Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covor Chilim Indian 60x90 covor kilim modern din bumbac
Covor Chilim Indian 60x90 covor kilim modern din bumbac
RRP 207 RON 
120 RON

Covor Chilim Indian 60x90 covor kilim modern din bumbac

Covor Chilim Indian 60x90 covor kilim modern din bumbac
Covor Chilim Indian 60x90 covor kilim modern din bumbac

Covorul kilim indian este un obiect decorativ special, care ne vine direct din India. Covorul kilim modern este extrem de ușor, ceea ce îl face o alegere excelentă ca covor de perete, deoarece cântărește mai puțin de 1 kg pe metru pătrat. Este realizat cu ajutorul unor metode speciale de fabricație, ceea ce înseamnă că covoarele kilim indiene sunt mai subțiri și disponibile mai repede decât cele convenționale. În India, fabricile de mari dimensiuni lucrează la producția în masă a acestor covoare Kilim, combinând țesutul manual și cel mecanic. Designul covoarelor Kilim indiene este modern și include o varietate de culori strălucitoare. Datorită popularității lor pe scară largă, acestea pot fi găsite în multe case, fie că este vorba de pereți sau podele. Sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru holuri, în dimensiuni de covoare traverse. Fie că se află în camera de zi sau pe hol, ele creează o atmosferă specială în orice încăpere. Kilim din bumbac indian sunt uimitor de colorate, iar intensitatea acestei culori nu se estompează la spălare. Prețul lor accesibil le face o plăcere să fie folosite în multe case. Covorul poate fi așezat și peste încălzirea prin pardoseală, deoarece are proprietăți de transfer de căldură.

Dacă comandați acest covor indian kilim și nu vă convine, magazinul nostru de covoare se va ocupa de livrarea lui înapoi.

  • Fabricare: manuală și mecanică
  • Nume: Covor indian Kilim
  • Locul de origine: India
  • Material: 100% bumbac
  • Grosime: aprox. 3-4 mm
  • Greutate: 1 kg/m²
Lungime (cm)
90
Lățime (cm)
60
Metru patrat (m²)
0,54
Numarul articolului
016090
Material
Bumbac
Grosime (mm)
4-6 mm
Fabricație
Țesut Manual&Mecanic
Locul de origine
India
Timpul de livrare
13 zile lucrătoare
Modalități de plată
Plata la livrare, Barion, Transfer bancar, PayPal
Dreptul de retragere
30 zile
Garanție
1 an
Costul de livrare
Costul de expediere peste 254RON gratuit. (32 RON)
Pe stoc
42
RRP 207 RON 
120 RON
Început: 03.03.2024   În limita stocului!
Discount: 42
Economisire 87 RON
Descriere

În cursul țeserii este folosită o tehnică specială, având drept rezultat faptul că covoarele chilim sunt mai subțiri, dar, în același timp, și durata fabricației este mai scurtă decât în cazul altor covoare orientale tradiționale. Sunt extrem de populare, mai ales datorită faptului că se potrivesc perfect în majoritatea caselor și se încadrează în categoria covoare ieftine. Disponibil în mai multe dimensiuni: covor hol, covor dormitor, covor living, covor sufragerie. Sunt utilizate ca decor interior, atât pe pereți, cât și pe podea.


Info produs
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Numar articol
016090