesea recomandat de designerii de interior pentru casele decorate clasic. Desenele sale sunt inspirate de modelele geometrice rusești. Se numește doar covor Kazak, dar este un covor afgan. Lâna folosită este colorată cu coloranți vegetali naturali. Covorul oriental Kazak este caracterizat de o schemă de culori puternice. Avantajul său este că, datorită culorilor sale luminoase, nu întunecă atmosfera din camera dumneavoastră. Ca și covor de sufragerie, se potrivește perfect cu culorile canapelelor sau ale măsuțelor de cafea. Ca mochetă pentru dormitor, se folosește și pe cele două părți ale patului. În acest caz, este suficient dacă culorile covoarelor sunt asortate. Fiecare etapă a procesului de fabricare a covoarelor este 100% realizată manual. Poate fi așezat în cele mai aglomerate camere de zi datorită durabilității sale. Tehnica de înnodare a covoarelor orientale Kazak se numește Gheordes, ceea ce înseamnă înnodare dublă. Odată ce covorul este terminat, este spălat de patru ori și apoi lăsat să se usuce la soare. Nu conține substanțe alergene.

Curățarea unui covor oriental Kazak

Ca și în cazul tuturor covoarelor orientale, acestea pot fi curățate imediat cu aspiratorul, dar întotdeauna în direcția fibrelor. Este tipic pentru covoarele orientale faptul că acestea permit o anumită cantitate de fibre de lână la începutul utilizării lor, dar aceasta încetează în timp. Acesta este un proces natural. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată de pe covor cu o cârpă ușor umedă. Murdăria trebuie îndepărtată imediat, nu merită să așteptați ca aceasta să se usuce. Pentru o curățare mai amplă, însă, ar trebui să o lăsați în seama companiilor profesionale de curățare a covoarelor. Cel mai mare dușman al covoarelor orientale sunt moliile. Prin urmare, merită să aspirați sub covor din când în când. Nu așezați mobilier greu pe covor, mai ales dacă acesta are picioare ascuțite.

Sperăm că veți fi mulțumiți de covorul Kazak cu noduri manuale pe care îl cumpărați de la noi și că va fi o plăcere să îl folosiți!


Info produs
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Numar articol
9269