Aveți o întrebare?
Nu ezitați să ne contactați.
Scrieți în limba dumneavoastră. info@carpetdepo.com

Covoare kilim

Alege din categoriile Kilim!

↓↓↓

Kilim țesute manual și covoare de cârpe la prețuri reduse, din stoc. Dacă doriți să cumpărați Kilim la un preț accesibil, verificați gama noastră de covoare țesute și comandați online din magazinul nostru de covoare.

Originea și țesutul Kilim

Kilimul țesut manual se găsește în multe culturi și este extrem de popular în întreaga lume. Covorul Kilim poate fi denumit și covor de cârpe. În timp ce covoarele din cârpe sunt de obicei mai groase și realizate în principal prin țesere brută sau prin înnodare, Kilim este mai subțire și realizat printr-o tehnică specială de țesut. Kilim, cu desenele și motivele sale atrăgătoare, datează uneori de mii de ani și reprezintă valori precum maternitatea sau norocul. Covoarele Kilim sunt realizate de obicei din lână de oaie, piele de capră sau păr de cămilă, iar pentru vopsire se folosesc materiale vegetale naturale. Poate fi folosit în mai multe încăperi, fie ca un covor de living, covor traverse sau covor de bucătărie. Deoarece cântărește până la 1,4 kg/nm, poate fi atârnat cu ușurință pe pereți ca un covor de perete. Disponibile în culori și modele atrăgătoare, covoarele kilim sunt disponibile într-o varietate de stiluri. Cel mai popular kilim este Afghan Chobi Kilim, urmat de Kilim indian. Popularitatea lor se datorează în principal culorilor vii și vesele. În timp ce Kilim Maymana este mai închis la culoare, dar arată extrem de frumos pe un perete sau pe o podea deschisă. Consultați gama noastră de sute de covoare Kilim, disponibile din depozitul nostru cu livrare extrem de rapidă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Vă dorim o navigare plăcută printre covoarele noastre Kilim. Odată ce ați găsit preferatul, nu ezitați să îl comandați, dacă nu se potrivește cu camera dumneavoastră, CarpetDepo se va ocupa de livrarea înapoi.

Kelim sau Kilim?

Ambele denumiri se referă la același covor țesut, dar ortografia și denumirea pot varia de la o țară la alta. La fel cum numele original al covorului oriental Ziegler era covor Chobi până când a fost redenumit covor Ziegler. Nu fiți surprins dacă magazinele de covoare scriu diferit covorul Kilim. Nu există nicio diferență între Kilim și Kelim. 

Creați o atmosferă specială în casa dumneavoastră cu covorul kilim și comandați din magazinul nostru de covoare cu condiții de livrare cu discount!